- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
allah razıolsun canım amin inşalalh kuzum allah snada nasip etsin inşllah dün kıldım canım yarın yine kılacığm inşllah dualarımdasınız hep
değerim 168 3buçuk haftalıkmış minnoşum teyzesiiiiçok şükür rabbime canım benimmm
iyi akşamlar kızlar,
İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh
BEN DE OKUDUM KIZLAR RABBİM KABUL ETSİN iNŞALLAH.MÜBAREK RAMAZAN AYI VE KADİR GECESİNİN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.CEBRAİL ALEYHİSSELAM RABBİNE SORMUŞ:''EN ÇOK KİME KIYAMAZSIN YARABBİM''DEMİŞ VE RABBİM DE DEMİŞ Kİ:BAŞKASI İÇİN DUA EDEN KULUMA KIYAMAM''İŞTE BU YÜZDEN KENDİMİZDEN ÇOK BİRBİRİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ DUALAR DAHA MAKBUL CANLARIM.YARIN GECE HEPİNİZ İÇİN BOL BOL DUA EDECEĞİM İNŞALLAH. RABBİM YARIN GECE BU KADAR YÜREKTEN İSYEYEN BU GARİP KULLARINA KIYAMAZ DA DUALARIMIZI KABUL EDİVERİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH VE HEPİMİZE BÖYLEYARAMAZ TAKLALAR ATAN EMİR BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH
Hz zekeriyanin duasinda bende varim...
İhlasida okuyorum ins... Rabbim dualarimizi kabul etsinnn
Ben telden girdigim icin bazi mesajlari goremeyebiliorumm oyuzden tekrar tekrar sorarsam kusura bakmayinnn
Ben telden girdigim icin bazi mesajlari goremeyebiliorumm oyuzden tekrar tekrar sorarsam kusura bakmayinnn
Bu hz. Zekeriya duasi hergun okunuo demi bigunluk degil... Bide ben bi operasyon gecirdimde... Kanaman oluo suan. O ayeti okuyabilirmiyim acaba
Bu hz. Zekeriya duasi hergun okunuo demi bigunluk degil... Bide ben bi operasyon gecirdimde... Kanaman oluo suan. O ayeti okuyabilirmiyim acaba
canım ben bılemıcem şimdi ne desem yanlış olur
canım ben bılemıcem şimdi ne desem yanlış olur
Esime okutayim ozmn
iyi akşamlar kızlar,
İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh
BEN DE OKUDUM KIZLAR RABBİM KABUL ETSİN iNŞALLAH.MÜBAREK RAMAZAN AYI VE KADİR GECESİNİN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.CEBRAİL ALEYHİSSELAM RABBİNE SORMUŞ:''EN ÇOK KİME KIYAMAZSIN YARABBİM''DEMİŞ VE RABBİM DE DEMİŞ Kİ:BAŞKASI İÇİN DUA EDEN KULUMA KIYAMAM''İŞTE BU YÜZDEN KENDİMİZDEN ÇOK BİRBİRİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ DUALAR DAHA MAKBUL CANLARIM.YARIN GECE HEPİNİZ İÇİN BOL BOL DUA EDECEĞİM İNŞALLAH. RABBİM YARIN GECE BU KADAR YÜREKTEN İSYEYEN BU GARİP KULLARINA KIYAMAZ DA DUALARIMIZI KABUL EDİVERİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH VE HEPİMİZE BÖYLEYARAMAZ TAKLALAR ATAN EMİR BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH
İhlasida okuyorum ins... Rabbim dualarimizi kabul etsinnn
Listede okumayan kalmadı o zaman arkadaşlar Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah. Benimaşkpastam isimlerimizi göndermiş kendisine gelmeyen varsa isimleri yollayalım tekrar yada ismi listede olmayan varsa ekleyelim okuyan herkesin duaları kabul olsun inşallah. Bu mübarek gecede fazileti en fazla olan sureyi okuyup hatim ettik herkesten Allah razı olsun.
günaydın kızlar, bana isim bildirimi gelmemiş.
İsmini bana atarsan canım ben herkese yeniden gönderirim eksik kimse kalmasın.
Olur canim olur bi bakmissin dogum icin gun sayiyorsun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eline saglik canim
tamma canım sağolasın ilgilendiğin için bugün okuyayaım o zaman akşaama misafirlerim var ben aşayayım..bitince yazarım..
tamam canım yazdım lısteye
allahrazı olsun paylaşım içi,n canım saol
allah yardımcımız olsu...yüzümüzü güldürsün rabbım ıns
Tmm ozmn cnm... Baslanmis bi seyi bozmayayim artik. Siz bitince bize dua edersinz artik)) arkadaslar bugun asilama icin bi operasyon gecircem cok korkuyorumm. Dua edin kolay atlatayim;(
aminnnnnnnnn canım inşallahhhhh
doktorum iyi gülüm seviyorum cok ilgili Allaha sükür tedavimi onda devam edecegiz telde bile baya ilgilendi acıkladı herseyi,basından savmıyo digerleri gibi.bilyom gülüm cok haklısın doktor cok önemli bencde.içim rahatgülüm doktor acısından.amin insallah bitanem bayramdan sonraki hafta agustosun 7 ne yada 8 ne tahlil örnegi vercez sonra memlekete gitcez ordan döüncede tedaviye baslıycaz gülüm esimle doktora gitcem ilkkez bebiş içinhele bi testi yapsın ben tıkıycam agzına otlardan pekmezlerden simdi bilerek yedirmiyom degrleri net cıksın diye.:26:haklısın bacım olacagı varsa her sekilde olur.Allah hamişlere saglıklı dogumlar bizlerede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallahhhhh hayırlısı bitanem.doktorunun iyi olması cok iyi moralen insan iyi olyo haklısın gülüm
evet kuzum blutefem
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Bizede dua et cnmm...
Kızlar benimaşkpastam sağolsun isimleri göndermiş ama ihlas hatminde okuyan bazı arkadaşların isimleri eksik kalmış onları da listeye dahil etmek için bana isimlerinizi atar mısınız lütfen. Böylece eksik kimse kalmaz herkes birbirine dua etmiş olur.
Bende okuorum ihlas... Tekrar liste olcak galiba... 125di demi
Yok canım herkes 125 okudu hatmi bitirdik ya bana özelden ismini atarsan herkese göndercem ve akşam birbirimize isimlerimizle dua edeceğiz.