• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

21. bölüm fragmanı

[dailymotion]video/x8d517_ayki-memnu-21bolum-fragmanifragdyzy_shortfilms[/dailymotion]

behlül bihteri çalışma odasında öpüyor. ama deniz hanımın odası pencere olarak çalışma odasına bakmıyor. dolayısıyla bu bir fragman yanıltması.
ama rüya olabilme ihtimali de var olayın.çünkü bihterin üzerinde geçen bölümde giydiği kabanı var. ben o kızın arka arkaya iki bölümde aynı kıyafeti giydiğini hiç görmedim.[/QU

bence kulbten geldikten sonra behlülle kavga ediyolar...

o kavga esnasında kulubteki kıyafetler var üzerlerinde..

öpüşme sahnesi çok sonra yasanak belki sona dogru..
orada adnanın bahcedeki çalışma odası.. orda ne işleri varki şömüne falan var.. orda.....:sm_confused:

ayy demin fragmani gördüm tvde sok oldum resmen :1shok: behlül bihteri öpüyor pmekle kalmiyor yutuyor gibi :jeyyar: deniz hanimda görüyor galiba yoksa buda mi bi yaniltma? adnan beye yazik ya ne umdu ne buldu.

adnan bey kendinden bu kadr küçük yas bi bayanla evlenmek hatayı basta yaptı....:1shok:

heleki bihter gibi hırsı bi kadınla.. annesinin kızı oldugu her bölümde kanıtlıyo adeta...kötükedihüso

kitapta bihter 4 yıl sonra sıkılıyo adnanda...dizide 6ay bile olmadı. daha...

kitapta adnanla yatak odalrı ayrı... sanırım ilerki bölümler saglık sorunu çıkacak adnanda...bişey yamıcaklar uzasın die... bence

Son düzenleyen: Moderatör:

bende eski bölümlere baktım netten öpüştükleri yer...kesinlikle adnan beyin tahta oydugu yer ...hayal veya rüya olsa neden oyer gösterılsin sanmıyorum ben rüya veya hayal oldugunu...bence bihter evden biraz kaçtı behlülle kavga ettıgı akşam behlülde ondan özür dilemek için geldi..adnanın bahcedeki çalışma odasına dayanamayıp öpüştüler veya öncesinde behlül duyguları söyledi bihter çok şaşkın bakıyodu... veya gıcıklık olsun die öptü behlül buda olabilir bu behlül çok duygual ve tehlıkeli....vede çok akıllı

evet canım bakalım nasıl olcak bu bölüm deniz hanım gerçekten görcekmi yanıltmacamı

Büyük ihtimal le yanıtmaca canım.
Ama görmesini çok isterdim denizin. Bihterin de denizin kendilerini gördüğünü görmesi süper olurdu. Ay çok gören görene oldu kaydirigubbakcemile3

Kızlar behlüle bihter söylüyormu acaba Elifi gördüğünü?Yani niaşnı atacaklarmı acaba?

Kızlar behlüle bihter söylüyormu acaba Elifi gördüğünü?Yani niaşnı atacaklarmı acaba?

Biheter le behlülün tartışmalarının sebebi bu olabilir canım.
bihter söylüyo behlül inanmıyo falan filan. Elifi ağlarken gördüm nişan günü nişan olmuyo galiba...
:delphin:

SESLİ FRAGMAN GÖSTERİLDİ
behlül:hilmi beyin oraya geleceğini elifle tanıştığını biliyodun.bilerek orayı seçtin.
neden bu kadar ilgilisin,odama giriyosun,eşyalarmı karıştırıyosun,evlenmemi istemiyosun,neden bihter neden aklın hep bende.
bihter:küstah!!(bu sırada tokat atmaya çalışıyo)
bihterle adnana arasında
bihter:sen olmayınca kendimi çok güçsüz hissediyorum(ağlayarak.)
adnan:bişiy mi oldu.
malum öpüşme sahnesinde
sahneyi gösteriyo ve behlülün sesi ''ne yaptığımı bilmiyorum ateşle oynuyorum'' sonrası malum.........

SESLİ FRAGMAN GÖSTERİLDİ
behlül:hilmi beyin oraya geleceğini elifle tanıştığını biliyodun.bilerek orayı seçtin.
neden bu kadar ilgilisin,odama giriyosun,eşyalarmı karıştırıyosun,evlenmemi istemiyosun,neden bihter neden aklın hep bende.
bihter:küstah!!(bu sırada tokat atmaya çalışıyo)
bihterle adnana arasında
bihter:sen olmayınca kendimi çok güçsüz hissediyorum(ağlayarak.)
adnan:bişiy mi oldu.
malum öpüşme sahnesinde
sahneyi gösteriyo ve behlülün sesi ''ne yaptığımı bilmiyorum ateşle oynuyorum'' sonrası malum.........

keyifli vede heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor desenenize :delphin:

geçen hafta değilde,ondan önceki hafta uludağ tatile gittiklerinde
yabancı bir parça çalıyordu oo ver very... bişi diyordu,o parça ne bileniniz var mı?

mp3 ve klıbını izledim dizide o şarkının zenci şarkıcal söylü muhteşemm zenci gırtlagıylaa....tabii...

21. Bölüm Özet

Behlül’den yasak aşk öpücüğü

Behlül, Bihter’e karşı, yasağın içine doğru geri dönüşü olmayan ilk büyük adımı atıyor.
Behlül’ün sözlüsü Elif’in, Hilmi Bey’le ilişkisi olduğundan şüphelenen Bihter, bundan emin olmak için bir oyun oynar ve şüphelerinin gerçek olduğunu gözleriyle görür. Bu olaydan sonra Bihter’i bir tehdit olarak algılayan Elif, kendine göre önlemler almaya başlar. Bu durum Hilmi Bey cephesinde de herkesi şaşırtan gelişmeleri tetikler.
Öte yandan olayı kurcalayan Behlül, Bihter’le karşı karşıya gelir ve Bihter’in niyetini öğrenmeye çalışır. Bihter, Firdevs Hanım’ın da şahit olduğu bir anda köşeye sıkışınca çok zor durumda kalır.
Bihter’in açık vermesi en çok Firdevs Hanım’ın işine yarar. Behlül ve Bihter arasıdaki elektriği bir şantaj malzemesi olarak kullanan Firdevs Hanım, bu durumdan büyük bir çıkar sağlayacaktır.
Bihter’in üstüne gittiği için pişmanlık duyan Behlül, Bihter’den özür dilemenin farklı yollarını arar. Bihter ise, Behlül’den uzaklaşmak için Adnan Bey’in sevgisine sığınır.
Ancak Bihter’den beklediği karşılığı alamayan Behlül, Bihter’in peşini bırakmaz ve yasağın içine doğru geri dönüşü olmayan, ilk büyük adımı atar.

herkes yanap dönüp bu şarkıyı arıyo... dizide popüler.. şarkı disko sahnesiyle..

Back
X