- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- Konu Sahibi ChocolateChips
- #1.241
evet dualara devam hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükürr canıım çok şüküürr..bende varım da yarın başlayayım ...Merhaba canlar
nasilsiniz
herkesin bayrami nasil gecti
benim bayramin guzek gecti cok şükür
hadi bakalim ben bebegimin gelmesi için duaya devam edecem inş
benimle olanlar kimler
Merhaba canlar
nasilsiniz
herkesin bayrami nasil gecti
benim bayramin guzek gecti cok şükür
hadi bakalim ben bebegimin gelmesi için duaya devam edecem inş
benimle olanlar kimler
tamam başlayalım canım0 Zaman başlayalı m canlar♡♡♡
kimyagerim nasılsın canım sein sonuç ne zman belli olacaaak...tamam başlayalım canım
kimyagerim nasılsın canım sein sonuç ne zman belli olacaaak...
oyy kuzummm ..bende ne olsun iyi diyelim iyi olalım..beNde gecen ay doktora hiç gitmedim ilmiyorum ne olduu..bu ay 13 ..15 arasında hasta olmam gerek hayırlısı bakalım..tez vakitte cümlemize nasip etsin inşALALH..selam canım iyiyim sen nasılsın? canım benim eylülde yaptırdığım 2. aşılamamda tutmadı. bu ay ara verdim. kasım yada aralıkta tüp bebek yaptırıcam inşaalllah. sen neler yapıyorsun?
kızlarr ben ugün hasta oldum bu ay da olmadı nasipp....
ediyoruz canım. ama daha başlamadık gerçi ben dün okudum. sen ne yaptın? transferin ne zaman olacak?kızlar okumaya devam ediyormuyuz...
alıntı yapmayı unutmuşum uzun zamandır girmiom ya:))))ediyoruz canım. ama daha başlamadık gerçi ben dün okudum. sen ne yaptın? transferin ne zaman olacak?
Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Benimde bildigin gibi 2. Asilamada tutmadi. Bu ay ara verdim. Diger ay tup bebek icin gorusmeye gidip Aralikta tup bebek yaptirmayi dusunuyorum.alıntı yapmayı unutmuşum uzun zamandır girmiom ya:))))