Aşk-ı Memnu Kanal D

Firdevs, çıkardığı olaylar yüzünden Adnan Bey’in gözünden iyice düşüyor. Bunu fark eden Bihter de annesinin kalması için yeni bir yer aramaya karar veriyor.

Nihal’in verdiği başarılı piyano resitalinin kutlama yemeğinde, Firdevs Hanım’ın estirdiği fırtına, Peyker’in erkenden doğuma alınmasına neden olur. Hastanede devam eden gerginlik, Peyker’in doğum haberiyle sevince dönüşür. Bu arada Nihal, başarısını gölgelediği için Firdevs Hanım’a karşı iyice cephe almıştır.

Firdevs Hanım, çıkardığı olaylar yüzünden Adnan Bey’in de gözünden iyice düşmüştür. Bunu fark eden Bihter, annesinin kalması için yeni bir yer aramaya karar verir.

Beşir, resitale gidemediği için büyük hayal kırıklığı yaşayan Cemile yüzünden Nihal’i suçlar. Hatasını anlayan Nihal, kendini affettirmek için bir yol aramaya başlar.

Peyker, Nihat’la yaşayacakları yeni evlerini düzenlemek için Bihter’den yardım etmesini rica eder. Bihter, Peyker’in özel eşyaları arasında Behlül’ün Peyker’e yazdığı aşk notlarını bulur.

sonra bihter bu notlardan birini cebine koyuyor. buda adnan beyin eline geçiyor. bihtere yazdığını sanıyor.

evet bihterle beylül kapıda karşılaşıp içeri giriyor.girerken bihter iyiki geldin behlül çok özlemiştik seni diyor..
orda da adnan beyin bakışlaroı ile dizi bitiyor..
ne olacak sizce bir sonraki bölümde.

yalnız bihterin çikolata yediği sahne tam reklamdı........

bence bihter işin aslını anlatacak adnana, başka çaresi yok çünkü..kim olsa yanlış anlmaz ki...ama yine de adnanın için de hep bi şüphe olacak...hepberaber çiftliğe gidicekler eğlenicekler ama muhakkak ordada sinirleri bozan bi olay olacak gibi geliyor....

bu diziyi bende izleyemedim babamın yüzünden tek türkiyeye baktııı
acaba tekrarıı varmı arkadaşlar hafta sonu
,sabahları ne güzel izliyordummmm oda bitti

bu dizidede bakışlar çok manalı oyuncular ustalıkla bakışlarla bitiriyor işi hele adnan beyin bakışları yokmu çok karizmatik

izleyememiştim... sayenizde merağımızı giderdik...teşekkürlera.s.....demek o not eskilerden....:1shok: ...ohh bende bir an bihtere yazdı sanmıştımm...iyi seyirler

herşey iyi ve hoştuda bihter neden peyker onları yoket dediği halde bir tane notu cebinde saklama gereği duydu..
niçin cebinden çıkarıp çıkarıp okudu..
anlam veremedim..
belki çok fena bir kadın olduğundan gün gelir peykerin aleyhine delil olarak kullanırım mı dedi acaba..
oyuncular gerçektende süper ama..

ya bu elif ne salak kız öyle..behlülün başkasıyla birlikte olduğunu biliyor.mesjı yakalıyor ama hala arayan elif..bırak gitsin işte..daha ne koşuyon peşinden ağlak ağlak..bir de rezil oldu işte..

behlül zaten hoşlanıyor bihterden zamanla bihterde behlüle aşık olacak ayy çok heyecanlı ama yazık adnan beye o çok karizmatik bir adam inş o da deniz hanımla evlenir o kadın fazla iyi çünkü

kitapta aşk yasanmıyp bihterle behlül arasında sadece cinsel çekim diyolar ama diziyi uztmak adına aşk yasıcaklar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…