Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bozmasın canım yorumun için sağoldeğicek insan var değmiycek insan var. biz sevgilimle çok emek verdik ilişkimize, çok şeyden taviz verdik ama tabiki kişiliğimizden değil
:Roflol:ben de çok deli dolu severim canım yorumun için teşekkür ederima.s.Bende aşk için cok şeyden vazgectim.. Yine olsa yine yaparımm aşk kolay bulunmuyorr tabi degen insan olunca....Gercekten aşık oluncaa tamamen sahiplenirim biraz deli severimm :))
Allah bozmasın canım yorumun için sağol
hep sıcak sıcak gülsün sana inşallah:Roflol:sağol birtanem yorum için :1hug:aşk için çok şeyden vazgeçtim. Eğer karşımdaki bu fedakarlıklara değen biriyse, ne gerekiyorsa yaparım hatta daha fazlasını. karşılığını beklemem çok seviyorsam sıcak bir gülümsemesi yeter de artar bile. karşımdaki de aşıksa bana karşılığı kendiliğinden gelir zaten:)))))
eğer aşkınız için yaptıklarınızı fedakarlık olarak değerlendiriyorsanız, aşık değilsiniz demektir zaten..
inşallah iyi olur canım sağol:1hug:Aşkım için çok şeyi feda ettim bende aşk için zor yollardan geçtim umarım sonu iyi olur
Haklısın şeker ama karşılıklı olursa fedakarlık saymam aşkın gerektirdiği birşeydir fakat bir tek ben yapıyorsam fedakarlıktır sağol yorum içina.s.eğer aşkınız için yaptıklarınızı fedakarlık olarak değerlendiriyorsanız, aşık değilsiniz demektir zaten..
evet canım bende ksinlikle ailemi karşıma almam sağol yorum içina.s.bende nişanlım için çok şeyi göze aldım ve yaptımda ama bana deseki aileni sileceksin asla bunu asla yapamam herşeyi alırım ama ailemi karşıma alamam asla ve asla aşkımdna ölsemde asla çünkü yarın öbürgün ne olacağımız belli değil
hep sıcak sıcak gülsün sana inşallah:Roflol:sağol birtanem yorum için :1hug:
:çok üzgünüm:canım sağol yorum için Allah acı tecrübeler göstermesinaşk fedakarlığa gerek yok zaten bilinmeyecek tecrübe konuşuyo..:çok üzgünüm::a015:
Bende bir kez o hüsranı yaşadım canım:çok üzgünüm:teşekkür ederim yorumun için dediğin gibi inşallah sonucunu iyi bir şekilde alırlar fedakarlık yapanlar...a.s.Ben yaptım sanıyorum ama bendeki sonuç hüsran inş fedakarlık yapanlar sonucunu alırlar : )