aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Vitae kimyager azapcicegi dualarinizi okudum kizlar Allah kabul etsin amin
Vitae saglikli sihatli dogur yavrunu insallah azapcicegi ve kimyager Allah en yakin zamanda hamile mujdenizi duymayi nasip etsin amin amin amin
Dua okuyan arkadaslardan Allah razi olsun Allah kabul etsin amin

Vitae saglikli sihatli dogur yavrunu insallah azapcicegi ve kimyager Allah en yakin zamanda hamile mujdenizi duymayi nasip etsin amin amin amin
Dua okuyan arkadaslardan Allah razi olsun Allah kabul etsin amin
Aminnn duan için ALLAH razı olsun canım hamiş hamiş ne makbul olurr çokkkkkkkkk tşk etim bacım
benim sıram daha vardı sanada zahmet oldu canım sagol
yaw bu site cok karışık olmuş yüz ifade simgeleri nerdee
buldum ama eskisi daha güzeldi :KK43:

Aminnn duan için ALLAH razı olsun canım hamiş hamiş ne makbul olurr çokkkkkkkkk tşk etim bacım
benim sıram daha vardı sanada zahmet oldu canım sagol
yaw bu site cok karışık olmuş yüz ifade simgeleri nerdee
buldum ama eskisi daha güzeldi :KK43:
Rabbim kabul etsin insallah bacim evet kotu olmus bende pek begenmedim bu halini:-(dugunumuz var gulum okuyamam diye okudum hepsini.Allah kabul etsin en yakin zamanda gobusun bebekle dolsun amin

Dua okuyan arkadaslardan Allah razi olsun Allah kabul etsin amin[/

Allah razı olsun canım, ağzına yüreğine sağlık. Rabbim tez vakitte bebişlerimize kavuşturur inşaallah.:):):)

vitaee senin için dün akşam okudum da yazamadım giremedim siteyee....ALAH ım kabul etsin canım sağlıklı ir gebelik geçir inşALALH..

Rabbim kabul etsin insallah bacim evet kotu olmus bende pek begenmedim bu halini:-(dugunumuz var gulum okuyamam diye okudum hepsini.Allah kabul etsin en yakin zamanda gobusun bebekle dolsun amin
aminnn inş canım
demk dügüne gideceksin ohh miss miss iyi eglenceler canım kendine bebişini dikat et gülüm
inşş canım benim inşş
gelir bebegim benimde aşılama olcam her gün yum takibine gidiyorum çok yoruldum çokk :KK43:
2 tane 14 1 tane 13 olmuş hayrlısı inş

Kaç gün
aminnn inş canım
demk dügüne gideceksin ohh miss miss iyi eglenceler canım kendine bebişini dikat et gülüm
inşş canım benim inşş
gelir bebegim benimde aşılama olcam her gün yum takibine gidiyorum çok yoruldum çokk :KK43:
İnş. Hayirlisi olsun Cnm. Bende baslicam ignelere ama reglimi baslamasini bekliorum.

kızlar yazamadım kusura bakmayın
eymen,vitae,kimyager üçünüz için de okudum kızlar Allah kabul etsin.
eymen cim inşallah aşılaman tutar hamiş olursun.yasin almak istedim ama okuyamıyorum şuan.Yarında misafirlerim gelicek alamadım canım
Vitae canım Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kimyager canım Rabbim tez zaman da sanada Anne olabilmeyi nasip etsin inşallah

Am
kızlar yazamadım kusura bakmayın
eymen,vitae,kimyager üçünüz için de okudum kızlar Allah kabul etsin.
eymen cim inşallah aşılaman tutar hamiş olursun.yasin almak istedim ama okuyamıyorum şuan.Yarında misafirlerim gelicek alamadım canım
Vitae canım Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kimyager canım Rabbim tez zaman da sanada Anne olabilmeyi nasip etsin inşallah
amin canim saol. Olsun dusunmen yeterli canim... İns. Hepimiz oluruz:KK66:

aminnn inş canım
inşş canım benim inşş
Ahhh canimm bende bu ay asila
kimyageer
canım senin için okudum ALLAH IM KABUL EYLESİNN HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN SANAA..
Amiinnn canim, Allah kaul etsin Rabbim isteye herkese tez vakitte nasip etsin

X