Aşk-ı Memnu Kanal D

ödüm koptu ama matmazel görmedi neysekiii..haftaya fragman kedi fare oyununa devammm...offffffffffffff

behlül nişanlanıyo pişmanlık ifadeliri var yüzlerinde.. öpüştükleri için ....uzucak iyce bu mesele 32. 3 bölüm devam .. kaçmaca kovalamaca............

behlül deliriyo aşkından baksana piyano çaldı.. offff pek yakışıyolar bunlar birbirlerineeee...

çok şekerlerrrr.......

bihter ne yapmaya çalışıyosun diye sordu
behlül bende bilmiyorum ateşle oynuyorum dedi...
ve sonra ateşli bi şekilde öptü bihteri...

ya nasıl sabretcez haftaya kadar... bihter haftaya çok ağlıyo... sararıp soluyo resmen... behlülün nişanı var... bihter mutsuz... behlülle holde karşılaşıyolar... bihter yanından geçerken kolundan tutuyor behlül ve nerdeyse ağlayacak... gözleri dolu dolu... nasıl bakıyo o behlül yaaa...

yaaa seyredemedim tam yetiştim açtım ki tv yi öpüşüyorlar..okuduğum kadarıyla matmazel görmemiş belliydi zaten..hafatya behlül nişanlanıyor..bihter üzgün of of...

süperdı.dızı.dün
fırdevs.utanmadan.140.000.alışverış.yapıoo
adnan.bey.aranıoo.ve.o.da. öenmsız bışey dıo way bee

öpüşmede süperdı ayrıca

Günaydın kızlarr.
Döktürmüşsünüz valla.
Güzel bölümdü. kıvanç a hayranlığım arttı valla. :asigim: Ama ben piyano başına yakıştıramadım yaa komik geldi ne bilim :roflol:.
Firvdes yaptı yine yapıcanı ay bide diyo ya bütün sene hediye istemiyorum. Sana 10 sene hediye yok demesi lazımdı adnanın :roflol: Ne bonkör adam yaw
Julyetcim gerçek hayatta kıvanç meltem cumbulla berabermiş. Hiç yakıştırmadım ben meltemle. Berenle daha çok yakışıyorlar ama gönül bu işte napceenn.

kızlar akşamki bölümde birşey dikkatiniziçektimi..
firdevsin saçıııı
ya kapıyı açarken toplu olan saç..
kapıdan çıkana kadar yarım toplu olmuş..
sonra aynı sahnede içeri girince yine toplu ..
sonra yine aynı sahnede bir bakıyosunuz yine yarım toplu..
okadar belliydi ki..
bence dizilerde bu tüğr şeylere dikkat etmeleri gerekiyor..
çok saçma olmuştu yani..
dikkatimi çekti paylaşmak istedim başka farkeden oldumu merak ettim .))

evt.cnm.bnde.farkettımsengözlerimebaksanab

meraba canım kıvanç hisederek oynuyo behlülü buna bu bölümde iyce inandım..kaydirigubbakcemile3....
piyano basına oturmalrı ne kadr aşık oldugu göstermeye yöneliti... ama yine güzel oldu.....çok aşıktı o karelerde...:1hug:.....

firdevse gelinde ay ne yüzsüz kadın kocasının iflas etmesine şaşmamak lazım okdar harcamata kim dayanabılırkı.....:uhm:ben kadından nefret ederim bana çok itici geliyo meltem cumbul yanı...

kıvanç sevmiş işte gönül işte...:çok üzgünüm:..
oysa berenle ne güzel yakııyolar ikiside renkli gözlü
ü...:1hug:

en komık sahnerlerde...

behlülün bihtere gül getiripte amcama aldım deyişiydi....:roflol::roflol::roflol:.

nihal piyano çalmaya gidince.. firdevs hanım tıkaçlarımı getir katya bu kız susmaz dedi...resmen...:roflol::roflol::roflol:.....

gelecek bölümde herkes aglayacak..... fragmanda herkes hüzünlüü ..offffff...ne kötü yerde bittii.....:1no2:

Öfff haftaya daha çok vaarrr. Çok güzeldi cidden. Firdevs ve hizmetçisi ne sinir yarabbim. Aşmışlar onlar yaaa...

Hakkatten he acayip sardı bizi bu dizi.:bbo:
Ay bide bunlar öpüştü ya birinden birinin hayali çıkarmış ne gülerim he.
Senaristlerden herşey beklenir.
Ama bi yerde başlaması lazım bu yasakk ilişkininde.
Deniz hanımın görmesini çok isterdim ess geçti iki dakka sonra gelseydin ya kadın.
Katya nın da gecelik üstüne yapıştı sanırsam. :roflol: Bi giydi daha çıkarmadı üstünden. Özenti budalası nollceekk :mymeka:

Kız çatlak matlak ama ben firvdesi seviyomm nedense.
Çok güldürüyo kadın beni.
Gitmesin o evden biyere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…