- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.221
tamam tatlım eşini ailesini tanıyosun dene bakalım taktıklerı ..inş düzelme olurHAKLSININ canıımm benimm doğru diyorsun daa ben bi deneyim fikirlerimi nasıl olacakk be yaparım da eşim pek dayanamaz nasıl olsaa o çözmeye çalışırrr..ben ildiğimi deneyeyim birr varsın boşa gitsin de benim kocam anlasııınn....
inşALALHH HAYIRLISI BAKALIIIIMM...tamam tatlım eşini ailesini tanıyosun dene bakalım taktıklerı ..inş düzelme olur
öyle canım..hersey olucagına varır zaten...hayırlısıi
inşALALHH HAYIRLISI BAKALIIIIMM...
canım yeni geldim evimee hani buraya yazmıştım bi hocanın eşinin duumunu o vefat etmiş oraya gittikk..hayat ne kötüü yaa kimi bir yerde eğlenirken diğeri nin dünya başına yıkılmış oluyoorrr ..ALAH ım hayırlı kaderler yazmış olsun herkeseee..okulum nerdesın naptın kuzummerak ettim
yaa cok üzüldüm...allahım sabırlar versın...iste herseyın kıymetını bılmemız gerekıyor.canım yeni geldim evimee hani buraya yazmıştım bi hocanın eşinin duumunu o vefat etmiş oraya gittikk..hayat ne kötüü yaa kimi bir yerde eğlenirken diğeri nin dünya başına yıkılmış oluyoorrr ..ALAH ım hayırlı kaderler yazmış olsun herkeseee..
EVTE CANIMM NE OLCAĞI BELLİ OLMUYORR..hayırlısı herşeyin..sağoll canıımmm..yaa cok üzüldüm...allahım sabırlar versın...iste herseyın kıymetını bılmemız gerekıyor.
hayatta ne olacagı bellı olmuyor...rabbım hayırlarla karsılastırsın hepimizi...
ChocolateChips. .!.:hayırlı günler canlarrrrrr
kımseler yok nıye acaba
hadın dualara devam edelımkımler varrrrrr
Okulum selam canim. Yazdiklarini okudum. Benzer durumları bende yasadim. Ama sana tavsiyem sen eşinin üstüne çok gitme. Bu sadece sizin aranixi bozar. Kesinlikle susta demiyorum. Ama doğru zamanki bekle ve doğru zamanlarda ladini soyleki kafasina Dank etsin ve sana hak versin. Yoksa sadece sürtüşme yasarsiniz. Ayni şeyleri bende yasadim biliyorum. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.EVTE CANIMM NE OLCAĞI BELLİ OLMUYORR..hayırlısı herşeyin..sağoll canıımmm..
canım hakkınızda hayırlısı olsunn inşALLAH BU KEZ OLACAKK CANIIMM..Selam canimm. Dun asilama oldum. Ama dun esim sperm kabini verirken elinden dusurmus. sonra 3 saat sonra tekrar ornrk verdi. Asilamam oldu ama tabi az sayida spermle. Ama 3 saate gore iyidi yine. Ama vardir bundada bi hayir. Tevekkul etmekten baska yapacak bisey yok.
Okulum selam canim. Yazdiklarini okudum. Benzer durumları bende yasadim. Ama sana tavsiyem sen eşinin üstüne çok gitme. Bu sadece sizin aranixi bozar. Kesinlikle susta demiyorum. Ama doğru zamanki bekle ve doğru zamanlarda ladini soyleki kafasina Dank etsin ve sana hak versin. Yoksa sadece sürtüşme yasarsiniz. Ayni şeyleri bende yasadim biliyorum. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.
ağzına sağlık canıımm ALALH ım kabul etsin...kızlar duamızı okudum allah kabul etsinnnnn
merhaba canım hosegeldın..Selam canimm. Dun asilama oldum. Ama dun esim sperm kabini verirken elinden dusurmus. sonra 3 saat sonra tekrar ornrk verdi. Asilamam oldu ama tabi az sayida spermle. Ama 3 saate gore iyidi yine. Ama vardir bundada bi hayir. Tevekkul etmekten baska yapacak bisey yok.
allah kabul etsın canım..kızlar duamızı okudum allah kabul etsinnnnn
Kizlar gunaydin. Duamizi ettim. Rabbim kabul etsin. Tez vakitte meleklerimize kavusmayi nasip etsin insaallaah.Listemizzz
1-kimyager1508
2-ChocolateChips
3-okulum
4-eymen4545
5-asiasi55
canım bende bayadır girmiyodum topiğe benide listeye eklermisinizKizlar gunaydin. Duamizi ettim. Rabbim kabul etsin. Tez vakitte meleklerimize kavusmayi nasip etsin insaallaah.