• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı yoksa bağımlılık mı bilmiyorum..

Ramses93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
43
0
36
Burdur
10 aydır birini seviyorum yada sevmiyorum emin değilim. Ama onsuz yapamıyorum arkadaşken daha fazlasını istiyorum kavga edincede sadece arkadaşım olsa yeter diyorum. Sevgilisi oldu bu 10 ay içerisinde 2 tane - 1.sinden ayırdım 2.sinden de ayırdım ama 2.siyle yeniden çıkmaya başladı. Değerini biriyle çıkmaya başladığında anlıyorum . Konuşmak istiyorum ama yapamıyorum her gece acı cekiyorum sanki ilk zamanlarda beni seviyodu biliyorum ama bazı şeyler yüzünden onu kendimden soğuttum o bana geldiğinde hep mesafe koydum . Belkide şuan imkansız geldiği için seviyorumdur bilmiyorum...
Sizde hangisi ? Seviyo muyum yoksa geçici mi.. Ve ne yapmalıyım :S

seninkine benzer bi drum bende yaşadım sevip sevmediğini senden başka kimse bilemez aslında ama kafanı toplayıp iyice bi düşün onu sevgililerinden ayrdığını söylemişsin sevmesen veya birşey hissetmesen ayırmak gibi bi davranışta bulunmazdın elbette bana göre sen bu çocuktan hoşlanıosn ve sanırsam birazda bağlılık hissediyorsun gerçekten sevdiğini düşünüyorsan onunla paylaş belki o da sana boş değildir . :I))

Zamanında paylaşmıştım ama çoğu zaman inanmadı benim birini sevebilceğime . Ve o bana sadece 1 kere sevdiğini söyledi o kadar içten ve o kadar özeldi ki o söyleyişi..
Şimdiyse hiçbişey kalmadı aslında unutmuştum 1-2 ay önce mesaj attı ve yenıden kendini hatırlattı. Başkaları olmasaydı (onun arkadaşları ve benm arkadaşlarım ) herşey daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum . Ama yaşadığımız da gerçek bi sevgi olsaydı kimsenin karışmasına izin vermezdik kopamazdık dimi?

Back