Sana değer veriyor muEvet doğru okudunuz aşk olmadan evlilik olurmu ben şuan evlı degılım nişanlıyım nişanlımı sevıyorum ama aşık mıyım değil miyim bilmiyorum biz görücü usulü tanıştık bazen kendı kendıme o çok ıyı bırısı onu sevıyorum dıyorum bazen ise ondan durduk yere soğuyorum ve aramızda 8-9 yaş var sebebı bu olabilirmi? Ailem nişanlımı çok sevıyorlar hatta onlar nişanlım hakkında konuşurken onlara her defasında sinir oluyorum
Ve biz nişanlımla evlenınce nişanlımın ailem karşı davranışları değişecek gibi geliyor napıcam hiçbir fikrim yok...
aşksız olurda sevgisiz ve güvensiz olmaz.Zaten sevgi ve güven varsa yanında aşkıda getirir.Evet doğru okudunuz aşk olmadan evlilik olurmu ben şuan evlı degılım nişanlıyım nişanlımı sevıyorum ama aşık mıyım değil miyim bilmiyorum biz görücü usulü tanıştık bazen kendı kendıme o çok ıyı bırısı onu sevıyorum dıyorum bazen ise ondan durduk yere soğuyorum ve aramızda 8-9 yaş var sebebı bu olabilirmi? Ailem nişanlımı çok sevıyorlar hatta onlar nişanlım hakkında konuşurken onlara her defasında sinir oluyorum
Ve biz nişanlımla evlenınce nişanlımın ailem karşı davranışları değişecek gibi geliyor napıcam hiçbir fikrim yok...
Aynen katılıyorumaşksız olurda sevgisiz ve güvensiz olmaz.Zaten sevgi ve güven varsa yanında aşkıda getirir.
aşksız olurda sevgisiz ve güvensiz olmaz.Zaten sevgi ve güven varsa yanında aşkıda getirir.
Aynen bendeAynen katılıyorum
aşksız olurda sevgisiz ve güvensiz olmaz.Zaten sevgi ve güven varsa yanında aşkıda getirir
Hayır onu sevıyorum hatta onu herkesten kıskanıyorum hatta bazen o olmasa ne yaparım bile diyorumAşksız evlilik olur. Ama sizde tam anlamıyla bir sevgi de yok gibi geldi.
Ben de eşimle bir nevi görücü usulü tanıştım aşık oldum mu hayır ama her geçen gün daha da sevdim. Arada bir kez bile soğusaydım devam etmezdim. Kafanızda soru işaretleri var gibi. Aşksız evlilik olur da acabalarla evlilik olmaz
Aynen bende
aşksız olurda sevgisiz ve güvensiz olmaz.Zaten sevgi ve güven varsa yanında aşkıda getirir
Aslında sorunuz tamamen kişisel bir karar, kimi mantık evliliğiyle bir ömür kendini bulup mutlu olurken kimi de boğulabilir. Kendi adıma konuşmam gerekirse didişerek, aşık olarak ve çoğu yönden uymadığımız noktalar olmasına rağmen kopamadığım eşimle evlendik ama insana aynı evde hele ki off ailesi ailen oluyor filan, dengeler genişliyor derken gözünüze batan o kadar çok fazla şey oluyor ki hatta aynı evde hayat gailesi içinde “biz aşık mı evlendik ya, neden çöpü hep ben çıkarıyorum, neden boşalan sabunluğu sadece ben görüyorum...” diyebiliyorsunuz, kendi adıma evlilik zor zanaat kardeş:)Evet doğru okudunuz aşk olmadan evlilik olurmu ben şuan evlı degılım nişanlıyım nişanlımı sevıyorum ama aşık mıyım değil miyim bilmiyorum biz görücü usulü tanıştık bazen kendı kendıme o çok ıyı bırısı onu sevıyorum dıyorum bazen ise ondan durduk yere soğuyorum ve aramızda 8-9 yaş var sebebı bu olabilirmi? Ailem nişanlımı çok sevıyorlar hatta onlar nişanlım hakkında konuşurken onlara her defasında sinir oluyorum
Aşk derken nasıl bir şey bekliyorsunuz.Hayır onu sevıyorum hatta onu herkesten kıskanıyorum hatta bazen o olmasa ne yaparım bile diyorum
Sana değer veriyor mu
Sana değer veriyor
EvetSana değer veriyor mu
Nasıl bir zorunlulukEvlendikten sonra pişman olacağınızı hissediyorum.. seviyorum diyorsunuz ama sevgi anlattığınız gibi değil.. Siz bence zorunluluk hissediyorsunuz
Nişanlandım, ailem seviyor e benm de yaşm geldi evleneyim vb. Gibi.. çünkü aşkı geçtim de sevgide sevdiğinin ailen tarafından sevilmesi, övülmesi hoşuna gider.. Onu görünce mutlu olursun, göremeyince özlersin, adı geçince gözlerinin içine kadar gülersin.. Sevgi aşktan daha önemlidirNasıl bir zorunluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?