aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Bizede dua et cnmm...

iyi akşamlar kızlar,

İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh

allah kabul etsın tatlım

iinnnşşşş canımmmmm

Hz zekeriyanin duasinda bende varim...

tamam kuzum

İhlasida okuyorum ins... Rabbim dualarimizi kabul etsinnn

allah kabul etsınnnnnn

iyi akşamlar kızlar,

İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh

İhlasida okuyorum ins... Rabbim dualarimizi kabul etsinnn

Listede okumayan kalmadı o zaman arkadaşlar Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah. Benimaşkpastam isimlerimizi göndermiş kendisine gelmeyen varsa isimleri yollayalım tekrar yada ismi listede olmayan varsa ekleyelim okuyan herkesin duaları kabul olsun inşallah. Bu mübarek gecede fazileti en fazla olan sureyi okuyup hatim ettik herkesten Allah razı olsun.

günaydın kızlar, bana isim bildirimi gelmemiş.

Olur canim olur bi bakmissin dogum icin gun sayiyorsun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eline saglik canim

tamma canım sağolasın ilgilendiğin için bugün okuyayaım o zaman akşaama misafirlerim var ben aşayayım..bitince yazarım..

tamam canım yazdım lısteye

allahrazı olsun paylaşım içi,n canım saol

allah yardımcımız olsu...yüzümüzü güldürsün rabbım ıns

Tmm ozmn cnm... Baslanmis bi seyi bozmayayim artik. Siz bitince bize dua edersinz artik)) arkadaslar bugun asilama icin bi operasyon gecircem cok korkuyorumm. Dua edin kolay atlatayim;(

aminnnnnnnnn canım inşallahhhhh

Kızlar benimaşkpastam sağolsun isimleri göndermiş ama ihlas hatminde okuyan bazı arkadaşların isimleri eksik kalmış onları da listeye dahil etmek için bana isimlerinizi atar mısınız lütfen. Böylece eksik kimse kalmaz herkes birbirine dua etmiş olur.

kadir gecemiz mübarek olsun canlarrrrrr

allahım herkesın muradını versin inş

affedilenlerden olmayı rabbım nasıp etsın hepimize

Eklentiler

• $8.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $0.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

hadi bakalım kuzum bayramdan sonra start verin eylülde müjdeli haberini alırız inşalalh tatlım benim bende 4 ağustosta keseyi görücem inşallh düşük olmasın diye doktorum progestan vermiş hem fitil hem hap olarak kullanılabiliyormuş vajinal yoldan alsın demiş ama ben hala endişeliyim

Bende okuorum ihlas... Tekrar liste olcak galiba... 125di demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…