• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

yanıltmaca deniz hanım kesinlikle görmücek ...

hemen görmesi mümkün diil...

çok hareketli bölüm olcak burası kesinn yani..

bu bölümde firdevs şantaj yapcak kızna adnana söylücem die batan gemide ikiside oldugu için ..

batarsalarda beraber batcakla ana kız.... bakalım neler olacak...

Yasak aşkı başlatan öpücük!
'Aşk-ı Memnu'nun yeni bölümünde Behlül, Bihter'e olan hislerine karşı koyamıyor. Kanal D'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'in oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu”nun yeni bölümünde Kelebek'in aberine göre; Behlül, Bihter'e olan hislerine karşı koyamıyor ve sonunda bir öpücükle yasak aşkın startını veriyor.

Bu bölümü bende merakla bekliyorum. Akşam olsada izlesek. Ama öpüştükten hemen sonra diziyi bitireceklerdir.:delphin: Bakalım haftaya behlül le bihter birbirlerinden kaçacaklarmı, yada buluşmaya başlıyacaklarmı. Ama yok buluşmazlar koklaşmazlar demi bunlar hemen. :bbo: Ayy düşün dur şimcikk..

bir süre kedi fare oyunu izlicez hemen baglamıcaklarr...

yasak aşk adı üstünde kimse örenmıcek daha...

vaktı var...

behlül bihtere soruyor elifle hilmi beyinm karşılaşacağını biliyorsun bu yüzden orayı seçtin niye elifle evlenmemi istemiyorsun niye benimle ilgileniyorsun niye aklın hep ben de diyor bihter de küstah diyip tokat atmaya çalışıyor o sırada firdevs de görüyor behlül tokatı tutarak daha da yakınlaşıyorlar yüz yüze göz göze falan firdevs bihtere diyor ki behlülle aranızdaki mesafe bin metre uzaktan anlaşılıyor bihter annesine sinirlenip sen bana şantaj mı yapıyorsun diyor bihter adnan telefonda sen olmayınca yapamıyorum falan diyor ağlıyor adnan diyor birşey mi oldu bihter odada yatakta yalnız behlül de kendi odasında yatakta yalnız bihterle behlül adnanın çalışma odasındalar behlül bihtere bakıp kendime karşı koyamıyorum naptığımı bilenmiyorum falan diyor birden bihteri öpüyor o sırada matmazel camdan bakıyor onu sanki öpüşmeyi görmüş anlaylım diye öyle gösterdiler ama öyle değil ...

çok güzeldi finali öpüşme olur diyorum ben matmazel de kesinlikle görmedi evet bakalım nasıl bir bölüm olacak 21. bölüm...

şu bir gerçekki herkes farkında olsunn..

..sanki bazı çirkin durumu yavaş yavaş bize enfoze ediliyor..
bunuda aşk diyerek çok güzel bir kılıfa geçiriliyor...
çok yanlış aile yapısını bozan şeyleri bazen ister istemez destekliyoruz..

Julietcim bunun bir roman vaye dizi olduğunu bildiğimiz için burda tahminler felan yapıp duruyoruz. Yoksa gerçek hayatta bu ve buna benzer olaylara göstereceğimiz tepki belli. Kabullenemez bir olay çünkü. Boşan ne halt edersen et deriz dimi. Aklı selim insanların bu diziler yüzünden sapıtacağını sanmıyom ben yaa.:delphin:

Julietcim bunun bir roman vaye dizi olduğunu bildiğimiz için burda tahminler felan yapıp duruyoruz. Yoksa gerçek hayatta bu ve buna benzer olaylara göstereceğimiz tepki belli. Kabullenemez bir olay çünkü. Boşan ne halt edersen et deriz dimi. Aklı selim insanların bu diziler yüzünden sapıtacağını sanmıyom ben yaa.:delphin:

EVT CANIM SONUÇTA YASANMIŞ Bİ OLAY.. İBRETLİK...

BUNU AKLI SELİM KİMSE DESDEKLEMEZKİ....

AMA BEN BERENLE KIVANÇI ÇOK YAKIŞTIRYORUM KEÇKE GERÇEK HAYATTA ÇIKSALAR İKİSİDE BEKAR YAA..:asigim:

Aşk-ı Memnu, Halid Ziya Uşaklıgil'in realist-naturalist bir romanıdır. İlk olarak 1898 yılında Servet-i Fünûn dergisinde tefrika edilmiştir. Kitap olarak ilk basımı 1900 yılında yapılmıştır.
Ben empoze edildiğini düşünmüyorum; belirtilen tarihte yazılan bir romanın televizyona uyarlanması sadece..uzun lafın kısası 109 yıldır hayatımızda olan bir hikaye ..​

Aşk-ı Memnu, Halid Ziya Uşaklıgil'in realist-naturalist bir romanıdır. İlk olarak 1898 yılında Servet-i Fünûn dergisinde tefrika edilmiştir. Kitap olarak ilk basımı 1900 yılında yapılmıştır.
Ben empoze edildiğini düşünmüyorum; belirtilen tarihte yazılan bir romanın televizyona uyarlanması sadece..uzun lafın kısası 109 yıldır hayatımızda olan bir hikaye ..​

bunu biliyordum canım ... benimde keyifle izledigim dizidirrr romanı okudum ben zaten....

yaşanmış bir olay derken roman o günlerde yasanmış bi hikaye roman olarak uyarlanmışş...

way wayyyy ne böülümdü ama kıvanç tatlıtug mükemmel bi oyuncu.......

diziyi tek götürür yaaa...

kızlar nasıl bitti ugünkü bölüm? ben sonunu kaçırdım galiba.en son beren saat resim atolyesine gitti hani behlül piyano çalarken...... orda kaldım.gerisini yazarmısınız lütfennnnnnnnnnn

Back
X