- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
Peki ucumuzu oraya eklemiomusunz... Yedi kisilik bi dua grubumu o
Bu grup ne için ben de katılabilir miyim :26:
Ah tamam öğrendiiim önceki sayfalardan:)
7000 dua kadir gecesine kadar :
''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua"
Ben de dua etcem size
Allah herkesin tum istelkeriyle kabul etsin ins. Okudum arkadslar herkese
İlk güzel haberimiz geldiii
ikincisi üçüncüsü beşincisi.... de gelsin inşallah
hepimize okudum kızlar Allah kabul etsinnnnnn inşallah.İhlas hatmine ben de katılmak istiyorum kaç kişi oldunuzz acabaa???
çook güzel bir haberm maşALLAHH CANIMM...
KIZLARR İHLAS HATMİ İÇİN KAÇ TANE OKUYORUZZ....
kuzum hosgeldın nerelerdesın ya
canım sayılar dagıtılmıstı sende katılsaydın keske
:
Tüh kaçırdım ben evet
O zaman başka dualar ederim ben yine aklımda zaten buraya katılsam da katılmasam da
evet canımmmm çok teşkkredrm allah sanada nasip etsin inşalalhhhh
inş tatlım inş
allah kabul etsın canım..yarın tam sayımız bellı olur..kişi başı okunacak sayıyı ayarlarız..
canım sayımız bellı olsun kişi sayısına paylastırırız hatımı
inş tatlım inş
allah kabul etsın canım..yarın tam sayımız bellı olur..kişi başı okunacak sayıyı ayarlarız..
canım sayımız bellı olsun kişi sayısına paylastırırız hatımı
Kizlar ihlas duasinda yer kaldiysa benide alirmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anaaammmm superrrrr. Çok tebrik ederim canimm. Rabbim saglicakla kucagina almaya nasip kismet etsin. Evet topikteku ilk bebisimiz geliyor. Darisi bizlerin basina insaallaaaahhhh
çook güzel bir haberm maşALLAHH CANIMM...
KIZLARR İHLAS HATMİ İÇİN KAÇ TANE OKUYORUZZ....
hepimize okudum kızlar Allah kabul etsinnnnnn inşallah.İhlas hatmine ben de katılmak istiyorum kaç kişi oldunuzz acabaa???
Kızlar ihlas hatmi için başlayalım artık kaç kişi olduk tam sayamadım ama 10 kişi olsak herkes 100 tane okuyacak ve yarın akşama isimlerimizle birbirimize dua ederiz. Başka katılmak isteyen varsa İHLAS HATMİ için isimlerinizi yazın paylaşalım arkadaşlarım
o zaman bugünden başlayalım. herkes okuyabildiği kadar okusun. yarında akşama kadar eksik olanları tamamlarız. olur mu?
Bu grup ne için ben de katılabilir miyim :26:
Ah tamam öğrendiiim önceki sayfalardan:)
7000 dua kadir gecesine kadar :
''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua"
Ben de dua etcem size
kızlar ihlas hatmi için 8 kişi olduk kişi başı 125 tane okuyacağız sonrada isimlerimizle birbirimize yarın dua ederiz inşallah. Liste aşağıdaki gibi eğer dün ben de varım diyen ve unuttuğum varsa ismini yazdırsın lütfen. Rabbim şimdiden bu hayırlı amacımızı kabul eylesin inşallah. Amin ecmain.
1-kakarakubara
2-kimyager1508
3-okulum
4-zumra11
5-vitae
6-eymen4545
7-chocolatechips
8-benimaşkpastam
Kuzum ihlas hatmine benide yazadim duygu
Meraba canlarim benim bi arkadasimin bebegi olmuyodu ve bi tesbihat okuttu 70000 yetmis bin tane lemyelid okutmus ve hemen hamile kalmis bende okutcam sizede haber veriyim dedim
" aşk-ı sehadet "
Tmm ozmn cnm... Baslanmis bi seyi bozmayayim artik. Siz bitince bize dua edersinz artik)) arkadaslar bugun asilama icin bi operasyon gecircem cok korkuyorumm. Dua edin kolay atlatayim;(
tamam canım yazdım lısteye
allahrazı olsun paylaşım içi,n canım saol
allah yardımcımız olsu...yüzümüzü güldürsün rabbım ıns
Insallah cnm insallah antepteyim simdi geri samsuna donunce genetik testim cikacak duruma gore bizde tupe baslayacaz dua et bacim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah yardımcın olsun inşalalh güzel sonuçlar alırısnn allah kimsenin kucağını boş koymasın benmkiside henz yeni ya değerler artacakmı normal bir geblikmi falan testler yapılıyor sevinemiyorum tam dqaha kafam rahatlasa bir keseyi görsem kalp atışını duysam daha çok yeni ama