aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

bugun berirem için okuyoruz arkadaslar.....sırayla herkese dönücek dua...:KK16::KK16::KK16:

1-berirem.....................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

2- vitae.....................700 estegrırullah-71 enbıya suresi
3 benımaşkpastam.....700estegrırullah-71 enbıya suresi
4-ChocolateChips.......700 estegrırullah-71 enbıya suresi
5..............:KK16:
6.........:KK16:

71 enbiya şimdi okudum 700 estağfirullah da sabah okumuştum ikisini de berirem için okudum dua ettim ve duamın kabulü için bi de fatiha okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı evlat nasip etsin sana arkadaşım

71 enbiya şimdi okudum 700 estağfirullah da sabah okumuştum ikisini de berirem için okudum dua ettim ve duamın kabulü için bi de fatiha okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı evlat nasip etsin sana arkadaşım

allah razı olsun...allahım ne muradın varsa versın...

tamam canım allah kabul etsın...

ben bu hafta embıya süresının 71 ayetını türkçe dua etsem olurmu....musait degılımde

tabı kı olur canım...

ogun sırada kım varsa ona hayırlı saglıklı evlat için dua edecek herkes böylelıkle bırgunde bırcok kısı o kısıye dua etmıs olacak:KK16::KK16::KK16:

sonra meleklerımız gelecek boyle dua selıne inş:KK16:

tabı kı olur canım...

ogun sırada kım varsa ona hayırlı saglıklı evlat için dua edecek herkes böylelıkle bırgunde bırcok kısı o kısıye dua etmıs olacak:KK16::KK16::KK16:

sonra meleklerımız gelecek boyle dua selıne inş:KK16:

Evet herkes o gün dua edilecek olan kişiye dua ederse daha iyi olur sayımızda artar inşallah daha çok kişiye dua ederiz

Evet herkes o gün dua edilecek olan kişiye dua ederse daha iyi olur sayımızda artar inşallah daha çok kişiye dua ederiz

inş canım..baksana gıderek cogalıyoruz...:KK16:

inş...arkadaşım melegımı 13 yıldır beklıyorum...

seni ooo kadar iyi anlıyorum ki:KK43: allahım melegıne inş bu sayfadan ıhlas bır kulunun duası hurmetıne gönderır canım:KK16:

bugun berirem için okuyoruz arkadaslar.....sırayla herkese dönücek dua...:KK16::KK16::KK16:

= * *
5-okulum..............700 estegrırullah-71 enbıya suresi

berirem canım bende okudum senın için allahım kabul etsin...tez zamanda melegıne kavustursun inş:KK16::KK16::KK16:

5-okulum..............700 estegrırullah-71 enbıya suresi

Tamam canim cok sagol aksam eve gecince okuyacagim insallah aksam haber ederim canim

amın inş...allahım isteyen herkese nasıp etsın....

amiiiinnnn canımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

allah razı olsun allahım ne muradın varsa hayırlısıyla versın inş...:emir_bebek::emir_bebek:

aminnn canim...cümlemizin inş :KK55::KK55::KK55:

Tamam canim cok sagol aksam eve gecince okuyacagim insallah aksam haber ederim canim

tamam tatlım :emir_bebek:

700 estagfirullah okudum canim berirem icin diger duayi evde okiycam isteyim canim.Allah kabul etsin amin

allah kabul etsın canım :KK16:

arkadaşlar bende varım beni de ekleyin kime ne zamn ne kadar okuyoruz paylaşıyormusunuz yoksa her kişi mi okuyor

Leylacım hoşgeldin :) Sırayla okuyoruz her gün bi kişiye okuyoruz bugün sıra berirem arkadaşımızda 71 enbiya 700 estagfirullah okuyoruz

Son düzenleme:
X