- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.281
trafik kazasıı çook zorr..bende babamı sapasağlam adamı eve gelmesini beklerken kaza haberi geldi olay yerinde vefat etmişti babam..çook zor günlerdi 4.seneye girdikk.. ALLAH IM Mekanlarını cennet etsin nur içinde yatsınlar....AMİN.
ALLAH RAZI OLsun çikolataamm..zaman tek ilaaçç ..ALLAH SABRINI DA VERİYOOR ZAMANLAAA...Aminnnn.Canimmmm başın saol sun.allah sabırlar versin.ne kadar zordur.
trafik kazasıı çook zorr..bende babamı sapasağlam adamı eve gelmesini beklerken kaza haberi geldi olay yerinde vefat etmişti babam..çook zor günlerdi 4.seneye girdikk.. ALLAH IM Mekanlarını cennet etsin nur içinde yatsınlar....AMİN.
ALLAH razıı olsunn canım Beniimm..amin inşALLAHH..ahhhh canım benim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallaahhhhRabbim güç kuvveti sabır versin sizlerede
evet canım benim ayne ölee zaman tek ilaççç...Canim okulum Cum Kıyamam. Haklısın zamanherseyin iilacı. Yoksa bu acılara nasıl dayanır durabilir iz. Rabbim herşey in hayırlısı versin ...
Slm kizlar.. ne okuyorsunz suan hamile kalmak icin ? bn meryem suresi okuyorum okudukcada kndime we sizlere dua ediyorum rabbm kabul eylesn ins ben hep sizleri takip ediyordm lakin bsy yazamiyordm..Rabbm sze, bana ve biz gibi isteyen herkese hayrlisiysa hayirli evlatlar versn inşallah
merhaba kızlar meryem suresini 41 gün hergün 1 bardak suya okuyup içeceksiniz ve secdelerinizi yapacaksınızaslında hepimize bi seferde okuyabilsek meryem süresini çok güzel olcak...
ayy ben de okudum bak buraya yazmısım kendim unuttum, bazı secdeleri yapmamıstım.. ben 70 civarı okudumben okumuştum ama secde nedir ilmyordum tilavet secdesi gerekiyrmuş bazı yerlerde ugün tekrar başlıyorum o vakiittt..ALLLAH razı olsun canım....
evet yaa maaleseff bende unumuşum burayıı başka şeylere katıldı burası kaldıı ama hep dua ediyoom canımcıım.......herkese hayirli geceler canlar.sayfamiz unutulmus :) :) :)
Unutmayalim dualarda bulusalim canlarrrrrr