aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

[QUOTE="ChocolateChips, post: 36644073, member: 365819anım ,sen nasılsın...kac gün kaldı test yapmana :)[/QUOTE]İyiyim canim ssağol, bugün 9. Günüm. En erken cumqrtesi canim. Ama dayanabilirsem pazwrtesi adet gunumu beklicem

s.a cankarr nasılsınız yarın aşılamamamın 12. günü hiç belirtim yok sadece gögüslerim büyüdü acıyo el vuramıyorum buda ignelerden hormonlardan galiba tutmadı yine aşılamam :KK61::KK61:

yarın kan vereyim diyorum ama yine hayel kırıklıgına ugramktan korkuyorum canlar :KK61:
ne olur dua edinn sizlerde benim dualarımdasınız :KK68:
batım 28 inde :KK17:RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasın RABBİM bizimde göbüşlerimizi kucaklarımızı doldursun inşş

s.a cankarr nasılsınız yarın aşılamamamın 12. günü hiç belirtim yok sadece gögüslerim büyüdü acıyo el vuramıyorum buda ignelerden hormonlardan galiba tutmadı yine aşılamam :KK61::KK61:

yarın kan vereyim diyorum ama yine hayel kırıklıgına ugramktan korkuyorum canlar :KK61:
batım 28 inde :KK17:RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasın RABBİM bizimde göbüşlerimizi kucaklarımızı doldursun inşş
Selam canimm. Bugun benimde 9. Gunumm ama bende hic belirti yok :KK43:( rabbim hakkimizda hayirlisi nasip etsinn. İnsaallahh guzel haberlerini aliriz canimm :))

[Sağol ="ChocolateChips, post: 36644073, member: 365819"]iyiyim canım ,sen nasılsın...kac gün kaldı test yapmana :)[/QUOTE]

Sagol canim bende iyiyim. Bugun 9. Gun 5-6 gun kaldi. Ama hala hic belirtim yokk maalesef. Gerci daha once dedigin gibi belirtilere cokta takilmamak gerekli sanirim. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insaallaahhh

Atlatirsin canim merak etme. Hic acimiyor. İlaç verirken de 15 sn falan aci hissediyorsun
O da aci değil sızı seklinde. Kendini hic kasma. İnşaallah temiz cikar canimm.
tamam canım teşekkür ediyorumm evet burdan okuduklarla rahatladım zatenn acıdn değil deşimdi de dr erkek ondan çekiniyorum..inşALALH güzel çıkarr bakalımm haber ederimm..

[Sağol ="ChocolateChips, post: 36644073, member: 365819"]iyiyim canım ,sen nasılsın...kac gün kaldı test yapmana :)

Sagol canim bende iyiyim. Bugun 9. Gun 5-6 gun kaldi. Ama hala hic belirtim yokk maalesef. Gerci daha once dedigin gibi belirtilere cokta takilmamak gerekli sanirim. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insaallaahhh[/QUOTE]
hanımlar bugün başladım duamızı okudum hepiize dua ettim her namazdan sonra da diyorum bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip et diye..

allah kabul etsın canım..rabbım hepimizin kucagını doldursun inş..

canım iyi düşün iyi olsun..inş bebegın gelmıstırde sevınırız hepberaber..
bende dualarımda isteyen herkese evlat ver allahım diye dua ediıyorum..tabıkı hepimize..
rabbım sesımızı duyar inş canlar..

Selam canimm. Bugun benimde 9. Gunumm ama bende hic belirti yok :KK43:( rabbim hakkimizda hayirlisi nasip etsinn. İnsaallahh guzel haberlerini aliriz canimm :))
as bacım öylemi 9. günün hadi inşş seninde tutmuştur RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün inşş
RABBİM hamile kalamayana saglıklı hayırlı evlat hamilelere saglıklı kolay dogum cocugu olanlara hayırlı güzel baht uzn ömürler versin RABBİM inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben bugün kan verdim ancak sabh alırım haberini bol dua edelim canlar sesimizi duyar inşş kurban oldugum ALLAHIM
hepimize verrir kudreti büyük RABBİM
benimde belim cok agrıyo galiba geliyo kırmızılar boşa kan verdim boşa aşılamaoldum 2 milyar gitti parasnda degilimde onca eziyet koşturmaca bekleyiş yıpratıyo insanı ALLAHTAN gelen başım üstüne demk nasip deilmiş
benm bu aşılama osndu artık yaptrmıcam hem maddi hem mani gücümüz kalmadı canlar :KK61::KK61::KK61::KK61:
hayırlı huzurlu günler canlar:KK19: hadı bakalım dualarımıza devam...
durmak yok
pes etmek yok :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ellacıp duaya devam :emir_bebek:
ALLAH kabul etsin inşş bacım

as bacım öylemi 9. günün hadi inşş seninde tutmuştur RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün inşş
RABBİM hamile kalamayana saglıklı hayırlı evlat hamilelere saglıklı kolay dogum cocugu olanlara hayırlı güzel baht uzn ömürler versin RABBİM inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben bugün kan verdim ancak sabh alırım haberini bol dua edelim canlar sesimizi duyar inşş kurban oldugum ALLAHIM
benimde belim cok agrıyo galiba geliyo kırmızılar boşa kan verdim boşa aşılamaoldum 2 milyar gitti parasnda degilimde onca eziyet koşturmaca bekleyiş yıpratıyo insanı ALLAHTAN gelen başım üstüne demk nasip deilmiş
benm bu aşılama osndu artık yaptrmıcam hem maddi hem mani gücümüz kalmadı canlar :KK61::KK61::KK61::KK61:

kız azooo sıkma canını ...ama eminim tutmuştur..
keşke bende aşılama olsam en azından hamiş kalamasamda o hakkımı kullanmış olurum..
benimde koca istemiyo bide elazığda yok tüpbebekk yeri..medikal var oda 6-7 milyar dedi..nerdeee okadar para

canım inş gelmiştir bebegin de yüzün güler...saglıklı hamılelık gecırır saglıklı dogum yaparsın ıns canım

azinşaallah post: 36659123 .!.:

Ayyy hadi insaallahhh hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm. Haber et hemen olur mu?

allah dualarınızı hayırla kabul buyursun

meryem suresi diyorlar, 41 gün 1 er kez okunur içindeki secde ayeti (58. ayet ) okunur tilavet secdesi yapılırsa bebek olurmuş bi iznillah

allah dualarınızı hayırla kabul buyursun

meryem suresi diyorlar, 41 gün 1 er kez okunur içindeki secde ayeti (58. ayet ) okunur tilavet secdesi yapılırsa bebek olurmuş bi iznillah
ben okumuştum ama secde nedir ilmyordum tilavet secdesi gerekiyrmuş bazı yerlerde ugün tekrar başlıyorum o vakiittt..ALLLAH razı olsun canım....

X