aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

ALLAH tan ümit kesilmez canm doktorların dedikleri tamamen doğru değill her zaman bi şeyi unutuyolarr ALLAH isterse olacakk..ne demek uğraşmayıınnn..

Ahhh canim benim yaaa. Nolur uzulme . biliyorsun ki Rabbim ol derse olur. Bunu düşün ve boyle dua et.

gülüm neyin var yenimi oldu bu olay.:26::26::26:Allah öyle büyük ki Allah Ol derse olur.neden böyle denildi gülümolacak insallah lütfen biz seninleyiz baska doktorlarada git lütfen bi doktorun lafına bakma

Aaa neden ki oyle dediler ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

genetık tahlılımıze gore durumumuz vahım
ççooooookkkkkkkkk üzgünüm ama elımden hıcbısey gelmıyor....allahım kımseyı bu duruma dusurmesın

İnsallah oyle guzel bir mucize olarak gelir ki bebisin Allah im ben nasil.umitsizlige dusmusum oyle dersin insallah
aslinda ne zamanki vazgecsen gelir ya istediklerin belki de tedavi yerine biraz kndini kendi haline biraksan sonra stresin de azalir belki bakarsin bebisin olmus olur insallah dilejlerim temennim.bu senin icin ..her seyin olabilecegine inaniyorum sen de inan lutfen..

ççooooookkkkkkkkk üzgünüm ama elımden hıcbısey gelmıyor....allahım kımseyı bu duruma dusurmesın

Biz kimiz aciz birer kul biz rabbimden sadece emanetimizi istiyoruz onun yaninda hersey bos yeterki yurekten istensin bir kapiyi kapayan mevlam digerini acar unutma canim drlar ne derse desin sen hep olumlu ol rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah

Meltemcim yazdıklarını gördüm ve takip ediyorum seni çok üzüldüm arkadaşım durum bu kadar vahim olamaz allahtan ümit kesilmez arkadaşım sakin ümidini kaybetme. Araştırmaya devam et ve sakin pes etme. Rabbim için imkansız diye birşey yoktur. Sana kayinvalidemin hikayesini alnlatiyim umarım sana bir umut olur kayinvalidemin 25 sene çocuğu olmamış eşim allahın bir mucizesi benim de mucizem tabiki. Çok ugrasmislar tedavi olmuş hatta ne laflar duymus eşinin ailesinden bir gün artık ümidi kesmisler eşim e hamile kalmış düşün ki 25 sene nasıl sabırla beklemis. 2 sene sonra da biri kız biri erkek ikizleri olmuş hemde kendiliğinden 3 tane evladı olmuş 25 senelik ozlemden sonra tek dediği rabbimden evlat kokusuna hasret birakmasin demesi. Sakın isyan etme tevekkül et Rabbim tevekkül edenleri sever arkadaşım.

ççoookkkkkkk üzgünümmmmmmm hadı normal doktor dese yıne olmaz oyle sey derdımde genetık doktorumuz bılımsel konustu hıc beklemıyordum boyle bıseyı....allahım nasıl dayanıcammmm...rabbım sana guvenıyorum..sen herseye kadırsın..

inş ümidimi kesmedım canım..rabbım ızın verırse hersey olur tabı kı...ama okadar gereksız luzumsuz ınsanların sıp dıye cocukları oluyor...benım bebegım duayla sabırla zamanla gelıcek inş....cooookkkkk canım yanıyo..eşimin baba olamaması cok agırıma gıdıyo ... birbirimize güç vererek sımsıkısarılarak eşimle beklıce bebegımızı

DUANIZI eksık etmeyın ne olur

kakarakubara canım duanı okudum allah kabul etsın

Son düzenleme:

Canim neye dayanark genetik test yaptiniz bende mart ayinda dusuk yapinca genetik testi yaptirdik agustosta cikacak sonuc merak ediyotm acikcasi

Canim neye dayanark genetik test yaptiniz bende mart ayinda dusuk yapinca genetik testi yaptirdik agustosta cikacak sonuc merak ediyotm acikcasi

canım eşimde varıkosel var ve hormon degerlerı cok kötü dıld ıdare eder oyuzden yapıldı

Canim drlar soylemistir ama varikosel icin ameliyat dusunmedinzmi ya baska drada gidin tek dra bagli kalmayin

canım zaten eşim amelıyat olucak...ama genetıkte sorun cıkınca o yıktı benı
ama duayı elden bırakmıcam...rabbım yüzümüzü güldürecektir..kesınlıkle ısyan etmıyorum..vardır bıhayır...ama ınsan bıan gelıyo canı cok yanıyo ya...benım yangını taze

7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

canım duanı okudum en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatların olsun insallah amin

canım eşimde varıkosel var ve hormon degerlerı cok kötü dıld ıdare eder oyuzden yapıldı

canım benim esimdede varikosel var sperm testinde ileri hızlısı %3.bu genetik tahlil bu sperm testinden baska bir testmi:26:yıkamalı sperm örnegi vercez bayramdan sonra bende kötü oldumAllah yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versin insallah

evet baska test canım...herkese ıstemez doktorlar oyuzden ıstememıslerdır amin canım

gunde 700 defa estağfirullah

arkasından

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

günde 71 defa: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…