- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
allah yardımcın olsun inşalalh güzel sonuçlar alırısnn allah kimsenin kucağını boş koymasın benmkiside henz yeni ya değerler artacakmı normal bir geblikmi falan testler yapılıyor sevinemiyorum tam dqaha kafam rahatlasa bir keseyi görsem kalp atışını duysam daha çok yeni ama
Canim doktora gittinmi gulum
Olur canim olur bi bakmissin dogum icin gun sayiyorsun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gittim tatlım hamilesin dedi değer güzel dedi kasıktan ultrasondan baktı rahim kalınlığı iyi dedi döllenen yumurtan duruyor dedi çok iyi dedi orda sormayı unuttum yumurta görünüyormu hala diye tekrar beta hcg verdim 10 tane ayrı hormona bakıldı kanda idrar testide verdim 5 tüp kan verdim bakalım eşim yolda hastaneye gidiyor testlerden sonra gebeliğimde herşey yolundamı değilmi ona göre konuşuckmş doktorum az önce evde test yaptım çift çizgi ama 2.çizgi daha açık pembe çıktı yeni olduğundan sanırım kuzum dua et herşey yolunda gitsin çok öptm datlışım
gittim tatlım hamilesin dedi değer güzel dedi kasıktan ultrasondan baktı rahim kalınlığı iyi dedi döllenen yumurtan duruyor dedi çok iyi dedi orda sormayı unuttum yumurta görünüyormu hala diye tekrar beta hcg verdim 10 tane ayrı hormona bakıldı kanda idrar testide verdim 5 tüp kan verdim bakalım eşim yolda hastaneye gidiyor testlerden sonra gebeliğimde herşey yolundamı değilmi ona göre konuşuckmş doktorum az önce evde test yaptım çift çizgi ama 2.çizgi daha açık pembe çıktı yeni olduğundan sanırım kuzum dua et herşey yolunda gitsin çok öptm datlışım
Kızlar ihlas hatmi için 8 kişi olduk kişi başı 125 tane okuyacağız sonrada isimlerimizle birbirimize yarın dua ederiz inşallah. Liste aşağıdaki gibi eğer dün ben de varım diyen ve unuttuğum varsa ismini yazdırsın lütfen. Rabbim şimdiden bu hayırlı amacımızı kabul eylesin inşallah. Amin ecmain.
1-kakarakubara
2-kimyager1508
3-okulum
4-zumra11
5-vitae
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam
1-kakarakubara OKUDU
2-kimyager1508
3-okulum OKUDU
4-zumra11
5-vitae OKUDU
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam OKUDU
Ben de okudum Rabbim kabul eylesin inşallah. İsimleri mesaj atarız yarın isimlerimizle dua ederiz. Okuyanların yanına da yazdım.
Bacim icini rahat tut daha cok yeni oldugu icin pembe cikmistir onemli olan cikmasi.degerinde dahada yukselir insallah.hadi insallah hersey yolunda olur duamdasin bacim insallah saglikli sihatli evladini kucagina al insallah sende duanda bizleri unutma canim hamislerin duasi kabul olurmusinsallah hersry cok guzel olacak icini ferah tut bakem
kuzum çok şükür rabbime eşim sonuçları doktora göstermiş herşey normal güzel ilerliyor demiş keseyi görmek için 4 ağustosa gün vermiş tatlım değerimde şuan kaç bilmiyorum eşim araba bozulmuş onunla uğraştığından soramdım birazdan yazarım
yarın kandil sizlere çok dua edeğim canlarım allahım gönlünüze göre versin kuzum en kısa zamnda sende ve diğer arkadaşlarda tek tek müjde vereceksiniz ben inanıyorum yarın kandil oruç tutup tutmama konusunda kararsızım zararı olurmuki yarın namaz kılıp sizlere dua edeceğim canlarım
canımv gayet güzel şeyler sölemiş doktorun..
buhün hcg kaç çıkacak bakalım..
10 gün sonra falanda kese görünür hayırlısı ile
Allah razı olsun canım çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsin sonrada mis kokulu miniğin sana gelir inşallah. Eğer bulantın yoksa oruç tutabilirsin diye biliyorum daha yeni ya sorun olmaz büyük ihtimalle :)
kuzum çok şükür rabbime eşim sonuçları doktora göstermiş herşey normal güzel ilerliyor demiş keseyi görmek için 4 ağustosa gün vermiş tatlım değerimde şuan kaç bilmiyorum eşim araba bozulmuş onunla uğraştığından soramdım birazdan yazarım
yarın kandil sizlere çok dua edeğim canlarım allahım gönlünüze göre versin kuzum en kısa zamnda sende ve diğer arkadaşlarda tek tek müjde vereceksiniz ben inanıyorum yarın kandil oruç tutup tutmama konusunda kararsızım zararı olurmuki yarın namaz kılıp sizlere dua edeceğim canlarım
canım benim gözün aydın saglıkla kucagına al insallah degerinde güzel cıkmıs bak korkacak bişi yokmus bebişin seninle artık tadını cıkar hamişliğin sters yapma.canım bence tutma oruc ama dua et.artık hamişssin beebişinin saglıgı için tutma.Allah zaten biliyor bence bi 2 rekat sükür namazı kıl gülüm nette yazıyor nasıl kılındıgı.insallah Rabbim yüzünü güldürsün hep canım.yarın bizede dua et bende sana ve tüm isteyenlere edecegim insallah darısı basımıza gülüm benim
allah razıolsun canım amin inşalalh kuzum allah snada nasip etsin inşllah dün kıldım canım yarın yine kılacığm inşllah dualarımdasınız hep
değerim 168 3buçuk haftalıkmış minnoşum teyzesiiiiçok şükür rabbime canım benimmm
allah kabul etsin canım...
doktorla konustum...yine olumsuz cümleler duydum...
allahım kendımı topluyorum morelımı düzeltiyorum.rabbıme güvenırıyorum dıyorum..ama her tel konusmasında yıkım.yıkım.yıkım.yıkım.yıkım.
hiç düşünen yok ya bunlarda insan.bunlarda anakuzusu.ne halde olur dıyen yok.tüm umutlarım yıkılıyo.kalbımı acıtıyolar.
eşimin karsında güçlü durmaya aglamamaya zor tutuyorum kendımı..bunların ne kadar zor oldugunu benım gıbı yanan bılır.allahım acı bize ne olur.
şu kara bulutları kaldır üstümüzden yarabbım...soldum kaldım.dısarı cıkamaz oldum.arkadaslarımla görüşmez oldum.ben nasıl kalkıcam bunların altından.rabbım sen büyüksün allahım. hayata daır hıcbır planım kalmadı..daha düne kadar ne hayallerım vardı...ben bu hayallerı kurarken kader bana neler kurmuş allahım yüreğim yanıyo
KUSURA BAKMAYIN..buraya anlatmazsam anlatıcak hiçbi,yerım yok..yangınımı bılen yok
benı anlayan var mı...benım gıbı yanan var mı allahım sen varsın sadece...merhamet et bıze
canım simdi okudum yazını telden girdim 2 gündür bilgisayardan giremedim.sen hep duamdasın yazılarını okuyunca içim gidiyo ne diyecegimi bilemiyorum bogazıma tıkanıyo.Rabbim insallah yüzünü güldürür bu üzüldüklerine gülersin insallah Allah yar ve yardımcın olsun.
çok zor durumdayım canım...allahrazı olsun canım,,,allahım kımseyı darda bırakmasın,çaresiz bırakmasın inş
cok saol canım
Tamam başlayalım canım şu anda 8 kişiyiz listeyi paylaştım unuttuğum yoktur diye düşünüyorum