aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

eymen senin için 700 istiğfar 5 adette Enbiya suresi okuyabildim Rabbim tez zaman da isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı evlat nasip etsin inş.

eymen bacım amin de bacım senin için okudum 1 tane meryem suresi 1 tane amenuresülü 2 tane fatiha ALLAH kabul etsin inş duysun RABBİM sesimizi inşşşşşşşşşşşşş :KK16: aminnn

eymen bacım amin de bacım senin için okudum 1 tane meryem suresi 1 tane amenuresülü 2 tane fatiha ALLAH kabul etsin inş duysun RABBİM sesimizi inşşşşşşşşşşşşş :KK16: aminnn

Ben de okudum allah kabul etsin canlar,Tez zamanda hepimizin göbüşleri dolsun inşallah.
aminnn inşş cümlemizin :KK16:
tamam canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah kabul etsın canım:KK16: rabbım yüzümüzü güldürsün inş :KK16:

gunde lıstedekı sırası gelene 700 estegfırullah-71 enbıya suresı okuyoruz canım:emir_bebek:
aminnnn inşş :KK16:
Allah kabul etsin amin.Allah ettiğiniz duaların bin katı güzeli Rabbim size nasip etsin göbüşleriniz bebekle dolsun amin amin amin

bende bugün

4-benimaşkpastam........700 estegfırullah-71 enbıya suresi

5- eymen4545..............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

kendime ve eymen için okuyacagım abdest alıp insallah
aminn inşş RABBİMDE sana hayırlı saglıklı evlat versin inş :KK16:

Allah razi olsun cumlemize tez zamanda bebis haberleri duyursun.. Saglikli anali babali, vatana millete hayirli, Peygamber efendimize ummet olsunlar ins...

Okuyan herkesten Allah razi olsunn. Rabbim zorlastirma kolaylastir... Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine Hz. Zekeriyanin duasiyla senden istioruz rabbimm okuyanlara ve onlarin yuzu suyu hurmetine banada evlatlar nasip et ya rabbim Amin

1- OKULUM..................700 estegfirullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:allahım kabul etsin :KK16:

2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:allahım kabul etsin :KK16:

3- ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresı:emir_bebek:allahım kabul etsin :KK16:

4-benimaşkpastam........700 estegfırullah-71 enbıya suresi :KK49:

5- eymen4545..............700 estegfırullah-71 enbıya suresı:emir_bebek:

6-vitae........................700 estegfırullah-71 enbıya suresi:KK49:

7-kimyager1508...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi:emir_bebek:

8-azapçiçegi................700 estegfırullah- 71 enbıya suresi:emir_bebek:

kızlar merhaba, 3 gündür girip yazamadım ama bugün CHOCOLATECHİPS, BENİMAŞKPASTAM, EYMEM4545 VE VİTAE için okudum. Rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Benimaşkpastama'da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

eymen ve aşpastam
kızlaar sizin için okuduumm..allah ım kabul tsiii..vita e için de bugün okuyacamm...kılaarr ben yazdığım mesajlara ulaşamıyrum burayı bulana kadar canım çıktıı...

kızlar site çok değişmiş. 2 gündür giremiyordum. bende hakikaten sayfaya ulaşana kadar neler çektim. telefondan giremedim. sayfa sürekli hata verdi. bu arada vitae bugün senin günün. okudum. rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

X