aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

selam canım, duanı okudum şimdi bitirdim. Rabbim kabul edip tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah. Ramazan-ı Şerif'in hürmetine bereketine Rabbim dualarımızı kabul edip bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Aminnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

ALLAH razı olsun canım inşALALHH ......

Okulum ve kakarakubara arkadaşımız için okudum.Allah'ım kabul etsin.. Güzel güzel bebişleriniz olsun ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)
Okulum hakkını helal et bugüne tamamladım eksiklerimi :KK30::KK30:

bugun kakarakubara için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::emir_bebek: :emir_bebek:
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı_ allah kabul etsın duası edildi:KK16::emir_bebek::emir_bebek:

6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

7-karakus02............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

8-esra51................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-zumra11...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

11-kimyager1508.........700 estegfırullah -71 enbıya suresı
12*********************************************************

genetık halılımıze göre cocugumuz olmazmıs..tüp bebek için ugrasmayın ..evlatlık edının denıldı:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ne imkansızlar oluyor
Ben çok anlamadığım için demeyeceğim tüp bebek uğraşın uğraşmayın ama tedavi olmaya çok uğraşıp sonra pes edip de çocuğu normal yoldan olanı çok duydum çok hem de ...
Allah'tan ümit kesilmez

Ne imkansızlar oluyor
Ben çok anlamadığım için demeyeceğim tüp bebek uğraşın uğraşmayın ama tedavi olmaya çok uğraşıp sonra pes edip de çocuğu normal yoldan olanı çok duydum çok hem de ...
Allah'tan ümit kesilmez

zaten rabbıme guvenıyorum..ama saun ne teknolojı nede genetıgımız musade etmıyor cocugumuz olmasına..tüp bebek bıle olmazmıs canım

yıkılmak yok canım yola devam edicez kim ne derse desin.Onlar sadece doktor,bunu unutma sakın.Bilim bu kadar netse eğer ve herşey kesin olarak doğruysa sebepsiz infertiliteyi de açıklasınlar o zaman.Herşey normal olduğu halde neden insanların çocuğu olmuyormuş bakalım.Ya da çocuğunuz olmaz dedikleri insanların nasıl çocuğu oluyormuş.Rabbim bilir herşeyi ve ona sığınmaktan istemekten başka elimizden gelen bişey yok.Umutsuzluğa düşmek yokkkk

6-kakarakubara..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

canım duanı okudum Allah en yakın zamanda hamilelik kıyafetleri giymeni saglıklı hayırlı evlatlarının olmasını nasip etsin amin

Kakarakukara, senin için okudum. Rabbim Ramazanı-Şerif'n hürmetine, hayrına, bereketine tez zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Rabbim kucağını boş bırakmasın, evlat acısıyla sınamasın. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin...:KK16::KK16::KK16:

X