- 16 Kasım 2024
- 165
- 26
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
of bilemedim ya normalde hep erken yazar ben oraya gittim yazmıyo prensesimiz2 saattir yazmıyorsa kesin sevmiyo net
Boşardımmmm, ne demek 2 saat yazmamak ha ne demek!sadece çok takma demeyin ne yapardınız onu merak ediyorum
jalakalwl yaa evli değiliz 2-3 gündür flört gbiiiBoşardımmmm, ne demek 2 saat yazmamak ha ne demek!
Olsun boşaaajalakalwl yaa evli değiliz 2-3 gündür flört gbiii
Kız 2 3 günlük flörtten ne bekliyorsunnn daha bi şey yok ortada ne bu aceleselam normalde geç yazan birisi değil, işte iftardan sonradan beri. ben de bugün piyasa mekanı gibi bir yer var arkadaşlarımla oraya gittim biraz sinir oldu gibi ama daha 2-3 gündür konuşuyoruz. sorun şu ki 2 saattir yazmıyor bu adamdan olur mu ya
harbiden ya böyle erkeklere prenses demeyelim de ne diyelim şimdiOlsun boşaaa
Daha cicim ayında 2 saat yazmamışşşşşşşş
ahkasjksls ileride daha da üzülmemek içinnn kendini belli ediyodur diyeeeKız 2 3 günlük flörtten ne bekliyorsunnn daha bi şey yok ortada ne bu acele
Asıl sizden olur mu bilemedim sevgilisi olan insanın aranıyor gibi piyasa mekanında ne işi var ? Soruya gelirse ister olsun ister olmasın 3 günlük adam hadi yallah der geçer gidersin siz asıl konuya odaklanın yani hep doğru insanı arıyoruz ama biz ne kadar doğruyuz onu düşünmek lazımselam normalde geç yazan birisi değil, işte iftardan sonradan beri. ben de bugün piyasa mekanı gibi bir yer var arkadaşlarımla oraya gittim biraz sinir oldu gibi ama daha 2-3 gündür konuşuyoruz. sorun şu ki 2 saattir yazmıyor bu adamdan olur mu ya
iftardan sonra ici gecmistir adamin uyumustur herkes gibiharbiden ya böyle erkeklere prenses demeyelim de ne diyelim şimdi
merhaba aranıyor falan değilim hoş değil, arkadaşım bugün oraya oturmak istedi ve kıramadım. kendi de bazenleri gidiyor ayrıca.Asıl sizden olur mu bilemedim sevgilisi olan insanın aranıyor gibi piyasa mekanında ne işi var ? Soruya gelirse ister olsun ister olmasın 3 günlük adam hadi yallah der geçer gidersin siz asıl konuya odaklanın yani hep doğru insanı arıyoruz ama biz ne kadar doğruyuz onu düşünmek lazım
daha iyi anlaşılsın diye öyle yazmıştımiftardan sonra ici gecmistir adamin uyumustur herkes gibi
ayrica piyasa mekani ne ya? milletin ciftlesecek insan bulmak için gittigi, gitmisken kesistigi insanlar ya da mekandakiler onlari cabuk bulsun diye hemen herkese acik hesaptan yer bildirimi yaptigi tarz bir yer mi?
Çok kötü anlatmışsın. 2-3 gündür konustugun kişi mi bu ?selam normalde geç yazan birisi değil, işte iftardan sonradan beri. ben de bugün piyasa mekanı gibi bir yer var arkadaşlarımla oraya gittim biraz sinir oldu gibi ama daha 2-3 gündür konuşuyoruz. sorun şu ki 2 saattir yazmıyor bu adamdan olur mu ya
evet öyleÇok kötü anlatmışsın. 2-3 gündür konustugun kişi mi bu ?
Olabilir siz de istemeyin farklı bir yere geçelim diyin 3 gündür tanıdığınız adam hangi bazen gidiyor 3 gün yani 3 aydır tanıyorsunuz da bazen gidiyor değil ayrıca sizin gitmeniz hoş benim dillendirmem mi hoş değil anlamadım yol verin birbirinize karşılıklımerhaba aranıyor falan değilim hoş değil, arkadaşım bugün oraya oturmak istedi ve kıramadım. kendi de bazenleri gidiyor ayrıca.
2-3 gündür konuştuğunuz birisi için beklenti sizce de fazla değil mi? İftardan sonra benim uykum geliyor halsiz düşüyorum mesela. O da yorulmuş,uykusu gelmiş olabilir. Ayrıca piyasa mekanı dediğiniz yer neresi? Neden sinir oldu? Yaşlarınız kaç?selam normalde geç yazan birisi değil, işte iftardan sonradan beri. ben de bugün piyasa mekanı gibi bir yer var arkadaşlarımla oraya gittim biraz sinir oldu gibi ama daha 2-3 gündür konuşuyoruz. sorun şu ki 2 saattir yazmıyor bu adamdan olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?