Aşk tesadüfleri sever..yok artık!

Aklı başında bir adamsa zaten kuzeninin nasıl biri olduğunu biliyordur. Kuzenle bu ilişkinin pek alakası yok. Hem güzel bir ilişkiniz olursa o da çatlar oturduğu yerde. :)))

ilerde keşke dememek için bir mesaj yaz . O kızı yaptıklarını it bir köşeye ve hissettiklerin için bu iyiliği yap kendine ..

Yazan elleriniz dert görmesin

Öf çok kötü olmuş yaa kendi başıma gelmiş glbl hissettim. Bilemedim ne yapmalı. Şansınızı denemekte fayda var yoksa kendinizi yiyip bitircwksiniz...

Kızlar konu devamı olduğu için diğer konu kapanmış. Yasak odluğunu bilmiyordum. Gelişmeleri yazdım zaten. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

Ben çok sevdim gelişmeleri
Yanaktan öpmeye de takılma bence, bana normal geldi, neticede ilk günden aşırı samimiyet beklemediğini, o dengeyi çok güzel kurduğunu da anlamışsınız işte.

Biraz ukalalık iyidir, neşe katar, hem böyleleri baltayı taşa vurdu mu daha çok bağlanır, daha iyi

İnşallah herşey çoooooooooooooookkkkkkkkkk güzel gelişir

Ben de bugün kaç kere girip baktım yazdınız mı diye, heyecanla bekliyordum valla

Top onda olsun şimdi, eğer o da sizin gibi zevk aldıysa bu buluşmadan, biraz erkekliği ele alıp bastırma sırası onda, neticede ilk siz aradınız. Şimdi ilk adımı ondan bekleyin.

Ayrıca sizi eve bırakması da çok güzel bence, günümüzde bir çok erkek buluşma noktasında hoşçakal diyor

İnşallah gönlünüzce ve hayırlı olur

Yorumum diğer konu da kalmış sanırım. Şu an yazışıyo musunuz konuşmlarınız nasıl ? Siz özgüvenli olun biraz sizi çantada keklik hissetmesin

Ozguveni olan adam iyidir.. pisirik olmasindan çok daha iyidir hemde :)))
Gelismelere sevindim :)) kasma kendini, güzel seyler olmus... Yanaktan öpmek istemesi falan sorun edilecek seyler degil... Hakkinda hayirlisini dilerim

Güzel gelişmeler olmuş eve bıraktıktan sonra görüşmeler konuşmalar oldu mu peki

Ha bu arada kuzene kesin seni sormuştur nasıl biri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…