Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

üzüp üzmiyceğini bilemeyiz h2 olacağına bırakmalı bence ama fazla kaptırmamalı kendini diymi ama nolur nolmaz...

Ya bu konunun devamı gelmemiş çocukla konuşmaya başladı bizi unuttu mu naptı konu sahibi

baska konu acmış canım o bnun devamı kızlar mesaj attım die profilden bakabilirsin hangi konuları actığına

onuda gördüm biraz önce kapanmıs neyse arkadaş buraya yazarsa gelişmeleri merak ediyoruz diymi kızlar ??????
ilginç bir karşılasma çünkü , ben en çok kuzeniyle ne oldu acaba kız söyledimi aralarının kötü oldugunu onu merak ediyorum

Aynen valla bende merak ediyorum hani şu dizileri izlerken heyecanlı yerde kaldıysa bi hafta geçmek bilmez ya konu sahibi de bizi öyle bekletiyor valla

ay aynen canım ya ben sinir oluyorum o dizilere oyle yapıyolar hep böyle kalıyoz

Hiç söyleme deli oluyor(du)m çünkü artık pek tv izlemiyorum kafam rahat

Bende izliyorum da dizilerden öyle devamlı müdavimi değilim denk gelirsem yapcak bişey yoksa falan

ben olsam aramazdım sanırım. Ne olduğu belli olmayan biri için daha sonra dedikodu malzemesi olmak istemezdim.
X kız senin hakkında bunu çok güzel kullanabilir.
İşte "kuzenimi kesmiş de telefonunu almış da aramış da" üzerine bile eklemeler olabilir. Anlattığın gibi biriyse yani..

Msj attı görüştü bile ondan sonrası yok ama bekliyoruz

Bi gelse konu sahibi neler olmuş anlatsa da bizde rahatlasak bir an önce tahminlerden kurtuluruz hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…