aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masallah canım benim amin tüm isteyenlere insallah ceylanımada banada insallah.degerin güzel gülüm insallah sıra bebişi kucagına almada oda olur insallahhhhhhhhhhhh Allah razı olsun bacım cok öpüyorum seni Allah kabul etsin:KK54::KK54::KK54::KK54:

amin kzum inşalalh ceylan hangi nickti canım

inşalah kuzummmmmmm keseyi görüp kalp atışlarınıda duysaydık kafam rahatlayacak kuzummm benim ben sana umut olacağım ardımdanda sen geleceksin demiştim kuzum bayramdan sonra inşalah sendende müjde duyacağım ben inanıyorum kuuzm tatlışım

amin kzum inşalalh ceylan hangi nickti canım

inşalah kuzummmmmmm keseyi görüp kalp atışlarınıda duysaydık kafam rahatlayacak kuzummm benim ben sana umut olacağım ardımdanda sen geleceksin demiştim kuzum bayramdan sonra inşalah sendende müjde duyacağım ben inanıyorum kuuzm tatlışım

insallah bacısının gülü o günleride göreceksin insallah :21::21::21:bana ısık olacaksın demiştim suan ısıgım oluyorsun ümit oldun bana.insallah bitanem bayram ola hayrola:KK16::KK16::KK16::KK16:sadece rahimdeki perde tüpler korkutuyo beni bide esimin degerleri.varikoselde daha dusebilyomus ya degerler insallah daha kötü olmamıstır.hayırlısı ne ise o olsun doktor elbet en uygununu söyler gülüm mecbur ne derse uyacaz

insallah bacısının gülü o günleride göreceksin insallah :21::21::21:bana ısık olacaksın demiştim suan ısıgım oluyorsun ümit oldun bana.insallah bitanem bayram ola hayrola:KK16::KK16::KK16::KK16:sadece rahimdeki perde tüpler korkutuyo beni bide esimin degerleri.varikoselde daha dusebilyomus ya degerler insallah daha kötü olmamıstır.hayırlısı ne ise o olsun doktor elbet en uygununu söyler gülüm mecbur ne derse uyacaz

iyi bir doktora gitmeden asla kafan rahatlamaz canım

çünkü ben bugün doktora gidene kadar çok stresliydim çok şükür doktorum kafamı rahatlattı telle aramıştım dün asisatanı çıkmıştı içeri girdim hayırlı olsun havadislerini aldım diyo gülüyorrrr bu bile doktora güven duymamı sağlıyor önce güvenebileceğin bir doktor bul iyibir doktor ben bunun için 1 yılımı harcadım biliyosun tatlı bacım

allahım nasip edecekse eğer herşey boş kurban olayım rabbime beni güldürdü seni ve isteyen herkesi güldürsün bayramdan sonra dokturuna git gerekirse eşinde snede ameliyat olursunuz eşinn ameliyattan sonra değerleri düzelirrr benim amcamın oğluna çift taraflı verikosel var ameliyat olmadan çocuğnz olmaz denilmiş 2tane normal yoldan çocuğu oldu ameliyat falanda olmadı

sennde rahim perden gider tüplerde sorun olmaz inşallah bitanem aşılama olursun yıkama sonrası bizimki %60 dan %94 eçıktı kuzum sizinkiside %36 faaln olur herhalde zaten gebelik için %15 ileri hızlı yine yeter hayırlısı olur hakkından inşllh

iyi bir doktora gitmeden asla kafan rahatlamaz canım

çünkü ben bugün doktora gidene kadar çok stresliydim çok şükür doktorum kafamı rahatlattı telle aramıştım dün asisatanı çıkmıştı içeri girdim hayırlı olsun havadislerini aldım diyo gülüyorrrr bu bile doktora güven duymamı sağlıyor önce güvenebileceğin bir doktor bul iyibir doktor ben bunun için 1 yılımı harcadım biliyosun tatlı bacım

allahım nasip edecekse eğer herşey boş kurban olayım rabbime beni güldürdü seni ve isteyen herkesi güldürsün bayramdan sonra dokturuna git gerekirse eşinde snede ameliyat olursunuz eşinn ameliyattan sonra değerleri düzelirrr benim amcamın oğluna çift taraflı verikosel var ameliyat olmadan çocuğnz olmaz denilmiş 2tane normal yoldan çocuğu oldu ameliyat falanda olmadı

sennde rahim perden gider tüplerde sorun olmaz inşallah bitanem aşılama olursun yıkama sonrası bizimki %60 dan %94 eçıktı kuzum sizinkiside %36 faaln olur herhalde zaten gebelik için %15 ileri hızlı yine yeter hayırlısı olur hakkından inşllh

hıı tanıdım canım bulutefe yi adını bilmiyodm kuzum

doktorum iyi gülüm seviyorum cok ilgili Allaha sükür tedavimi onda devam edecegiz telde bile baya ilgilendi acıkladı herseyi,basından savmıyo digerleri gibi.bilyom gülüm cok haklısın doktor cok önemli bencde.içim rahatgülüm doktor acısından.amin insallah bitanem bayramdan sonraki hafta agustosun 7 ne yada 8 ne tahlil örnegi vercez sonra memlekete gitcez ordan döüncede tedaviye baslıycaz gülüm esimle doktora gitcem ilkkez bebiş için:KK19:hele bi testi yapsın ben tıkıycam agzına otlardan pekmezlerden simdi bilerek yedirmiyom degrleri net cıksın diye.:26:haklısın bacım olacagı varsa her sekilde olur.Allah hamişlere saglıklı dogumlar bizlerede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallahhhhh hayırlısı bitanem.doktorunun iyi olması cok iyi moralen insan iyi olyo haklısın gülüm:KK19::KK19::KK19:

evet kuzum blutefem:KK54:

Kızlar ihlas hatmi için 8 kişi olduk kişi başı 125 tane okuyacağız sonrada isimlerimizle birbirimize yarın dua ederiz inşallah. Liste aşağıdaki gibi eğer dün ben de varım diyen ve unuttuğum varsa ismini yazdırsın lütfen. Rabbim şimdiden bu hayırlı amacımızı kabul eylesin inşallah. Amin ecmain.

1-kakarakubara
2-kimyager1508
3-okulum
4-zumra11
5-vitae
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam

HZ ZEKERIYA DUASI LISTESI
1-ChocolateChips
2-okulum
3-benımaşkpastam
4-vıtae
5-zumra11
6-berirem
7-seher25

125 ıhlas okudum rabbım kabul etsın ıns canlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ikiz ikiz kız erkek bebeklerımız olsun...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:yakanıza yapıssın yavrularınız,başınızın etını yesın çikolata dıye inş:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: bana oyuncak anne baba dıye kucagımızdan inmesın ıns meleklerımız:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar ihlas hatmi için 8 kişi olduk kişi başı 125 tane okuyacağız sonrada isimlerimizle birbirimize yarın dua ederiz inşallah. Liste aşağıdaki gibi eğer dün ben de varım diyen ve unuttuğum varsa ismini yazdırsın lütfen. Rabbim şimdiden bu hayırlı amacımızı kabul eylesin inşallah. Amin ecmain.

1-kakarakubara
2-kimyager1508
3-okulum
4-zumra11
5-vitae
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam

iyi akşamlar kızlar,

İhlas Hatmi için 125 tane ihlas suresini okudum. Rabbim kabul etsin, tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inşaallahhh

1-kakarakubara
2-kimyager1508
3-okulum
4-zumra11
5-vitae
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam

BEN DE OKUDUM KIZLAR RABBİM KABUL ETSİN iNŞALLAH.MÜBAREK RAMAZAN AYI VE KADİR GECESİNİN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ BÜTÜN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.CEBRAİL ALEYHİSSELAM RABBİNE SORMUŞ:''EN ÇOK KİME KIYAMAZSIN YARABBİM''DEMİŞ VE RABBİM DE DEMİŞ Kİ:BAŞKASI İÇİN DUA EDEN KULUMA KIYAMAM''İŞTE BU YÜZDEN KENDİMİZDEN ÇOK BİRBİRİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ DUALAR DAHA MAKBUL CANLARIM.YARIN GECE HEPİNİZ İÇİN BOL BOL DUA EDECEĞİM İNŞALLAH. RABBİM YARIN GECE BU KADAR YÜREKTEN İSYEYEN BU GARİP KULLARINA KIYAMAZ DA DUALARIMIZI KABUL EDİVERİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH VE HEPİMİZE BÖYLE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:YARAMAZ TAKLALAR ATAN EMİR BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH

X