- 30 Mayıs 2007
- 516
- 2
yorumun için sağol şeker a.s.Değmez bence asla asla değmez!!! ilerde çok pişman oluyo insan,boş yere kendimden neler vermişim dio kafasını duvarlara vuruyo,ciddi fedakarlıklara kesinlikle karşıyım!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumun için sağol şeker a.s.Değmez bence asla asla değmez!!! ilerde çok pişman oluyo insan,boş yere kendimden neler vermişim dio kafasını duvarlara vuruyo,ciddi fedakarlıklara kesinlikle karşıyım!!!
kesinlikle çok haklısın şeker sağol yorum içinyerimsenibeniki tarqflı olduktan sonra sorun yok bence.sağlıklı bi ilişki için karşılıklı birşeyler paylaşılması lazım...
eğer aşkınız için yaptıklarınızı fedakarlık olarak değerlendiriyorsanız, aşık değilsiniz demektir zaten..
canım benim üzülme en iyisi olacak birgün sabret lütfen:çok üzgünüm:a.s.s sonayım bende çok şeyden vaz geçtim aşkım için ama malesef sonu hüsranla bitti senağlama
Kesinlikle değmez tecrübeyle sabittir
: ) bencede değmez önceden de dediğim gibi benimkide tecrübeyle sabit
teşekkür ederim cevabın için...a.s.Aynen katılıyorum bencede değmez test edildi onaylandı
bence her ilişliyi yöneten kadındır
ben ilişkimde her anı kontrol edebiliyorum bu da onun bana değer wermesini sağlıo ama elbette karsılıgını da weriorum
EMEK işii aşkkkk
çok teşekkür ederim yorumlarınız içina.s.sevgiler:1hug:Sadece aşk için değil,sevdiğimz insanlara,sadece eşimize sevgilimize değil,değer verdiğimiz insanlara özellikle,hak edene fedakarlık yapmaya değer buluyorum.Ama sadece nacizane tavsiyem,yaptığınız fedakarlık yada,iyilik ne olursa olsun,karşılık beklersek ,beklemekle kalırız.Sonuçta üzüntü yaşayan da yine fedakarlık eden taraf olur.KArşılıksız yapılan şeyler güzeldir.
bence her ilişliyi yöneten kadındır
ben ilişkimde her anı kontrol edebiliyorum bu da onun bana değer wermesini sağlıo ama elbette karsılıgını da weriorum
EMEK işii aşkkkk
canım sağol yorumun için tamam okadar büyük fedakarlıklar yapmadım ama aşkım için çok şey yaptım çok emek verdim...sevgilerimlea.s.çooookkkkkk eskilerde kalmış aşk için fedakarlık sevgilin için ne yaparsın ona bir böbregini verirmisin yada tekerlekli sandalyesini itermisin hiç parası yoksa aşk bize yeter dermisin ben aşık olan görmedim bir erkegin kayıtsız şartsız bir kadını sevdigini hiç görmedim dizide gördüm hatırla sevgilideki necdet izleyin tavsiye ederim BEN HİÇ AŞK İÇİN FEDAKARLIK EDEN GÖRMEDİM