Aşk mı para mı?

anne kanserim diye yalan söylüyor nasıl şaka anlamadım..
erkek arkadaş yürek mi yemiş özel okutacak sana milletin babası ile okutamıyor..
3 ayda 10 bin tl kazanacak ne iş yapacaksınız onu merak ettim açıkcası öğrencisin çünkü anladığım kadarıyla..
kardeşim adamın işi kötü gitti diye ayrılınır mı hem komik geldi bana :KK14:
Saka degil bagirsaginda polipler varmis kansere cevirme ihtimali varmis onlem almazsa ve kavga ettigimiz esnada beni uzmek icin saniyorum ki boyle bir sey soyledi.. Erkek arkadasim konusunda katiliyorum bana da manasiz geldigi icin calismak istiyorum zaten.. Yapacagim is de karsilama hostesligi tercumanlik karisik gunluk 150 tl alacagim bir is ve 3 ay var onumde 10 bin tl biriktirebilecegim.. Ancak bana bu isi saglayacak ve birlikte zaman gecirmek zorunda kalacagim insandan dolayi erkek arkadasim musade etmiyor ve bu kadar para kazanabilecegim baska bir is de yok..

Yani simdi bu arkadastan ayrilip daha Zengin birinimi bulacaksin?? O zaman where is the karakter?? Yok oyle yapmicam diyosan neden ayriliyosun. Olabilir farkli planlari vardir ama gerceklesememistir i da bunun mahcuplugunu yasiyodur ki asla zorunda degil.
Annenizin sizin korkutmak icin soyledigi kanserim yalanindan daha kotu bisey yaptigini asla yasamiyorum. Degisik bi dunyaniz var

Yani simdi bu arkadastan ayrilip daha Zengin birinimi bulacaksin?? O zaman where is the karakter?? Yok oyle yapmicam diyosan neden ayriliyosun. Olabilir farkli planlari vardir ama gerceklesememistir i da bunun mahcuplugunu yasiyodur ki asla zorunda degil.
Annenizin sizin korkutmak icin soyledigi kanserim yalanindan daha kotu bisey yaptigini asla yasamiyorum. Degisik bi dunyaniz var
Hayir ilgisi bile yok ne isim var zengin sevgiliyle filan cidden bu kadar anlasilmaz mi yazdim ben konuyu ya suphe ettim su anda.. Benim sevilimden ve onun maddi durumundan yana bir sikayetim yok sadece benim para biriktirebilmem icin calismam gereken isin icinde onun istemedigi bir insan var ve bu yuzden izin vermiyor mesele bu.. Ne zengin sevgilisi ne alakasi var allah askina ben sanki sevgilim fakir bu yuzden ondan ayrilip zengi sevgili bulacagim diye bir konu acmisim gibi yorumlar geliyor aklim almadi valla.. Herkesin konularina anlayisli ilimli yorumlar gelirken neden benim konularimdanhep topa tutuluyoum vallahi anlamadim illa derdimin gorumcem kaynanam filan mi olmasi lazim benim penceremden bakip yorum yapabilmeniz icin.

Neden ayrılman gerek?.Yani parası yok diye mi ayrılacaksın? Çalışmana izin vermediği için mi?
Ayrıca 3 ayda 10000 tl nasıl biriktireceksin, ne gibi bir işte çalışacaksın onu anlayamadım.

Izin mi aliyorsunuz calismak icin sevgiliden? Ustelik ozel universitede burssuz okurken, ustelik ozel okulu 2 sene uzatmisken ve ustelik anneniz yok canindan sizin okulunuza para yetistirmeye calisirken?

Merhaba onceki konularimi hatirlayan arkadaslar icin oncelikle anksiyete durumum dindi cok sukur cok daha iyiyim hafif krizler geciriyorum ve stabilize edebiliyorum en azindan ..annem de kanser degilmis beni korkutmak icin oyle soylemis bagirsaginda polipler varmis lazerle yok edilmezse kansere cevirme ihtimali varmis... Okul durumumu da anlatmistim yine onceki konularda 2 sene uzattim ozel universitedeyim annem ve babam bir sene uzattim saniyorlar simdi yaz okuluna gidiyorum bunun parasini erkek arkadasim verecegine dair soz vermisti (2 senedir birlikte yasiyoruz) ancak maddi durumu cok kotu is yapamadi ve veremedi annemden almak zorunda kaldim parayi ve bu yuzden erkek arkadasima cok kizdim soz vermeseydin ben calisip biriktirecektim simdi mecburen annemden aldim diye.. Yani para bulamadi diye asla tepki gostermedim sadece kesin bulacagim diye soz verip beni anneme karsi mahcup edip elimi kolumu bagli bitakti diye kizdim..Ama neyse onemli degil dedim ama bundan sonrasi icin aileme anneme yuk olmak istemiyorum ve calisip para kazanmak zorundayim erkek arkadasimsa ben halledicem diyor (tanistigimizdan beri maddi durumu hic iyi olmadi ha duzeldi ha duzelecek bekliyoruz) ve calismama musade etmiyor cunku yapacagim isin icinde onun karsi ciktigi istemedigi insanlar var (benden hoslanan diyelim) baska bir is de bulamiyorum.. yani okul parami biriktirebilecek kadar para kazanabilecegim bir is( eylule kadar 10 bin tl ) Asla ama asla sevgilimi/lerimi maddi durumuna gore secmedim-degerlendirmedim bana cok ters. Ama gel gelelim benim durumum ortada onun islerini duzeltmesini beklerken kendim aileme yuk oluyorum malesef ayrilayim diyorum cok sacma geliyor sirf maddi durumu kotu oldugu icin ayrilmak cunku cok cok seviyorum ve asigim.. Keza onun da bugune kadar bana hicbir yanlisi olmadi bir kez yalan soylemesi haric beni hep el ustunde tutmaya calisir ve ben de ona karsi oyleyim aramiz iyi yani sevgi ve saygi duyuyoruz karsilikli olarak , kendi capimizda buyuk bir ask yasiyoruz diyeyim.. Ben ne yapmaliyim? Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne ayrilabilirim ne de boyle devam edebilirim ne ona kiyabilirim ne canim anneme kiyabilirim... Yine cok uzun oldu simdiden tesekkurler okuyup yorum yapacak olanlara .
sana çok yazdım çok söyledim ne diyeyim bilmiyorum akıllanmıyorsun ve akıllanmayacaksın da . gaddarca gelebilir sana destek amaçlı çok yazmıştım yazmıştık ama ANLAMAMIŞSIN. anlaamayacaksında . şuan kurduğun sahte bir dünya ve sahte ilişkiler.
ömrün sönüp gidecek yanacak . sen hala ilşikinden paradan bahsediyosun. ben çoktan işe girip çalışmıştım hayatıma bakmıştım birlikte yaşadığın adam mı seni kurtaracak hem sürekli kavgalısın . annen kanser değilse bile gerçekten durumu zor allah sebır versin ve senin gibi psikolog nasıl olur blmiyorum.
kızan kızsın bana ama bayanı yakından takip ediyorum hiç akıllanmıyor

Sen kendine dusen sirumluluklari yapmalisin. 2 yil devamsizlik yapmanda sevgilinle yasamaninda etkisi var bence. Insan iyice eve yoneliyor evde vakit gecirmek istiyor ve okulunu ihmal ediyor.
Bu saatten sonra sevgilini dinlemeyip calismak zorundasin.
Annen cok zor durumda ona yardimci olmalisin.

okul bile bitmemişken eylül ayına kadar 10.000 tlyi kazandıracak işi merak ettim ben açıkçası:KK53:sen gitmiyorsan ben gideyim:KK59:aşkmı paramı derken evleneceksiniz aldığı maaş az gelecekle ilgili kaygın var filan sanıyordum ama sevgiliyken bu derece büyük meblalar almak vermek yakışık değil bence..

Birde evde oturan ev hanimlari asalak degil kocasi evine para getiriyorsa adamin maddi gucu var eve bakabiliyorsa kadinin ev hanimligi kimseyi alakadar etmez. Bu cok yanlis bir soylem.

1. Sevgilimin maddi durumuna guvenip universite okumuyorum annem beni okutuyor ve parami o oduyor ben de okulu uzattigim icin ona yuk olmamak adina calisip yazin onumuzdeki senenin parasini biriktirmek istiyorum . 2. Maddi durumu kotu diye sevgilimden ayrilip zengin sevgili falan bulmayacagim dogru okuyun allah askina ne ilgisi var yahu? 3. Karsilama hostesligi ve tercumanlik isi yapacagim ve bu isi bana bulan insanla birlikte calisacagim icin o bu iste calismami istemiyor anlayis da gostermiyor baska is bul diyor ama benim gunluk 150 tl alabilecegim baska bir is yokk!

Ay ben burayi cidden kadinlarin dertlesecegi akli basinda kadinlarin birbirlerine fikir verdigi bir yer saniyordum ama sizin tek derdiniz kocalariniz ve aileleri olmus onun disinda hicbir konuya mantikli cevaplar veremiyorsunuz kafayi kocalarla bozmussunuz. Ben ne anlatiyorum siz ne diyorsunuz erkek arkadasim calismak istedigim isin icinde benden hoslanan birisi var diye calismama izin vermiyor ama ben anneme yuk olmamak icin calismak zorundayim diyorum siz bana fakir diye ayrilip zengin koca mi bulacaksin karaktersiz misin diyorsunuz . Degisik valla cok degisik. Ben ne anlatiyoruuuuummm siz ne anliyorsunuz :) neyse . Konu kilit. Hatta uyeligimi de sonsuza kadar silerseniz sevinirim yolu neyse ogrenmek istiyorum. Mune Mune O okypete her kim ilgileniyorsa artik. Size bol kocali kaynanali gorumcelo eltili koca parasiyla gecinip hayati boyunca bir baltaya sap olmamali cahil gunler . Biri bekaretime laf eder biri zengin koca avcisi ilan eder yettiniz ya anlama kabiliyetiniz yoksa yorum da yapmayin abi eksik kalin bir konudan. Valla yeter.

Hayır anlaşılmaz yazmadın. İnsanlarda nasıl bir algı var merak ettim inan :)) erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor, çalışırsam ayrılık olacak sonu, çalışmazsam anneme yük olacağım diyorsun bunun anlaşılmayacak neyi var ben var anlamamak :KK70:
erkek arkadaşın izin vermiyor diye çalışmamazlık etme. Belli ki sen çalışırsan ayrılık olacak çünkü sevgilin tamamen karşı buna. Kimseye eyvallahın olmasın güzelce çalış kazan paranı. Sırf erkek arkadaşın kıskanıyor diye okul paranı kazanmaktan vazgeçersen yanlışlarına bir yenisini daha eklersin.

Lookinsidost: 41723834 .!.:
Siz fazlasıyla anne parası yiyormuşsunuz zaten kocaya ne hacet. Ev hanımlarını asalak görüp kendiniz ailenize fazlasını yapıyorsunuz bu da ayrı ironi. İkisinin mantıken farkı yok. İkisi de aileden oluyor çünkü.
Ben 22 yasindayim annemden zorla para almiyorum universitede okudugum icin kendisi veriyor okul parami .hayatim annemin verdigi para uzerine kurulu degil yani.bu bir surec.. Oysa ev hanimi evlenirken kocasinin maasiyla hayat gecirecegini biliyor ve o sekilde yasiyor omru boyunca calismadan arada biraz fark var bence.[/QUOTE]
Kaç paralık özel okulu iki sene haybeden uzatıp buna bir zorunluluk demeyin. Ki hoş bişey değil demekki annenize söylememişsiniz. Hem o kadar üniversite varken özellerin bursluları varken özel üniversiteye gitmek de bir zorunluluk olmasa gerek. Hee eminim onları kazanamadınız. Yani çok daha az parayla okuyabilecekken özelde okumak da aile çok zengin değilse aileye sırtını dayamaktır.

Hayır anlaşılmaz yazmadın. İnsanlarda nasıl bir algı var merak ettim inan :)) erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor, çalışırsam ayrılık olacak sonu, çalışmazsam anneme yük olacağım diyorsun bunun anlaşılmayacak neyi var ben var anlamamak :KK70:
erkek arkadaşın izin vermiyor diye çalışmamazlık etme. Belli ki sen çalışırsan ayrılık olacak çünkü sevgilin tamamen karşı buna. Kimseye eyvallahın olmasın güzelce çalış kazan paranı. Sırf erkek arkadaşın kıskanıyor diye okul paranı kazanmaktan vazgeçersen yanlışlarına bir yenisini daha eklersin.
Yok canim konum eger gorumcemin eltisinin kayninin aksam yemeginde arkamdan is cevirip kocamin facebookta eski kiz arkadasiyla mesajlasmasi ve bunun sonucunda kayinpederimin gozlerime bakip kaynanami elinden tutup yegenimin yuzune corba firlatip kucuk enistemizin iftarda karisi otururken yemek hazirlamasi vs (sonsuza kadar gider boyle yormayayim seni) olsaydi emin ol cok guzel anlarlardi cunku kafalari bi o konulara basiyor :KK70: neyse zaten umrumda degil artik uyeligimi kapatacagim bir yolu varsa ya da bir daha girmeyecegim. Biktim valla biktim.

ne diyorsun sen ya bu ne simariklik ne demek erkek arkadasim odeyecem dedi odemedi hoh yani

banlancqm galiba ama kusura bakma kucuk kiz umarim sevgilinin sevgisinin degerini bi gun anlatsin
bu kadar bencil olma!ve hayatta kendi yaptigin hatalari farket sen kalmissin uzatmissin o senin parani odemek zorunda degil
dahasi her turlu aksiligin olabilecgini goz onune alarak zaten para biriktirmen gerekirdi..neyse.

UOTE="Lookinside, post: 41724146, member: 667954"]Ay ben burayi cidden kadinlarin dertlesecegi akli basinda kadinlarin birbirlerine fikir verdigi bir yer saniyordum ama sizin tek derdiniz kocalariniz ve aileleri olmus onun disinda hicbir konuya mantikli cevaplar veremiyorsunuz kafayi kocalarla bozmussunuz. Ben ne anlatiyorum siz ne diyorsunuz erkek arkadasim calismak istedigim isin icinde benden hoslanan birisi var diye calismama izin vermiyor ama ben anneme yuk olmamak icin calismak zorundayim diyorum siz bana fakir diye ayrilip zengin koca mi bulacaksin karaktersiz misin diyorsunuz . Degisik valla cok degisik. Ben ne anlatiyoruuuuummm siz ne anliyorsunuz :) neyse . Konu kilit. Hatta uyeligimi de sonsuza kadar silerseniz sevinirim yolu neyse ogrenmek istiyorum. Mune Mune O okypete her kim ilgileniyorsa artik. Size bol kocali kaynanali gorumcelo eltili koca parasiyla gecinip hayati boyunca bir baltaya sap olmamali cahil gunler . Biri bekaretime laf eder biri zengin koca avcisi ilan eder yettiniz ya anlama kabiliyetiniz yoksa yorum da yapmayin abi eksik kalin bir konudan. Valla yeter.[/QUOTE]
Ne kadar ağır ithamlar bunlar. Yazık ya. Emin misiniz siz düzeldiğinize. Bir daha gidin doktora isterseniz.

ne diyorsun sen ya bu ne simariklik ne demek erkek arkadasim odeyecem dedi odemedi hoh yani

banlancqm galiba ama kusura bakma kucuk kiz umarim sevgilinin sevgisinin degerini bi gun anlatsin
bu kadar bencil olma!ve hayatta kendi yaptigin hatalari farket sen kalmissin uzatmissin o senin parani odemek zorunda degil
dahasi her turlu aksiligin olabilecgini goz onune alarak zaten para biriktirmen gerekirdi..neyse.
Ulan ben sevgilim okulu odemek zorunda odemedigi icin ben kavga cikariyorum ben zengin sevgili avcisi kucuk bir fahiseyim mi yaziyor o konuda ? Insani cildirtmayin birlesip mi geliyorsunuz hepiniz sozlesiyor musunuz deli misiniz nesiniz ya ben ne diyorum siz ne diyosunuz? Ben sevgilim para bulamadi diye degil bana bulacagjm diye soz verip hayir calismayacaksin dedigi icin kizdim yazdim bana para vermedi diye degil. Yok valla kafalar gidik sizin..

X