aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Olur canim olur bi bakmissin dogum icin gun sayiyorsun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim doktora gittinmi gulum

gittim tatlım hamilesin dedi değer güzel dedi kasıktan ultrasondan baktı rahim kalınlığı iyi dedi döllenen yumurtan duruyor dedi çok iyi dedi orda sormayı unuttum yumurta görünüyormu hala diye tekrar beta hcg verdim 10 tane ayrı hormona bakıldı kanda idrar testide verdim 5 tüp kan verdim bakalım eşim yolda hastaneye gidiyor testlerden sonra gebeliğimde herşey yolundamı değilmi ona göre konuşuckmş doktorum az önce evde test yaptım çift çizgi ama 2.çizgi daha açık pembe çıktı yeni olduğundan sanırım kuzum dua et herşey yolunda gitsin çok öptm datlışım

canımv gayet güzel şeyler sölemiş doktorun..
buhün hcg kaç çıkacak bakalım..
10 gün sonra falanda kese görünür hayırlısı ile

Bacim icini rahat tut daha cok yeni oldugu icin pembe cikmistir onemli olan cikmasi.degerinde dahada yukselir insallah.hadi insallah hersey yolunda olur duamdasin bacim insallah saglikli sihatli evladini kucagina al insallah sende duanda bizleri unutma canim hamislerin duasi kabul olurmusinsallah hersry cok guzel olacak icini ferah tut bakem

1-kakarakubara OKUDU
2-kimyager1508
3-okulum OKUDU
4-zumra11
5-vitae OKUDU
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam OKUDU

Ben de okudum Rabbim kabul eylesin inşallah. İsimleri mesaj atarız yarın isimlerimizle dua ederiz. Okuyanların yanına da yazdım.

kuzum çok şükür rabbime eşim sonuçları doktora göstermiş herşey normal güzel ilerliyor demiş keseyi görmek için 4 ağustosa gün vermiş tatlım değerimde şuan kaç bilmiyorum eşim araba bozulmuş onunla uğraştığından soramdım birazdan yazarım

yarın kandil sizlere çok dua edeğim canlarım allahım gönlünüze göre versin kuzum en kısa zamnda sende ve diğer arkadaşlarda tek tek müjde vereceksiniz ben inanıyorum yarın kandil oruç tutup tutmama konusunda kararsızım zararı olurmuki yarın namaz kılıp sizlere dua edeceğim canlarım

Allah razı olsun canım çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsin sonrada mis kokulu miniğin sana gelir inşallah. Eğer bulantın yoksa oruç tutabilirsin diye biliyorum daha yeni ya sorun olmaz büyük ihtimalle :)

canımv gayet güzel şeyler sölemiş doktorun..
buhün hcg kaç çıkacak bakalım..
10 gün sonra falanda kese görünür hayırlısı ile

canım doktor bütün değerler çok güzel demiş eşime 4 ağustosta gelin keseye bakalım demişş değerleri bilmiyorum şuann eşim daha gelmedi araba bozulmuş teldede soramadımmm çok heyecanlıyım allahım herkese nasip etsinnn inşllah hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur

aşırı olmamakla beraber dün başladı canım mide bulantım amin çok sağol allah sizlerede nasip etsin inşalalhh

canım benim gözün aydın saglıkla kucagına al insallah degerinde güzel cıkmıs bak korkacak bişi yokmus bebişin seninle artık tadını cıkar hamişliğin sters yapma.canım bence tutma oruc ama dua et.artık hamişssin beebişinin saglıgı için tutma.Allah zaten biliyor bence bi 2 rekat sükür namazı kıl gülüm nette yazıyor nasıl kılındıgı.insallah Rabbim yüzünü güldürsün hep canım.yarın bizede dua et bende sana ve tüm isteyenlere edecegim insallah darısı basımıza gülüm benim

allah razıolsun canım amin inşalalh kuzum allah snada nasip etsin inşllah dün kıldım canım yarın yine kılacığm inşllah dualarımdasınız hep
değerim 168 3buçuk haftalıkmış minnoşum teyzesiiiiçok şükür rabbime canım benimmm

masallah canım benim amin tüm isteyenlere insallah ceylanımada banada insallah.degerin güzel gülüm insallah sıra bebişi kucagına almada oda olur insallahhhhhhhhhhhh Allah razı olsun bacım cok öpüyorum seni Allah kabul etsin

Son düzenleme:

canım simdi okudum yazını telden girdim 2 gündür bilgisayardan giremedim.sen hep duamdasın yazılarını okuyunca içim gidiyo ne diyecegimi bilemiyorum bogazıma tıkanıyo.Rabbim insallah yüzünü güldürür bu üzüldüklerine gülersin insallahAllah yar ve yardımcın olsun.

çok zor durumdayım canım...allahrazı olsun canım,,,allahım kımseyı darda bırakmasın,çaresiz bırakmasın inş
cok saol canım

Son düzenleme:
kızlar bu arkadaslar dualarını okudumu bılmıyoruz..isimleride yok...
hz zekerrıya duasına hatıme katılmıslardı....NE YAPALIM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…