Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lokumum yorumun için sağola.s.:1hug:sevdiğine bağlı..eğer hak eden biriyse değer tabi ki
Amin canım benim inşallah değiyordur dediğin gibi hep mutlu olman dileğiylea.s."Geriye kalan ardından yanlızlık olsa da sana değer..." diyor Yıldız Tilbe. Bugün ona katılıyorum ama sonra ne olur bilmemem. Yaşarken güzel de sonra o enkazın altından kalkmayı düşünemiyorum.
Bende yapıyorum inşalllah değiyordur canım. Allah seven herkesin yardımcısı olsun...
teşekkürler yorum için canımcım,ama ben kıyamam ki:çok üzgünüm::asigim::Roflol:bu devırde deymıo canım ya vurcan ensesıne alcan agzındakı lokmayıııı tabı kıyabılıyorsanızzzzzzzzz
:Roflol: yerim seni ben güldürdün sabah sabah tamam değmez diyorsan doğrudur susarım tecrübe karşısında:dilcikar:öpüyorum canım sağol yorum içina.s.Kesinlikle değmez tecrübeyle sabittir
yav ne demek fedakarlıkda neymiş:mymeka:güzel bişey sayılır ya da sayılmaz aman bilmiyorumtatlicadiarzuyenmediği kesin:Roflol:yemiyor bu erkekler en azındansenağlamaFedakarlıkda neymiştatlicadiarzu
ayy sana katılmamak eldemi kuşum haklısın valla heri:Roflol:Fedakalrık karşılık beklemeden fakat karşılıgı sevgiyle görülen bir şeydir...Ama bunuda bu devirde görmek mümkün değil...Şurda fedakarlık etsin burda o fedakarlığı ciğniyorlar..Ha ciğnemeyende varda onlarında sürüsü bitti bitiyorr tatlicadiarzu
Gel abla gelll kapan götürüyorrrrrrsırnaşık şey
yav ne demek fedakarlıkda neymiş:mymeka:güzel bişey sayılır ya da sayılmaz aman bilmiyorumtatlicadiarzuyenmediği kesin:Roflol:yemiyor bu erkekler en azındansenağlama
sagol canımmmmm:asigim:ayy sana katılmamak eldemi kuşum haklısın valla heri:Roflol:
benim sayfa bozuk benim gibitatlicadiarzu:Roflol:sagol canımmmmm:asigim:
ama bende mesajın benim cevabımın bi altında gözüküyorrrrrtatlicadiarzu
"Geriye kalan ardından yanlızlık olsa da sana değer..." diyor Yıldız Tilbe. Bugün ona katılıyorum ama sonra ne olur bilmemem. Yaşarken güzel de sonra o enkazın altından kalkmayı düşünemiyorum.
Bende yapıyorum inşalllah değiyordur canım. Allah seven herkesin yardımcısı olsun...
çok haklısın tatlım sağol :1hug:fedakarlığın karşılığı nankötlük oluyo kusura bakmayın ama ben hep bunu yaşadım artık kimse için değmiyor tecrübeyle sabittir