- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi ChocolateChips
ALLAH tan ümit kesilmez canm doktorların dedikleri tamamen doğru değill her zaman bi şeyi unutuyolarr ALLAH isterse olacakk..ne demek uğraşmayıınnn..
Ahhh canim benim yaaa. Nolur uzulme . biliyorsun ki Rabbim ol derse olur. Bunu düşün ve boyle dua et.
gülüm neyin var yenimi oldu bu olay.:26::26::26:Allah öyle büyük ki Allah Ol derse olur.neden böyle denildi gülümolacak insallah lütfen biz seninleyiz baska doktorlarada git lütfen bi doktorun lafına bakma
Aaa neden ki oyle dediler ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yıkılmak yok canım yola devam edicez kim ne derse desin.Onlar sadece doktor,bunu unutma sakın.Bilim bu kadar netse eğer ve herşey kesin olarak doğruysa sebepsiz infertiliteyi de açıklasınlar o zaman.Herşey normal olduğu halde neden insanların çocuğu olmuyormuş bakalım.Ya da çocuğunuz olmaz dedikleri insanların nasıl çocuğu oluyormuş.Rabbim bilir herşeyi ve ona sığınmaktan istemekten başka elimizden gelen bişey yok.Umutsuzluğa düşmek yokkkk
genetık tahlılımıze gore durumumuz vahım
ççooooookkkkkkkkk üzgünüm ama elımden hıcbısey gelmıyor....allahım kımseyı bu duruma dusurmesın
Meltemcim yazdıklarını gördüm ve takip ediyorum seni çok üzüldüm arkadaşım durum bu kadar vahim olamaz allahtan ümit kesilmez arkadaşım sakin ümidini kaybetme. Araştırmaya devam et ve sakin pes etme. Rabbim için imkansız diye birşey yoktur. Sana kayinvalidemin hikayesini alnlatiyim umarım sana bir umut olur kayinvalidemin 25 sene çocuğu olmamış eşim allahın bir mucizesi benim de mucizem tabiki. Çok ugrasmislar tedavi olmuş hatta ne laflar duymus eşinin ailesinden bir gün artık ümidi kesmisler eşim e hamile kalmış düşün ki 25 sene nasıl sabırla beklemis. 2 sene sonra da biri kız biri erkek ikizleri olmuş hemde kendiliğinden 3 tane evladı olmuş 25 senelik ozlemden sonra tek dediği rabbimden evlat kokusuna hasret birakmasin demesi. Sakın isyan etme tevekkül et Rabbim tevekkül edenleri sever arkadaşım.genetık tahlılımıze gore durumumuz vahım
ççooooookkkkkkkkk üzgünüm ama elımden hıcbısey gelmıyor....allahım kımseyı bu duruma dusurmesın
Biz kimiz aciz birer kul biz rabbimden sadece emanetimizi istiyoruz onun yaninda hersey bos yeterki yurekten istensin bir kapiyi kapayan mevlam digerini acar unutma canim drlar ne derse desin sen hep olumlu ol rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah
Meltemcim yazdıklarını gördüm ve takip ediyorum seni çok üzüldüm arkadaşım durum bu kadar vahim olamaz allahtan ümit kesilmez arkadaşım sakin ümidini kaybetme. Araştırmaya devam et ve sakin pes etme. Rabbim için imkansız diye birşey yoktur. Sana kayinvalidemin hikayesini alnlatiyim umarım sana bir umut olur kayinvalidemin 25 sene çocuğu olmamış eşim allahın bir mucizesi benim de mucizem tabiki. Çok ugrasmislar tedavi olmuş hatta ne laflar duymus eşinin ailesinden bir gün artık ümidi kesmisler eşim e hamile kalmış düşün ki 25 sene nasıl sabırla beklemis. 2 sene sonra da biri kız biri erkek ikizleri olmuş hemde kendiliğinden 3 tane evladı olmuş 25 senelik ozlemden sonra tek dediği rabbimden evlat kokusuna hasret birakmasin demesi. Sakın isyan etme tevekkül et Rabbim tevekkül edenleri sever arkadaşım.
İnsallah oyle guzel bir mucize olarak gelir ki bebisin Allah im ben nasil.umitsizlige dusmusum oyle dersin insallah
aslinda ne zamanki vazgecsen gelir ya istediklerin belki de tedavi yerine biraz kndini kendi haline biraksan sonra stresin de azalir belki bakarsin bebisin olmus olur insallah dilejlerim temennim.bu senin icin ..her seyin olabilecegine inaniyorum sen de inan lutfen..
bugun karakus02 için okuyacagız arkadaslar....
1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı= allah kabul etsın duası edıldı
7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı
8-esra51................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
9-zumra11...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı
10-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresi
11-kimyager1508.........700 estegfırullah -71 enbıya suresı
12*********************************************************
ççoookkkkkkk üzgünümmmmmmmhadı normal doktor dese yıne olmaz oyle sey derdımde genetık doktorumuz bılımsel konustu hıc beklemıyordum boyle bıseyı....allahım nasıl dayanıcammmm...rabbım sana guvenıyorum..sen herseye kadırsın..
kakarakubara canım duanı okudum allah kabul etsın
Canim neye dayanark genetik test yaptiniz bende mart ayinda dusuk yapinca genetik testi yaptirdik agustosta cikacak sonuc merak ediyotm acikcasi
canım eşimde varıkosel var ve hormon degerlerı cok kötü dıld ıdare eder oyuzden yapıldı
Canim drlar soylemistir ama varikosel icin ameliyat dusunmedinzmi ya baska drada gidin tek dra bagli kalmayin
canım eşimde varıkosel var ve hormon degerlerı cok kötü dıld ıdare eder oyuzden yapıldı
canım benim esimdede varikosel var sperm testinde ileri hızlısı %3.bu genetik tahlil bu sperm testinden baska bir testmi:26:yıkamalı sperm örnegi vercez bayramdan sonra bende kötü oldumAllah yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versin insallah