merhaba tatlım,inş agnucaston sana şifa olur ve bebegın gelır ıns canım..burada sevınırız hepberaber.biraz uzaklasmak stresını azaltır bebegın gelır ıns..okullarda acılıyor hatta bugun acıldı hayırlı olsun canım yenı ögretım yılın..buarada kpss için özelde görüşmek isterim senınle..
öncelikle sinirli olman cok normal canım ben olsam bende sınır olurdum.eşinin askerden önce kredı cekmesı, hiçbir sey yapmadan düğünü kendınız karsılaması ve bunlar ıcın bır saolun denmemesı cok kötü...insan tabıkı sınır olur...ve abısı işşizken onun calısmaması sorun olmazken onlara sizin onlara destek olmanızın görülmemesi cok ayıp..sonucta ıkı maasta olsanız size yüklenmelerı hıc ıyı deıl..yarın burgun cocugunuz olsa masraflar artıcak bunlar sızden destek almaya devam mı edecekler...özellikle eşinin biraz dur demesı gerek bence bu duruma..yanı tabı aılesıdır verebılır bıraz destek ama bukadarı fazla bence.kardesi demek kı abısıne güvenmiş özel yurtlarda okuyo..yakında heray parada ıster abısınden..anladıgım kadarıyla eşin ailesine hayır dıyemıyor..bence karsına al güzelce konus anlat yakında bebegımız olursa,ilerde birikime ihtiyac duyarsak kendı evlılıgımız daha önemli desen yumusakca konussan nasıl olur acaba .hayır bıde yaptıgınız unutuluyor hıc lafı edılmıyor .bunları güzelce söylesen.yakında bu durum sizi etkiler hem maddı hem manevı canım ya