aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

hanımlaarrr nerelerdesinizz..bende yarın gidiyorum memleketeee hepinizi öpüyoruumm hyırlı bayramlar diliyorum..

selam canım iyiyim sen nasılsın? canım benim eylülde yaptırdığım 2. aşılamamda tutmadı. bu ay ara verdim. kasım yada aralıkta tüp bebek yaptırıcam inşaalllah. sen neler yapıyorsun?
oyy kuzummm ..bende ne olsun iyi diyelim iyi olalım..beNde gecen ay doktora hiç gitmedim ilmiyorum ne olduu..bu ay 13 ..15 arasında hasta olmam gerek hayırlısı bakalım..tez vakitte cümlemize nasip etsin inşALALH..

selam kızlar konuyu çok takip edemedim ama sanırım hepimizin derdi hamile kalabilmek.benim de moralim çok bozuk sizlerle paylasmak isityorum 2 yıldır eşimle korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor endometrioma varmış ve dün doktor laporoskopi olmam gerektiğini söyledi çok tedirginim çikolata kisti diğer adı benim ki biraz büyümüş ve tüplerde tıkanıklık yapmış olabileceğini söyledi netten okuduğum kadarıyla ameliyat olsam bile hamile kalma şansım azmış yumurtalık rezervlerine zarar verebiliyormuş ayın 21 i ne baska bir doktordan daha sıra aldım çok bebek sahibi olmak istiyorum ama amaliyat denmesi beni çok korkuttu bitkisel tedavi uygulasam faydası olur mu acaba hamile kalmam çok zor gözüküyor :KK43:moralim yerle birrr tüpler ve çikolata kisti için önerebilceğiniz bitkisel kürler var mı deneyen arkadaslar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

X