Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasıl bitti ugünkü bölüm? ben sonunu kaçırdım galiba.en son beren saat resim atolyesine gitti hani behlül piyano çalarken...... orda kaldım.gerisini yazarmısınız lütfennnnnnnnnnn
kızlar akşamki bölümde birşey dikkatiniziçektimi..
firdevsin saçıııı
ya kapıyı açarken toplu olan saç..
kapıdan çıkana kadar yarım toplu olmuş..
sonra aynı sahnede içeri girince yine toplu ..
sonra yine aynı sahnede bir bakıyosunuz yine yarım toplu..
okadar belliydi ki..
bence dizilerde bu tüğr şeylere dikkat etmeleri gerekiyor..
çok saçma olmuştu yani..
dikkatimi çekti paylaşmak istedim başka farkeden oldumu merak ettim .))
Günaydın kızlarr.
Döktürmüşsünüz valla.
Güzel bölümdü. kıvanç a hayranlığım arttı valla. :asigim: Ama ben piyano başına yakıştıramadım yaa komik geldi ne bilim :roflol:.
Firvdes yaptı yine yapıcanı ay bide diyo ya bütün sene hediye istemiyorum. Sana 10 sene hediye yok demesi lazımdı adnanın :roflol: Ne bonkör adam yaw
Julyetcim gerçek hayatta kıvanç meltem cumbulla berabermiş. Hiç yakıştırmadım ben meltemle. Berenle daha çok yakışıyorlar ama gönül bu işte napceenn.
Öfff haftaya daha çok vaarrr. Çok güzeldi cidden. Firdevs ve hizmetçisi ne sinir yarabbim. Aşmışlar onlar yaaa...
en komık sahnerlerde...
behlülün bihtere gül getiripte amcama aldım deyişiydi....:roflol::roflol::roflol:.
nihal piyano çalmaya gidince.. firdevs hanım tıkaçlarımı getir katya bu kız susmaz dedi...resmen...:roflol::roflol::roflol:.....
gelecek bölümde herkes aglayacak..... fragmanda herkes hüzünlüü ..offffff...ne kötü yerde bittii.....:1no2: