aşk meyvelerimizin evimize gelmesi için hepberaber....

Berirem
Vitae
Benim aşkpastam
Chocolata chips
Leybabyzk
Karakubara
İçin okudum. Hastanede vakit çok kalanida yarin okurum kismetse allaha emanet olun

allah kabul etsın canım...allahım meleklerımızı kısa zamanda göbisimize göndersin inş:KK16:
annen nasıl oldu..allahım şifalar versın canım:KK16:

Kızlaaar beni de alın aranıza:) Ama ben sadece okumak istiyorum çünkü henüz evli bile değilim hehe ama okumak isterim mübarek günlerde güzel olur
kabul ederseniz tabi :KK53:

merhaba tatlım hoşgeldın:KK16: tabı kı ne demek senıde eklıyeyım lısteye...senın guzel duaların sayesınde bızım bebeklerımız olur inş:KK16:

Senin icin okudum duani ettim canim Rabbim sana hayirli saglikli bi evlat nasip etsin tez zamanda insallah

allah razı olsun canım...allahım kabul etsın inş:KK16:tez zamanda lıstedekı herkes hamıle kalsın ıns:KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım senin için okudum Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah,ikiz ikiz hayırlı,sağlıklı,imanlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah kabul etsın canım...aaaammmmmmiiiiinnnn aaammmmmiiiiiinnnn ikiz bebeklerım olsun allahım:emir_bebek::emir_bebek:
hepımızın gönlundekını versın rabbım ıns:KK16:

OLey tamam :KK53::KK53:
Bugün senin için okuyacağım sanırım o zaman her güne biriniz yanlış anlamadıysam haydi inşallah güzel bebekleriniz olur:)

OLey tamam :KK53::KK53:
Bugün senin için okuyacağım sanırım o zaman her güne biriniz yanlış anlamadıysam haydi inşallah güzel bebekleriniz olur:)

evet canım bugun sıra bende:KK16: ayyy cccoookkk sevındım,ne guzel yüreklısın tatlım ya:KK54: evet sırayla hergun bırıne okuyoruz..inş canım amın:KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Okuduum Allah kabul etsin 700 estağfirullah 71 Enbiya Suresi
ve bir de şunu okudum 7 kere :

"Hasbiyallahü la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim"

İsteyen herkes okuyabilir güzel bir dua :KK52:

Sitelerde şöyle yazıyor bakın:

Sabah-akşam 7 defa (Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim) okuyana Allahü teâlâ, onun din ve dünya işlerinde yardımcı olur.

Anlamı:

Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.

[

Okuduum Allah kabul etsin 700 estağfirullah 71 Enbiya Suresi
ve bir de şunu okudum 7 kere :

"Hasbiyallahü la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim"

İsteyen herkes okuyabilir güzel bir dua :KK52:

Sitelerde şöyle yazıyor bakın:

Sabah-akşam 7 defa (Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim) okuyana Allahü teâlâ, onun din ve dünya işlerinde yardımcı olur.

Anlamı:

Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.

saol canım allahım kabul etsın inş :KK16: saglıklı hayırlı bebeklerımız olsun ıns:KK16::KK16::KK16:evet buduayıda ccoookkk sevıyorum..anlamı cok guzel:KK16::KK16::KK16:

Okudum bnde rabbim kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah kabul etsın canım...rabbım hepımızın kucagını doldursun ıns:KK16::KK16::KK16:

yarın okulum için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::emir_bebek: :emir_bebek:
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:

5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10-eses07.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

11-tweety23...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

12-zumra11...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

13-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

14................................

yarın okulum için okuyacagız arkadaslar....

1-berirem...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
2-vitae.......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı = allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:
3-benımaşkpastam.......700 estegfırullah-71 enbıya suresı=allah kabul etsin duası edildi:KK16::emir_bebek: :emir_bebek:
4-ChocolateChips..........700 estegfırullah-71 enbıya suresi=allah kabul etsın duası edıldı:KK16::emir_bebek::emir_bebek:

5-okulum......................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

6-leylabyzk..................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

7-kakarakubara............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

8-karakus02................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

9-esra51...................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

10-eses07.................700 estegfırullah-71 enbıya suresi

11-tweety23...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

12-zumra11...............700 estegfırullah-71 enbıya suresı

13-arclizzie................700 estegfırullah-71 enbıya suresı

14................................

merhaba arkadaşlar, bende varım katılmak istiyorum. noolur dualarınıza benide ekleyin :KK25::KK25:

aaammmmmmiiiinnnn canımmmm:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

:emir_bebek::KK49::emir_bebek:

Hamd olsun Rabbim verdiğin nimetlere içtiğimiz suya soluduğumuz havaya...:KK16:
Sana Şükrümüz sonsuz Allahım !!! Sen rızkımızı kesme Sana olan şükrümüzü Esirgetme Yarabbim !!! (Âmin):KK16:
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin .. Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar, bende varım katılmak istiyorum. noolur dualarınıza benide ekleyin :KK25::KK25:

merhaba canım hosgeldın:KK3: tabı kı lısteye eklerım senıde ..hergun sırayla bırbırımıze dua ediyoruz:KK16:

Hamd olsun Rabbim verdiğin nimetlere içtiğimiz suya soluduğumuz havaya...:KK16:
Sana Şükrümüz sonsuz Allahım !!! Sen rızkımızı kesme Sana olan şükrümüzü Esirgetme Yarabbim !!! (Âmin):KK16:
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin .. Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:emir_bebek:

aammmiinnnn aaammmiiinnnn aaammmiiinnn:KK16::KK16::KK16::KK16: rabbı dualarımızı kabul buyurur inş :KK16:

Ben katilirim ama çarsamba evime dönecegim...her gün nette giremiyorum...mesaj atarsaniz okuyacagim sayiyi okurum...allahim dualarimizi kabul etsin inş

olsun canım hergun gıremesende okuyacagın sayıyı bılırsen kadır gecesıne kadar okur..hepbırbırımıze dua edıyoruz sende o mübarek gun dua edersin inş:KK16: sayıyı ayarlayalım sana msj atarım canım..kac tane okunacagını olur mu:KK16:

X