• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Kızlar ya ben biyerde okudum da romanın sonunda Bihter intahar ediyo, Behlül kaçıp gidiyomuş uzaklara, Evdekilerde herşeyi unutmaya çalışıp hayatlarına devamediyolar yazıyodu. :uhm::uhm::uhm:
Eee hani nihalle behlül evleniyodu romanın sonunda. :bbo:
Kafam karıştı şimcik.
Alıp okuyacam romanı en sonunda...
Yaa bülee bitmesin bari bihterle behlül kaçıp gitsinler teeee uzaklara. :delphin:

behlülle bihter ayrılıyor çünkü behlül sıkılıyor
sonra büyüyen ve güzelleşen nihale ilgi duymaya başlıyor behlül
nihal zaten aşık behlüle
sonunda evlenmeye karar veriyorlar ama bihter engel oluyor her şeyi ortaya çıkarıp
intihar ediyor behlülde nihalle evlenemeden çekip gidiyor romanın sonu böyle

behlülle bihter ayrılıyor çünkü behlül sıkılıyor
sonra büyüyen ve güzelleşen nihale ilgi duymaya başlıyor behlül
nihal zaten aşık behlüle
sonunda evlenmeye karar veriyorlar ama bihter engel oluyor her şeyi ortaya çıkarıp
intihar ediyor behlülde nihalle evlenemeden çekip gidiyor romanın sonu böyle

Hımm anladım canım evlenmiyolar yani.
Behlülün bihterle olan ilişkisinin çabuk biteceği belli zaten. Aşk sevgi değil sonuçta.
Beğeni tutku aralarındaki.
Yazık edecek kendine bihter otursa rahat yerinde dimi:mymeka:

evet işte ikisininde arasında büyük bir tutku var aşk değil
behlül sıkılıyor zaten ama bihter behlüle kendini biraz fazla kaptırıyor
belkide dizide bu şekilde olmaz görücez:)

dizide farklı olur bence.....
romana sadık kalmıyolarr....

bihter behlüle sadece tutku yasatırlarsa reytıkler baya düşer ve dizi çok ucuzlar...

bence reytınge göre senaryo yazıyolar...zaten iki bayan yazıyo senaryoyu....ikiside behlülü çok rormnatık bi adam yapıp çıktılar.....

kitaptakı behlül çok hovarda... gece baska kızla takılan bihteri sadece kullanan biri... dizide tam tersi behlül çok aşık bihter sogukk...

kitaba çok fazla sahıp çıkılmıyo.. evt konu aynı ama...

kitapta bihter kocasıyla ayrı yatıyo...tutkuya muhtaçç.....kocasından 4 yıl sonra sıkılıyo hemen ihanet etmiyoo....

bihter sonunda intehar ediyo.. behlül kaçıyo....nihaldennn.....elif hiç yok romandaaaa matmazel aşık falan diil adnana bunlar hep senarislerin eklemeleri dizi uzasın die...

dizide napza göre şerbet veriyolar...bihter behlül reytınklerı tavan yaptı......behlül sıkılırmı bilinmez ilerde......zaten elifide kullanmıştı....-tatlicadiarzu-

dudaktan kalbedede kenan intihar ediyo lamia evlenince bundada bihter ama romana göre gitmiyolar bence

ben bihterin intehar etmesini istemiyorumm..:delphin:

onun tek şuçu firdevs gibi .. bencil bi annenıl elinde büyümesi...benneyaptımki

intehar edersede behlüle olan aşkın eder sanırımmm....-tatlicadiarzu-

Bu dizinin romana göre gidileceğini hiç sanmıyorum.
Romanın sonunda behlülle nihal evleniyolar ama dizi daha çok behlülle bihter üzerinde gidiyor.

evet bende öle duydum behlülle nihal nişanlanıyorlar onların sonu yok bence bihterle hiç bişyi olmaz:emir_bebek:
ama olsun isterim yazık ya seviolarr

valla Dudaktan Kalbe,Aşkı Memnu hep 100 yıl öncesinin duygulu insanlarının aşklarını anlatan romanlar..tabii haliyle aşkından intihar edenler o zamana göre gayet normal..
Şimdiki fast-food gibi aşklar, kimseyi öldürmez..
Bihter intihar etmez zannımca ya,belli mi olur..:smiley-cool:

dudaktan kalbe yi kenan kalav oynamıştı çok harikaydı izlemenizi tavsiye ederim diziydi birde çalıkuşunu aydan şener oynamıştı onada bayılmıştım izlmeye doyamamıştım aşkı memnuyuda çok beğenerek izliyorum oyuncular tam rollerine uymuşlar bence nihal biraz ufak tefek ama yinede fena değil

o normal bir anne diilki... nden kanın dondukii...???

kızlarını bi baş belası gibi görüyo....

o kadın uslanmaz.....

kadın tek derdi hayat yapmak.....umrunda deil kızları.... :delphin:

tabi öyle de gerçek hayatta olmuş olduunu düşündüm de o yüzden yani..
ayrıca bugün beren saat güneri civaoğlunun programına çıktı...
gerçekte daha da duru bir güzelliği var sanki...

tabi öyle de gerçek hayatta olmuş olduunu düşündüm de o yüzden yani..
ayrıca bugün beren saat güneri civaoğlunun programına çıktı...
gerçekte daha da duru bir güzelliği var sanki...

evt canım bende izledimm...

ne kadr güzel bir bayan çok dogal ....ve saf bi güzelligi var...

behlülün aşık olamsına şaşmamak lazım çok tatlı.....dizidede dogal olsa keşke....sengözlerimebaksanab...

dudaktan kalbe yi kenan kalav oynamıştı çok harikaydı izlemenizi tavsiye ederim diziydi birde çalıkuşunu aydan şener oynamıştı onada bayılmıştım izlmeye doyamamıştım aşkı memnuyuda çok beğenerek izliyorum oyuncular tam rollerine uymuşlar bence nihal biraz ufak tefek ama yinede fena değil

bende izlemiştim küçük ailecek izlerdik....çalıkuşu bambaşkaydı...

hiç kaçırmadan izlerdik....
aşkı memnudaki karekter çok oturdu evt nihal biraz küçük kaldı kitapakı nihal bihterle aynı yaştaydı.. ve sarışındı...ama nihalde çok güzel kız ve rolunu çokm iyi oynuyo...seviyorumm.. behlül ona kız kardeşi gibi davranıyo ilerde nasıl aşık olacakkii???.......
....:1hug:

romana göre gitmese keşkee konu aynı ama..

günümüze uyarlanmış.. bi dizi....

beren şeffaf odada söyledi yasak aşk başlıcakmış ilerki bölümlerde.....

Back
X