- Konu Sahibi ChocolateChips
eymen senin için 700 istiğfar 5 adette Enbiya suresi okuyabildim Rabbim tez zaman da isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı evlat nasip etsin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eymen senin için 700 istiğfar 5 adette Enbiya suresi okuyabildim Rabbim tez zaman da isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı evlat nasip etsin inş.
Yarin banami okunuo))))
aminnn inşş cümlemizinBen de okudum allah kabul etsin canlar,Tez zamanda hepimizin göbüşleri dolsun inşallah.
tamam canım
allah kabul etsın canım rabbım yüzümüzü güldürsün inş
aminnnn inşşgunde lıstedekı sırası gelene 700 estegfırullah-71 enbıya suresı okuyoruz canım
aminn inşş RABBİMDE sana hayırlı saglıklı evlat versin inşAllah kabul etsin amin.Allah ettiğiniz duaların bin katı güzeli Rabbim size nasip etsin göbüşleriniz bebekle dolsun amin amin amin
bende bugün
4-benimaşkpastam........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5- eymen4545..............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
kendime ve eymen için okuyacagım abdest alıp insallah
eymen bacım amin de bacım senin için okudum 1 tane meryem suresi 1 tane amenuresülü 2 tane fatiha ALLAH kabul etsin inş duysun RABBİM sesimizi inşşşşşşşşşşşşş aminnn
Kizlar 2 kisimi bana okudu sadece:-(
canım senin için okudum Rabbim sağlıklı bi gebelik geçirmeni ve yavrucuğunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sağlıklı,hayırlı evlatların olsun inşallahhhhhh.Aminnnnnnnn
Sana bende okudum cnm... Dun yazmamismiyim acaba
Allah razi olsun canim Allah kabul etsin amin gormedim canim yazdigini
Kizlar 2 kisimi bana okudu sadece:-(
1- OKULUM..................700 estegfirullah-71 enbıya suresiallahım kabul etsin
2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresiallahım kabul etsin
3- ChocolateChips........700 estegfırullah-71 enbıya suresıallahım kabul etsin
4-benimaşkpastam........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
5- eymen4545..............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
6-vitae........................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
7-kimyager1508...........700 estegfırullah-71 enbıya suresi
8-azapçiçegi................700 estegfırullah- 71 enbıya suresi