aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Tüpbebek tedaviden kalan 3 kutu gonal life 1 kutu cetrotide vardır isteyen arkadaşlar olursa hepsini 500 tl veririm gonal life kutusu 150 tl cetrotide 50 tl isteyen olursa bu numaradan ulaşabilir 0536 327 92 14 Rabbim herkezin gönlüne göre versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın zumra11 için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::emir_bebek: :emir_bebek:
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı

8-
zumra11................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-
arclizzie...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10-
kimyager1508................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

11-.........
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yarın zumra11 için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::emir_bebek: :emir_bebek:
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı
7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsın duası edıldı

8-
zumra11................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-
arclizzie...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10-
kimyager1508................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

11-.........
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Karakus02, duanı okudum. Rabbim tez zamanda Ramazan-ı Şerifin hürmetine, bereketine salih kullarından olan hayırlı evlat nasip etsin inşaallah :KK16::KK16::KK16::KK49::KK49::KK49:

Tüpbebek tedaviden kalan 3 kutu gonal life 1 kutu cetrotide vardır isteyen arkadaşlar olursa hepsini 500 tl veririm gonal life kutusu 150 tl cetrotide 50 tl isteyen olursa bu numaradan ulaşabilir ...Rabbim herkezin gönlüne göre versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canım. bende ağustos ayında aşılamaya geçicem. eğer doktor aynı ilaçları verirse seninle iletişime geçebilirim.:KK3:

Sevgili karakus ve zümra beklettiğim için özür azıcık eksik kaldı sayıları not ettim Allah'ın izniyle bu akşam tamamlayacağım.:)

Son düzenleme:
Zumra11 duani okidum canim Allah gonlundekileri hayirli kilip ol emri ile oldursun amin

allah kabul etsın canım:KK16:

Sevgili karakus ve zümra beklettiğim için özür azıcık eksik kaldı sayıları not ettim Allah'ın izniyle bu akşam tamamlayacağım.:)

allah kabul etsın canım:KK16: allahım kucagımızı meleklerımız yavrularımızla doldursun inş:KK16:

sıra sana gelıyor senın ıcın ne dıye dua edelım canım:26:

Arkadaşlar biliyorsunuz ben evli bile değilim elbette dualarınızla çok hayıra kavuşacağım buna eminim ancak burada sizi tanıyınca anladığımı sizin hissettiklerinizi azıcık da olsa hissettiğimi farkettim.Acaba diyorum ki yarın da cuma yarın hepimiz dualarımızı bana niyetle değil de grubumuza niyetle okusak yani her birimizin adını tek tek bile saysak gruba niyet edelim diyorum ne dersiniz? Size ekstra bir faydam olursa ne mutlu.

700 estağfurullah 71 enbiya yine...bir de gücü olan zamanı olan 1000 adet Ya Evvelü Celle Celalüh esması okuyabilir ve hatta 4 cuma üst üste 1000 defa Ya Evvelü okuyanın Allah'ın izniyle evladı olur yazıyor elimdeki bir kitapta..Dİleyen de 4 hafta esmaya devam eder hem isterse tabi..:)

allah kabul etsın canım:KK16: allahım kucagımızı meleklerımız yavrularımızla doldursun inş:KK16:

sıra sana gelıyor senın ıcın ne dıye dua edelım canım:26:

Size edelim yarın da:) grup arkadaşlarıma hediye ediyorum yarını :p Cuma bir de çünkü daha iyi olur diye düşündüm

Arkadaşlar biliyorsunuz ben evli bile değilim elbette dualarınızla çok hayıra kavuşacağım buna eminim ancak burada sizi tanıyınca anladığımı sizin hissettiklerinizi azıcık da olsa hissettiğimi farkettim.Acaba diyorum ki yarın da cuma yarın hepimiz dualarımızı bana niyetle değil de grubumuza niyetle okusak yani her birimizin adını tek tek bile saysak gruba niyet edelim diyorum ne dersiniz? Size ekstra bir faydam olursa ne mutlu.

700 estağfurullah 71 enbiya yine...bir de gücü olan zamanı olan 1000 adet Ya Evvelü Celle Celalüh esması okuyabilir ve hatta 4 cuma üst üste 1000 defa Ya Evvelü okuyanın Allah'ın izniyle evladı olur yazıyor elimdeki bir kitapta..Dİleyen de 4 hafta esmaya devam eder hem isterse tabi..:)

ayyy canımmmm allah razı olsun:KK16: ne guzel yüreklisin sen yaaa:KK54:

bencede cok ıyı dusunmussun canım..4 cuma ya evvelü esmasını...kızlarda tamam derse yarın baslarız inş:KK16::KK16::KK16:

Size edelim yarın da:) grup arkadaşlarıma hediye ediyorum yarını :p Cuma bir de çünkü daha iyi olur diye düşündüm

saol canım..allahım senınde gönlune göre versın ıns:KK16:

bugunku duayı okudum rabbimm kabul eylesin canlar

Senden de Allah razı olsun:)
gruba aldınız ne güzel bir günüm bile boş geçmiyor her gün dua ediyorum sayenizde :KK52::KK52::KK52:

X