- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- Konu Sahibi ChocolateChips
Ne guzel darisi basima ins. Hayirli saglikli olsun ins... Kac aylik bellimi cinsiyeti
Yok gulum daha yeni ogrendim 2 gun once darisi sizlere insallah amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel darisi basima ins. Hayirli saglikli olsun ins... Kac aylik bellimi cinsiyeti
Okudum ve duanı ettim Rabbim kabul etsin inşallah canım en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah
Aminnnnn canım Allah razı olsun2-ZUMRA11.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
canım duanı okudum Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatlarına gebe kalmayı nasip etsin amin
Okudum Rabbim kabul etsin ins...
canım duanı ettım allah kabul etsın ıns
Canım duaanı okudum allah kabul etsin inşallah...
Canim duani okudum. Allahim kabul etsin. Rabbim tez vakitte bebisini gobisine koysun insaaalllaaahhhh. Amiiin.
s.a bacılar zumra11 bacım bende 1 tane meryem suresi 1 tane amenuresulü 2 tanede fatiha okudum ALLAH kabul etsin inş
canlar nasılsınız bugun sıra bende bana ne dılersenız rabbım sızede aynısını versın ıns canlar
canıımm ALLAH kaul etsin senin için okuduumm..ALLAH ım sağlıklı sıhhatli bek nasip etsin inşallah dedim..
kendım için dua ettım hepimize ettım..allahım kabul etsın inş dualarımızı:
selamün aleyküm bende katılabilirmiyim duanıza
kendım için dua ettım hepimize ettım..allahım kabul etsın inş dualarımızı
kendım için dua ettım hepimize ettım..allahım kabul etsın inş dualarımızı:
selamün aleyküm bende katılabilirmiyim duanıza
aleyküm selam canım tabıkı katılabılırsın
Canim duani okudum Allah en yakin zamanda gobegini bebekle doldursun insallah amin
aaammmiiinnnn canımmmm agzına saglık
Allah razi olsun nasil yapıyoruz anlatirmisin biraz
Ayyy Rabbim kabul etsin inşaallah canim. Bende is seyahatindeyim. Ama aksama okuyacagim mutlaka :))
bacım 1 meryem suresi 1 amenuresulü 2 fatihayı okudum senin için amin de ALLAH kabul etsin inş
Allah razi olsun nasil yapıyoruz anlatirmisin biraz
gunde lıstedekı sırası gelene 700 estegfırullah-71 enbıya suresı okuyoruz canım