- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
selam canım, duanı okudum şimdi bitirdim. Rabbim kabul edip tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah. Ramazan-ı Şerif'in hürmetine bereketine Rabbim dualarımızı kabul edip bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Aminnn
Bugün sıra kim de kızlar???
Bugün sıra kim de kızlar???
kakarakubara diye düşündüm listeden ben ona okudum
Sizin adınız listede yok ama :26: Sizi de ekleyelim söyleyelim :)
Okulum ve kakarakubara arkadaşımız için okudum.Allah'ım kabul etsin.. Güzel güzel bebişleriniz olsun ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)
Okulum hakkını helal et bugüne tamamladım eksiklerimi
nolduu ümitsizlik yokinşallah tatlı bebişleriniz olacak
genetık halılımıze göre cocugumuz olmazmıs..tüp bebek için ugrasmayın ..evlatlık edının denıldı
Ne imkansızlar oluyor
Ben çok anlamadığım için demeyeceğim tüp bebek uğraşın uğraşmayın ama tedavi olmaya çok uğraşıp sonra pes edip de çocuğu normal yoldan olanı çok duydum çok hem de ...
Allah'tan ümit kesilmez
genetık halılımıze göre cocugumuz olmazmıs..tüp bebek için ugrasmayın ..evlatlık edının denıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?