- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi Lookinside
Saka degil bagirsaginda polipler varmis kansere cevirme ihtimali varmis onlem almazsa ve kavga ettigimiz esnada beni uzmek icin saniyorum ki boyle bir sey soyledi.. Erkek arkadasim konusunda katiliyorum bana da manasiz geldigi icin calismak istiyorum zaten.. Yapacagim is de karsilama hostesligi tercumanlik karisik gunluk 150 tl alacagim bir is ve 3 ay var onumde 10 bin tl biriktirebilecegim.. Ancak bana bu isi saglayacak ve birlikte zaman gecirmek zorunda kalacagim insandan dolayi erkek arkadasim musade etmiyor ve bu kadar para kazanabilecegim baska bir is de yok..anne kanserim diye yalan söylüyor nasıl şaka anlamadım..
erkek arkadaş yürek mi yemiş özel okutacak sana milletin babası ile okutamıyor..
3 ayda 10 bin tl kazanacak ne iş yapacaksınız onu merak ettim açıkcası öğrencisin çünkü anladığım kadarıyla..
kardeşim adamın işi kötü gitti diye ayrılınır mı hem komik geldi bana
Calismama degil benim gerekli olan parayi bulabilmek icin calismak zorunda oldugum iste calismama izin vermiyor diyelim.Çalışmana izin vermeyen adamla sevgili olmak
Calismama degil benim gerekli olan parayi bulabilmek icin calismak zorunda oldugum iste calismama izin vermiyor diyelim.
Hayir ilgisi bile yok ne isim var zengin sevgiliyle filan cidden bu kadar anlasilmaz mi yazdim ben konuyu ya suphe ettim su anda.. Benim sevilimden ve onun maddi durumundan yana bir sikayetim yok sadece benim para biriktirebilmem icin calismam gereken isin icinde onun istemedigi bir insan var ve bu yuzden izin vermiyor mesele bu.. Ne zengin sevgilisi ne alakasi var allah askina ben sanki sevgilim fakir bu yuzden ondan ayrilip zengi sevgili bulacagim diye bir konu acmisim gibi yorumlar geliyor aklim almadi valla.. Herkesin konularina anlayisli ilimli yorumlar gelirken neden benim konularimdanhep topa tutuluyoum vallahi anlamadim illa derdimin gorumcem kaynanam filan mi olmasi lazim benim penceremden bakip yorum yapabilmeniz icin.Yani simdi bu arkadastan ayrilip daha Zengin birinimi bulacaksin?? O zaman where is the karakter?? Yok oyle yapmicam diyosan neden ayriliyosun. Olabilir farkli planlari vardir ama gerceklesememistir i da bunun mahcuplugunu yasiyodur ki asla zorunda degil.
Annenizin sizin korkutmak icin soyledigi kanserim yalanindan daha kotu bisey yaptigini asla yasamiyorum. Degisik bi dunyaniz var
sana çok yazdım çok söyledim ne diyeyim bilmiyorum akıllanmıyorsun ve akıllanmayacaksın da . gaddarca gelebilir sana destek amaçlı çok yazmıştım yazmıştık ama ANLAMAMIŞSIN. anlaamayacaksında . şuan kurduğun sahte bir dünya ve sahte ilişkiler.Merhaba onceki konularimi hatirlayan arkadaslar icin oncelikle anksiyete durumum dindi cok sukur cok daha iyiyim hafif krizler geciriyorum ve stabilize edebiliyorum en azindan ..annem de kanser degilmis beni korkutmak icin oyle soylemis bagirsaginda polipler varmis lazerle yok edilmezse kansere cevirme ihtimali varmis... Okul durumumu da anlatmistim yine onceki konularda 2 sene uzattim ozel universitedeyim annem ve babam bir sene uzattim saniyorlar simdi yaz okuluna gidiyorum bunun parasini erkek arkadasim verecegine dair soz vermisti (2 senedir birlikte yasiyoruz) ancak maddi durumu cok kotu is yapamadi ve veremedi annemden almak zorunda kaldim parayi ve bu yuzden erkek arkadasima cok kizdim soz vermeseydin ben calisip biriktirecektim simdi mecburen annemden aldim diye.. Yani para bulamadi diye asla tepki gostermedim sadece kesin bulacagim diye soz verip beni anneme karsi mahcup edip elimi kolumu bagli bitakti diye kizdim..Ama neyse onemli degil dedim ama bundan sonrasi icin aileme anneme yuk olmak istemiyorum ve calisip para kazanmak zorundayim erkek arkadasimsa ben halledicem diyor (tanistigimizdan beri maddi durumu hic iyi olmadi ha duzeldi ha duzelecek bekliyoruz) ve calismama musade etmiyor cunku yapacagim isin icinde onun karsi ciktigi istemedigi insanlar var (benden hoslanan diyelim) baska bir is de bulamiyorum.. yani okul parami biriktirebilecek kadar para kazanabilecegim bir is( eylule kadar 10 bin tl ) Asla ama asla sevgilimi/lerimi maddi durumuna gore secmedim-degerlendirmedim bana cok ters. Ama gel gelelim benim durumum ortada onun islerini duzeltmesini beklerken kendim aileme yuk oluyorum malesef ayrilayim diyorum cok sacma geliyor sirf maddi durumu kotu oldugu icin ayrilmak cunku cok cok seviyorum ve asigim.. Keza onun da bugune kadar bana hicbir yanlisi olmadi bir kez yalan soylemesi haric beni hep el ustunde tutmaya calisir ve ben de ona karsi oyleyim aramiz iyi yani sevgi ve saygi duyuyoruz karsilikli olarak , kendi capimizda buyuk bir ask yasiyoruz diyeyim.. Ben ne yapmaliyim? Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne ayrilabilirim ne de boyle devam edebilirim ne ona kiyabilirim ne canim anneme kiyabilirim... Yine cok uzun oldu simdiden tesekkurler okuyup yorum yapacak olanlara .
Ben 22 yasindayim annemden zorla para almiyorum universitede okudugum icin kendisi veriyor okul parami .hayatim annemin verdigi para uzerine kurulu degil yani.bu bir surec.. Oysa ev hanimi evlenirken kocasinin maasiyla hayat gecirecegini biliyor ve o sekilde yasiyor omru boyunca calismadan arada biraz fark var bence.[/QUOTE]Lookinsidost: 41723834 .!.:Siz fazlasıyla anne parası yiyormuşsunuz zaten kocaya ne hacet. Ev hanımlarını asalak görüp kendiniz ailenize fazlasını yapıyorsunuz bu da ayrı ironi. İkisinin mantıken farkı yok. İkisi de aileden oluyor çünkü.
Yok canim konum eger gorumcemin eltisinin kayninin aksam yemeginde arkamdan is cevirip kocamin facebookta eski kiz arkadasiyla mesajlasmasi ve bunun sonucunda kayinpederimin gozlerime bakip kaynanami elinden tutup yegenimin yuzune corba firlatip kucuk enistemizin iftarda karisi otururken yemek hazirlamasi vs (sonsuza kadar gider boyle yormayayim seni) olsaydi emin ol cok guzel anlarlardi cunku kafalari bi o konulara basiyorHayır anlaşılmaz yazmadın. İnsanlarda nasıl bir algı var merak ettim inan :)) erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor, çalışırsam ayrılık olacak sonu, çalışmazsam anneme yük olacağım diyorsun bunun anlaşılmayacak neyi var ben var anlamamak
erkek arkadaşın izin vermiyor diye çalışmamazlık etme. Belli ki sen çalışırsan ayrılık olacak çünkü sevgilin tamamen karşı buna. Kimseye eyvallahın olmasın güzelce çalış kazan paranı. Sırf erkek arkadaşın kıskanıyor diye okul paranı kazanmaktan vazgeçersen yanlışlarına bir yenisini daha eklersin.
Ulan ben sevgilim okulu odemek zorunda odemedigi icin ben kavga cikariyorum ben zengin sevgili avcisi kucuk bir fahiseyim mi yaziyor o konuda ? Insani cildirtmayin birlesip mi geliyorsunuz hepiniz sozlesiyor musunuz deli misiniz nesiniz ya ben ne diyorum siz ne diyosunuz? Ben sevgilim para bulamadi diye degil bana bulacagjm diye soz verip hayir calismayacaksin dedigi icin kizdim yazdim bana para vermedi diye degil. Yok valla kafalar gidik sizin..ne diyorsun sen ya bu ne simariklik ne demek erkek arkadasim odeyecem dedi odemedi hoh yani
banlancqm galiba ama kusura bakma kucuk kiz umarim sevgilinin sevgisinin degerini bi gun anlatsin
bu kadar bencil olma!ve hayatta kendi yaptigin hatalari farket sen kalmissin uzatmissin o senin parani odemek zorunda degil
dahasi her turlu aksiligin olabilecgini goz onune alarak zaten para biriktirmen gerekirdi..neyse.