Aşk mı para mı?

UOTE="Lookinside, post: 41724146, member: 667954"]Ay ben burayi cidden kadinlarin dertlesecegi akli basinda kadinlarin birbirlerine fikir verdigi bir yer saniyordum ama sizin tek derdiniz kocalariniz ve aileleri olmus onun disinda hicbir konuya mantikli cevaplar veremiyorsunuz kafayi kocalarla bozmussunuz. Ben ne anlatiyorum siz ne diyorsunuz erkek arkadasim calismak istedigim isin icinde benden hoslanan birisi var diye calismama izin vermiyor ama ben anneme yuk olmamak icin calismak zorundayim diyorum siz bana fakir diye ayrilip zengin koca mi bulacaksin karaktersiz misin diyorsunuz . Degisik valla cok degisik. Ben ne anlatiyoruuuuummm siz ne anliyorsunuz :) neyse . Konu kilit. Hatta uyeligimi de sonsuza kadar silerseniz sevinirim yolu neyse ogrenmek istiyorum. Mune Mune O okypete her kim ilgileniyorsa artik. Size bol kocali kaynanali gorumcelo eltili koca parasiyla gecinip hayati boyunca bir baltaya sap olmamali cahil gunler . Biri bekaretime laf eder biri zengin koca avcisi ilan eder yettiniz ya anlama kabiliyetiniz yoksa yorum da yapmayin abi eksik kalin bir konudan. Valla yeter.
Ne kadar ağır ithamlar bunlar. Yazık ya. Emin misiniz siz düzeldiğinize. Bir daha gidin doktora isterseniz.[/QUOTE]
Siz bence benim actigim konulara ve bana gelen saygisiz yorumlara bakkn once. Calismak zoundayim aileme yuk olmamak icin ama sevgilim kiskandigi icin izin vermiyor eger bu isi yapacaksam ondan ayrilmak zorundayim ve onu sevdigim icin bu sebepten ayrilamam diyorum millet bana zengin koca mi bulacaksin diyor? Nerden buluyorlar bu haddi kendilerinde? Onlara ayip yok bana mi ayip var.

Lookins post: 41724244 .!.:
Yok canim konum eger gorumcemin eltisinin kayninin aksam yemeginde arkamdan is cevirip kocamin facebookta eski kiz arkadasiyla mesajlasmasi ve bunun sonucunda kayinpederimin gozlerime bakip kaynanami elinden tutup yegenimin yuzune corba firlatip kucuk enistemizin iftarda karisi otururken yemek hazirlamasi vs (sonsuza kadar gider boyle yormayayim seni) olsaydi emin ol cok guzel anlarlardi cunku kafalari bi o konulara basiyor :KK70: neyse zaten umrumda degil artik uyeligimi kapatacagim bir yolu varsa ya da bir daha girmeyecegim. Biktim valla biktim.
He gülüm aynen öyle o dediklerini yılda on gün bile görmüyorum ama sen bu kibirle ilerde çok daha fazlasını görürsün bunların. Ayrıca konunu anlattığın ilk seferde cümleler bozuk noktalama işareti de koymamışsın ki doğru dürüst ayrılsın birbirinden cümleler. Niye üniversite sınavında yüksek puan alamamışsın okulda niye kalmışsın o kadar belli
Keşke senin kafan da biraz derslere bassaydı laf sokmaya değil de. Bu arada Türkçem de iyidir yani sonuçta senin gibi kafası basmayanlara ve kafası basanlara da tabii bu dersi veriyorum değil mi? Konuna dönersek evet ayrıl sevgilinden

Siz hep tepki cekebilcek konular aciyorsunuz bu nedenle sinir krizi gecirecek hale geliyorsunuz.
Ben psikoloğum sizdeki nasil bir uslup anlamis degilim.
Ulan diye konusuyorsunuz sinirlendiginizde yazdiginiz seylerde cok avam.
Mezun olmaniza daha cok var ama dilerim bu meslegi yapmassiniz.

He gülüm aynen öyle o dediklerini yılda on gün bile görmüyorum ama sen bu kibirle ilerde çok daha fazlasını görürsün bunların. Ayrıca konunu anlattığın ilk seferde cümleler bozuk noktalama işareti de koymamışsın ki doğru dürüst ayrılsın birbirinden cümleler. Niye üniversite sınavında yüksek puan alamamışsın okulda niye kalmışsın o kadar belli
Keşke senin kafan da biraz derslere bassaydı laf sokmaya değil de. Bu arada Türkçem de iyidir yani sonuçta senin gibi kafası basmayanlara ve kafası basanlara da tabii bu dersi veriyorum değil mi? Konuna dönersek evet ayrıl sevgilinden
Benim aldigim universite puanini sen ruyanda goremezsin :) sen ne okuyorsun koca ayaklari yikama yuksek muhendisligi mi bebek boku temizleme bolumu mu enayi koca ensesinden gecinen asalak evhanimligi mi ? Hangisi ? Cok zoruna gitmis belli hahahah

Siz hep tepki cekebilcek konular aciyorsunuz bu nedenle sinir krizi gecirecek hale geliyorsunuz.
Insani oyle hallere sokuyorlar ki sakin kalabilmek ne mumkun. Iyi bir psikolog olacagimdan cok eminim tesekkurler.

Tepki cekebilecek konular acmak ne demektir mesela ben bu platformun yalnizca kocalar kavgalar eltiler gorumceler aksam yemekleri sac bas hakkinda oldugunu bilmiyordum. Gayet mantikli cevaplar beklerken gelen yorumlar beni cileden cikartiyor evet. Yerimde olsaniz siz de sakin kalamazdiniz eminim.

Lookinside .!.:
Benim aldigim universite puanini sen ruyanda goremezsin :) sen ne okuyorsun koca ayaklari yikama yuksek muhendisligi mi bebek boku temizleme bolumu mu enayi koca ensesinden gecinen asalak evhanimligi mi ? Hangisi ? Cok zoruna gitmis belli hahahah
Yazık sana ya. Şimd hepsini anlatırdım da anlamazsın ki..Senin seviyene fazlası ile indim. Ama merak ettim hangi özel üniversitenin psikoloji bölümünde okuyorsun da bu kadar yüksek puanın vardı

Yazık sana ya. Şimd hepsini anlatırdım da anlamazsın ki..Senin seviyene fazlası ile indim. Ama merak ettim hangi özel üniversitenin psikoloji bölümünde okuyorsun da bu kadar yüksek puanın vardı
Tm3 puanim 353 girdigim sene %50 burslu kazandigim halde okul sahibi olan akrabamiz bedava okuyacagimi soyledigi icin aptallik edip siralamam kaymasin diye burssuz yazdim bolumu nasil olsa para odemeyecegim ne gerek var diye dusunerek. Puan ciktilarimi filan da atayim mi siralamami filan?

Tepki cekebilecek konular acmak ne demektir mesela ben bu platformun yalnizca kocalar kavgalar eltiler gorumceler aksam yemekleri sac bas hakkinda oldugunu bilmiyordum. Gayet mantikli cevaplar beklerken gelen yorumlar beni cileden cikartiyor evet. Yerimde olsaniz siz de sakin kalamazdiniz eminim.
Bahsettigim sey kari koca catismalari degil tabiki.
Cogunlugun sizi suclu gorecegi konular bu nedenle kimse size iyi yaptin demiyor destek olmuyor.
Okulu 2 yil uzattim diyorsunuz ama ortada cok gecerli bir sebep yok.
Annenizin zor durumda oldugunu soylemistiniz simdide sevgilim izin vermiyor calisamiyorum diyorsunuz.
Bence ozelestiri yapin en kisa zamanda hayatinizi duzene sokmaya calisin.

Bahsettigim sey kari koca catismalari degil tabiki.
Cogunlugun sizi suclu gorecegi konular bu nedenle kimse size iyi yaptin demiyor destek olmuyor.
Okulu 2 yil uzattim diyorsunuz ama ortada cok gecerli bir sebep yok.
Annenizin zor durumda oldugunu soylemistiniz simdide sevgilim izin vermiyor calisamiyorum diyorsunuz.
Bence ozelestiri yapin en kisa zamanda hayatinizi duzene sokmaya calisin.
Ben kimsenin bana katilmasini beklemiyorum binlerce farkli beyin var burada tabi ki herkes farkli dusunecek ve konularimi hakli miyim haksiz miyim diye acmiyorum ki ben sadece bundan sonrasi icin neler yapabilecegimi soruyorum ve gelen yorumlarda bekaretimden tutun karakterim aile iliskilerim hakkinda hakaret dolu seyler oluyor hep ben bunlari gormek zorunda degilim editorlere adminlere mesaj atip duruyorum ilgilenmiyor kimse ve en sonunda cileden cikip anladiklari dilde cevaplar veriyorum sadece. Seviyelerine dusmem hata evet. Alin size ozelestiri.

Tm3 puanim 353 girdigim sene %50 burslu kazandigim halde okul sahibi olan akrabamiz bedava okuyacagimi soyledigi icin aptallik edip siralamam kaymasin diye burssuz yazdim bolumu nasil olsa para odemeyecegim ne gerek var diye dusunerek. Puan ciktilarimi filan da atayim mi siralamami filan?
Yok gerek yok ben de size sıralamamı yüzdelik dilimi mi falan atardım ama on sene oldu nerden bulayım. O zaman yüksekten konuşmanın kötü bişey olduğunu görürdünüz.

Yok gerek yok ben de size sıralamamı yüzdelik dilimi mi falan atardım ama on sene oldu nerden bulayım. O zaman yüksekten konuşmanın kötü bişey olduğunu görürdünüz.
Siz bana basarisizsin bak derseniz ben de size ayni sekilde karsilik veririm. Anadolu lisesinden meznum gayet ortalama bir unversite puanim var okudugm okuldaki basarisizligim da aptalligim yuzunden olsaydi devam etmeye basladigimdan itibaren basarili olmaz yine kalirdim demek ki ciddi problemlerim varmis ko devam edememisim.sirf bu konu hala kapanmadi diye cevap yaziyorum size inanin cok ofkelendim gelen yorumlara ben asla saygisiz bir insan olmadim ve gece yattigimda burda bana gelen yorumlari dusunup uzuluyorum ne yaptim hakedecek diye. Herkes birbirine bu kadar destek olurken afedersiniz benim ne k..sarligim kaldi ne adiligim ne kiymet bilmezligim ne nankorlugum. Cok yazik. Siz de yorum yapmayn dha fazla lutfen. Iyi gunler.

İlk başta sana biraz hak vermiştim. herkes konuyu başka tarafa çekmiş. konuya yorum yapmak yerine sana laf söylemiş diye ama senin cevapları görünce ayrı şok oldum. ciddi öfke kontrolüne ihtiyacın var.

konuya gelecek olursak kesinlikle çalışmalısın. erkek arkadaşın bu sebepten ayrılacaksa ayrılsın. sen kendini ve eğitimini düşünmelisin.

Ne bicim bi hayat yasiyorsunuz ben anlamadim hersey karman corman.. bakin niyetim asla yargilamak degil. Ama bence siz beraber yasadiginiz kisiyi sevmiyorsunuz. Annenizle de sorunlariniz var belli ki. E para kazanacak kadar sagliginiz elverisli. Bence okulu birakin bir sene kaldiginiz yerde tekrar sinava hazirlanin iki yillik saglik, optisyenlik gibi guzel is olanagi yuksek okullar var onlardan birini kazanin kimse mudana etmeden yasamaya calisin. Erkek arkadasinizi da kendininizi de daha fazla sıkıştirmayın. 10 bin dile kolay nasil biriktiriceniz okadar parayi ya ?

X