Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Bi gelse konu sahibi neler olmuş anlatsa da bizde rahatlasak bir an önce tahminlerden kurtuluruz hiç değilse
buluştuğumuz gün konuşmadık. Mesaj atmadı. Sonraki günün akşamı konuştuk. Benden etkilendiğini ama bunun sadece hoşlantı olup olmadığını anlamak isteğini söyledii. Yani ilk görüşmeden sana aşık oldum diyemem tabi demeye getirdi. ve bu çok hoşuma gitti aslında. Dürüst ve gerçekçi olduğunu düşündüm. sizce de öyle değil mi??

benim çekinik davranışlarım çok hoşuna gitmiş. beni etkileyen bu oldu aslında dedi. haftasonu tekrar görüşeceğiz. bu sefer daha samimi bir görüşme olacak

bu arada kuzeniyle ilgili hiçbir şey demedi. Ben de sesimi çıkarmadım. iş yerinde de kızın farklı bir davranışı olmadı. Acaba konuştular mı ayyy çok merak ediyorum. sanki konuşsalar içim rahatlayacak gibi geliyo. böylre çok gerginim

benim çekinik davranışlarım çok hoşuna gitmiş. beni etkileyen bu oldu aslında dedi. haftasonu tekrar görüşeceğiz. bu sefer daha samimi bir görüşme olacak

Hadi bakalım hayırlısı

Gelsinn hafta sonuu yapılsın buluşma onun dışında tlfda görüşmüyo musunuz ?

Bugün buluşuyo muyuz hadi hayırlısı haber bekliyoruz

not:sanki ben buluşuyorum hahaha merak ediyorum valla :)

Ayy ben bu konuyu takip ediyodum sabahın bu saatinde aklıma geldi nerden geldiyse :) çok heyecanlı yaa inşallah ben de hissederim en yakın zamanda bu heyecanları..:) nasıl geçti acaba buluşabildiniz mi? pprofiterol

Bende konunun takipçisiyim konu sahibi nasıl gidiyor sevgili oldunuz mu yahu huuuhhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…