• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Öfff haftaya daha çok vaarrr. Çok güzeldi cidden. Firdevs ve hizmetçisi ne sinir yarabbim. Aşmışlar onlar yaaa...

en irenç sahnade katyanın beşire tıraşın uzamış desiydi...:mymeka::mymeka:

sankı berber..traş edecekk.yarabbimmm
........
...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydın kızlarr.
Döktürmüşsünüz valla.
Güzel bölümdü. kıvanç a hayranlığım arttı valla. :asigim: Ama ben piyano başına yakıştıramadım yaa komik geldi ne bilim :roflol:.
Firvdes yaptı yine yapıcanı ay bide diyo ya bütün sene hediye istemiyorum. Sana 10 sene hediye yok demesi lazımdı adnanın :roflol: Ne bonkör adam yaw :delphin:
Julyetcim gerçek hayatta kıvanç meltem cumbulla berabermiş. Hiç yakıştırmadım ben meltemle. Berenle daha çok yakışıyorlar ama gönül bu işte napceenn.

Bende berenle degil de azra akinla cok yakistiriyordum.
Meltem cumbul banada itici geliyor.

Firdevs hanim da super ya, nasil kiviriyor bihter gotureceksin dediginde adnan bey izin vermeyecegini bildigi icin yarin hemen goturum ayaklarina yatiyor. kaydirigubbakcemile3

Bende berenle degil de azra akinla cok yakistiriyordum.
Meltem cumbul banada itici geliyor.

Firdevs hanim da super ya, nasil kiviriyor bihter gotureceksin dediginde adnan bey izin vermeyecegini bildigi icin yarin hemen goturum ayaklarina yatiyor. kaydirigubbakcemile3

Aslında Meltem ağırbaşlı hanım hanımcık bi kadında ne bilim Kıvanç la olmadılar yaa..

Firvdes cin gibi kadın valla. İşini biliyo hatunn.
Benim hoşuma gidiyo gıcık mıcık ama renk katıyo diziye.
Zaten güzel vede bakımlı bi kadın izlemek keyifli oluyoo.
:1closedeyes:

Behlül Bihter'i öptüğünde ben eşim ve kayınvalidem hep birlikte ve aynı anda bağrıştık aaaaaaaaaaaaaa diye... :roflol:
Firdevs hanımı bende seviyorum nedense ama hizmetçisi çok gıcık bir kişilik. :kızgın:

firdevs hanımda ne göz var yaa bir bakışı bile kaçırmıyo cin gibi kadın valla :)))
bende seviyorum eğlenceli bi kişilik bu arada kıvançın oyunculuğu süper aşmış adam
beren saat çok zayıf kalıyor kıvanca göre oyunculuk olarak

firdevs hanımda ne göz var yaa bir bakışı bile kaçırmıyo cin gibi kadın valla :)))
bende seviyorum eğlenceli bi kişilik bu arada kıvançın oyunculuğu süper aşmış adam
beren saat çok zayıf kalıyor kıvanca göre oyunculuk olarak

beren çok tutuk oynuyo aşkını gösteremedi gitti ..:asigim:...yürüyemıyo bide paytak paytkkk...:roflol::roflol:
..

nebahat çehre ...çok tecrübeli oyuncu firdevs çok hayat yapan bi tip....

Aslında Meltem ağırbaşlı hanım hanımcık bi kadında ne bilim Kıvanç la olmadılar yaa..

Firvdes cin gibi kadın valla. İşini biliyo hatunn.
Benim hoşuma gidiyo gıcık mıcık ama renk katıyo diziye.
Zaten güzel vede bakımlı bi kadın izlemek keyifli oluyoo.
:1closedeyes:

o dizide behlül firdevs ve bihter üçü izlettirıyo...kaydirigubbakcemile3

digerleri olmasada olurdu...
..kaydirigubbakcemile5

beren çok tutuk oynuyo aşkını gösteremedi gitti ..:asigim:...yürüyemıyo bide paytak paytkkk...:roflol::roflol:
..

nebahat çehre ...çok tecrübeli oyuncu firdevs çok hayat yapan bi tip....

dediğin gibi beren hissettiremiyor aşkını ama behlülüm süper özellikle o parfüm koklama sahnesinde süperdi bakışları mimikleri harika kendini çok güzel ifade edebiliyor çok rahat oynuyor bihter hakikaten nasıl komik yürüyor yaa her an ayağı burkulup düşecekmiş gibi

dediğin gibi beren hissettiremiyor aşkını ama behlülüm süper özellikle o parfüm koklama sahnesinde süperdi bakışları mimikleri harika kendini çok güzel ifade edebiliyor çok rahat oynuyor bihter hakikaten nasıl komik yürüyor yaa her an ayağı burkulup düşecekmiş gibi

kıvanç tatlıtug hocalardan ders almış canım okan bayulgen ve adını hatırlayamadım bi kaç kişden....kaydirigubbakcemile...

beren tek tip bi bayan şirin güzel falan ama çocuksu rollere gider fizigi...

bihter çok dişi bi kadın yetrsiz kalıyo... bu rolee.....gözleriyle bile oynayamıyo.. bırak fizigi...mirmirmirmir.....

ama şu bir gerçek çok yakışıyolar....kıvançla.....bihter düz tabanla bile paytak yürüyo yürümesi böyle kzınnn....:sm_confused:

ya bu son bölümde bayağı heyecenlıydı..
bu dizinin gerçekten olmuş olduğunu varsayarsak dünkü bölümdeki o nebahat çehrenin bihtere şantaj yapması kanımı dondurdu açıkçası...Aman Allahım düşünmek dahi istemiyorum....

o normal bir anne diilki... nden kanın dondukii...???

kızlarını bi baş belası gibi görüyo....

o kadın uslanmaz.....

kadın tek derdi hayat yapmak.....umrunda deil kızları.... :delphin:

bihter annesine kızıyor ama bence o annesinin küçüğü...

sırf hırs yaptığı için annesini gicik etmek için evlendi o adamla... bence gerçekten sevmiyor.

dizide katyayı canlandrıran kişinin gerçek adı nedir?
birde bu kaç yaşında yaaa..30 desem olmuyor 40 desem olmuyor..yaşınıda merak ediyorum hani:)

dizide katyayı canlandrıran kişinin gerçek adı nedir?
birde bu kaç yaşında yaaa..30 desem olmuyor 40 desem olmuyor..yaşınıda merak ediyorum hani:)

yok adını bende bilmiyorum katyanın...saglam 48 yasında var o kadınnnn

bihter annesine kızıyor ama bence o annesinin küçüğü...

sırf hırs yaptığı için annesini gicik etmek için evlendi o adamla... bence gerçekten sevmiyor.

annesi gibi para harcamıyo... firdevse kimse yetişemezz....bihter kendi halınde bi bayan paraya fazla önem vermiyo.......-tatlicadiarzu-

Back
X