Severek evlenince de bi arkadaş vasitasi ile yada arkadaş ortamında tanisilmiyor mu! Ne fark var ikisi arasında?O zaman aşk olmaması normal. Aşk öyle görücü usulünde olduğu gibi ısmarlama gelen bir şey değil.
Niye görücü usulü?
Hata etmişsiniz, bu şekilde tanışarak. Görücü usulü evliliğe odaklıdır, aşk ,tutku, şehvet bulundurmaz pek bünyesinde.
Bu soruyu bende dun kendime defalarca sordum. Karşı cinsi sadece sevmek yetmez aşık olarak seversin.Siz aşık mısınız peki bu adama?
Çok fark var. Arkadaş ortamında tanışıldığında illa ki evliliğe yönelik olmuyor. Birbirinizi görüyorsunuz, hoşlanıyorsunuz, umarsızca, yarını düşünmeden dolu dizgin aşk yaşıyorsunuz. Sonra belki ayrılıyorsunuz, ama evlenmeye karar verirseniz de aşık olarak evlenmiş oluyorsunuz. Aşkı aşk yapan şey o serbestliğin, özgürlüğün, verdiği heyecandır, yarını düşünmeden bir şeyler paylaşmaktır. Gözün başka şey görmez olur, mantık aradan çıkar. Hayal aleminde yaşarsın bir müddet.Severek evlenince de bi arkadaş vasitasi ile yada arkadaş ortamında tanisilmiyor mu! Ne fark var ikisi arasında?
Nişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor. Çok karışık kafam. Ne demek bu?
İyi bişey mi kötü birsey mi?
Yada başkasına mi aşık acaba?
Onun dediği şu bu yaştan sonra aşık olunmazmişmiş:-!
Böyle bi durumda ne yapabilirim?
belki de ama dediğim gibi bunu söylemesi dışında tavrını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz uzaksa çabuk sinirlenip soğuk davranıyorsa bunu demesi sıkıntı ama her anlamda ılımlıysa ve bu şekildeyken bunu söylüyorsa o zaman daha iç açıcı olur mesele :)bence bunu bi erkek söylediği zaman sıkıntı
Aşk zordur şarkı bile yazmışlar hatta, doğru aslında.onu süründürmezsen peşinde koşturmazsan kolay bir ilişki olursa aşk olmaz bence de.
7 aydır nişanlıyiz hiç soğuk davranmadı bana ben davrandım aksine tartistigimiz zaman.belki de ama dediğim gibi bunu söylemesi dışında tavrını bilmeden yorum yapmak doğru olmaz uzaksa çabuk sinirlenip soğuk davranıyorsa bunu demesi sıkıntı ama her anlamda ılımlıysa ve bu şekildeyken bunu söylüyorsa o zaman daha iç açıcı olur mesele :)
Havalara bak şunun! Biz lisede böyle yapardık seviyorum ama aşık değilim. Yakışıklı değilsin ama sempatiksin vs vs.Daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin anlamında. Bu yaştan sonra aşık olamıyorsa da ADAM olsun! Normalde kimseyi böyle gaza getirici şeyler yazmam ama bu adama çok sinirlendim. Ne yapsan hakkın bu laftan sonra.Nişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor. Çok karışık kafam. Ne demek bu?
valla dediğim gibi aynısını bende söyledim sözlüme ama çok da seviyorum onu yani konuş nişanlınla bu ilerde seni etkiler mi aşık olmadan evlenmek istediğine emin misin diye cevabından emin hissediyorsan dürüst davrandığı için bir şey denemez.7 aydır nişanlıyiz hiç soğuk davranmadı bana ben davrandım aksine tartistigimiz zaman.
Hareketleri öyle değil ama benden çok emin beni kaybetme korkusu yok.
Aşık olmadan sevdi bence. !
Sevgi daha üstün sanki evlilikte.ama bilmiyorum çok tuhaf birşey olmuş.belki Allah Aşkı gibi şeyler düşünüyordurNişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor. Çok karışık kafam. Ne demek bu?
Ya arkadaslar bazen oyle guzel yorumlsr yapiyorki bunun ustune soz bulunmuyor bu cvpta onlardan biri...aynen oyle ayrica 90likdedeler nineler bile asik olur askin yasi yokki.Bunu ben de merak ediyorum ama dusununce aşkın icine cinsel cekim, tutku, elektirik falan giriyor, sevgi boyle kankamsin ama daha otesin gibi bişey heralde
Aşık olmak kötü birsey değil ama o duyguyu hissetmemesi kötü benim açımdan.!Havalara bak şunun! Biz lisede böyle yapardık seviyorum ama aşık değilim. Yakışıklı değilsin ama sempatiksin vs vs.Daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin anlamında. Bu yaştan sonra aşık olamıyorsa da ADAM olsun! Normalde kimseyi böyle gaza getirici şeyler yazmam ama bu adama çok sinirlendim. Ne yapsan hakkın bu laftan sonra.
canım on sene önce olsa aşık olurdum dediyse evet aşkı çocukça görüyor olabilir yada o eski gençlik heyecanım kalmadı demek istiyor olabilir. ağır yazmışım adamcağız için şimdi düşününce o lafı da söylesiyse aşkı genç işi görüyor galiba. bu işler çok karışık onu srn tanıyorsun biz tanımıyoruz ki. iyice düşün taşın nasıl bi insan onu düşün ne demek istesiğini en iyi sen anlarsın.ama bu arada çok üstüne düşme senden de senin ona davrandığın gibi davranmanı bekliyormuşsun gibi bi izlenim almış böyle yapamam demeye çalışıyor olabilirAşık olmak kötü birsey değil ama o duyguyu hissetmemesi kötü benim açımdan.!
Acaba niye aşık değil diye soruyor insan.
Onun dediği şu 10 sene önce sana aşık olurdum. Ama şimdinin farki ne dediğimde cevap yok!
Çocukça görüyor aşki. Tamam sevgi kalıcı da niye aşk yok! Yada aşık mi bu adam zaten başkasına. Birini hala unutamadığı içini mi öyle diyo,! Bunu onunla konuşmam lazım ama kaç gündür hasta olduğum için yerimden kalkamıyorum hiç