• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bu katjayla sisko hizmetci kadinin ne alip veremedikleri var anlayamadim kacirmisim sanirim

valla canim son bir iki bölümünü izleyemedim özeti izleyemedim :bbo:

Bu soru daha sorulmasın diye yazıyom hee.
Şimcik bu katya zillisi giydi geceliği gitti beşirin odasına.
Beşir bunu bi güzel postaladı.
Kapıdan çıkarken de şişman hizmetçi adını unuttum işte onla göz göze geldi katya.
Katya zillisi pis pis güldü işte. Hani beşirle aralarında sanki bişey geçmiş gibi :jeyyar:
kadında haliyle ikisininm arasında bişeyler var sanıyoo.
Gıcıklığı bundan canlarımm.
:delphin:

izle canım çok kalıteli dizi kıvanç süper oyuncu insan sırf onun için bile izler yani

birde özet yayınlamasalar süper olcak..

Burdan senarıstlere sesleniyorum gereksiz sahneler istemiyoruzz

baydı artık mutfak takımının agır muhabbetleri...nihalin boş hastane sahneleride çok gereksizdi

evet kıvanç tatlıtuğu ben burada keşfettim
bana hoş ve boş geliyordu
ama kimlerle kimlerle çalışmış oyuncu koçu olarak
bence şuan yapımdaki en kaliteli iki diziden biri
diğeri tabiki avrupa yakası :lepi:

unutuyorum ya sonunu görüyorum yada kaçıyor işte:)))bu hafta unutmıcam bide tekrarları ne zaman

20. Bölüm Özet

Bihter, tutkularıyla yüzleşiyor

Behlül’ün Elif’i kullanarak oynadığı tutku oyunları, Bihter’in de tutkularıyla yüzleşmesini sağlıyor.
Ziyagil Ailesi, Firdevs Hanım’la birlikte yaptıkları Paris tatilinden döndüklerinde, Elif’i köşke yerleşmiş olarak bulurlar. Bu durum Bihter’i ve Nihal’i çok rahatsız eder. Behlül’ün Elif’i kullanarak oynadığı tutku oyunları, Bihter’in tutkularıyla yüzleşmesini sağlar. Öte yandan Nihal’in Uludağ’da tanıştığı Deniz, Nihal’le tekrar görüşmek ister. Behlül’ün bu duruma karşı çıkmasından içten içe hoşlanan Nihal, Deniz’e doğru bir adım atar. Bihter, her ne kadar Behlül’le aralarındaki elektriği reddetse de Elif’e karşı da tavırlıdır. Ama yine de Adnan Bey’in Amerika seyahati nedeniyle onun yokluğunda, Ziyagil Ailesi’ni temsilen Elif’in ailesini ağırlamak için seferber olur. Öte yandan Nihat’ın annesi Aynur Hanım, kocasının ilişkisi olduğunu düşündüğü kadınla ilgili detayları öğrenir. Peyker o kadının Behlül’ün nişanlısı Elif olduğunu anlayınca Bihter’le paylaşır. Bihter gerçeklerin ortaya çıkması için bir plan yapar.

waaaaaawwww
bence behlül le nihal çok yakışır birbirine...
bihter doyumsuz ve ihtiras sahibi bir kadın
zaten romdan da da behlül bihter i cinsellik için kullanıyor
bihter ise behlüle tutku ile bağlanıyormuş..

Madam Adnan'a aşık,
Bihter Behlül'e aşık,
Behlül Bihter'e aşık,
Elif Behlül'e aşık,
Nihal Behlül'e aşık,
Firdevs hanımın hizmetçisi şöföre sarkık,
Şöfer kanımca Nihal'e aşık,
Evdeki hizmetçi kız şöföre aşık
Birtek Adnan mantıklı bir şekilde eşine aşık, tek yasak olmayan aşk onunki. :enbuyukkk:

Bana bu dizide sadece madamın Adnan'a olan aşkı haz veriyor...

Son düzenleme:
Madam Adnan'a aşık,
Bihter Behlül'e aşık,
Behlül Bihter'e aşık,
Elif Behlül'e aşık,
Nihal Behlül'e aşık,
Firdevs hanımın hizmetçisi şöföre sarkık,
Şöfer kanımca Nihal'e aşık,
Evdeki hizmetçi kız şöföre aşık
Birtek Adnan mantıklı bir şekilde eşine aşık, tek yasak olmayan aşk onunki. :enbuyukkk:

Bana bu dizide sadece madamın Adnan'a olan aşkı haz veriyor...

sen turnayi sakkadanak gozunden vurmussun kizz:mymeka:

20. Bölüm Özet

Bihter, tutkularıyla yüzleşiyor

Behlül’ün Elif’i kullanarak oynadığı tutku oyunları, Bihter’in de tutkularıyla yüzleşmesini sağlıyor.
Ziyagil Ailesi, Firdevs Hanım’la birlikte yaptıkları Paris tatilinden döndüklerinde, Elif’i köşke yerleşmiş olarak bulurlar. Bu durum Bihter’i ve Nihal’i çok rahatsız eder. Behlül’ün Elif’i kullanarak oynadığı tutku oyunları, Bihter’in tutkularıyla yüzleşmesini sağlar. Öte yandan Nihal’in Uludağ’da tanıştığı Deniz, Nihal’le tekrar görüşmek ister. Behlül’ün bu duruma karşı çıkmasından içten içe hoşlanan Nihal, Deniz’e doğru bir adım atar. Bihter, her ne kadar Behlül’le aralarındaki elektriği reddetse de Elif’e karşı da tavırlıdır. Ama yine de Adnan Bey’in Amerika seyahati nedeniyle onun yokluğunda, Ziyagil Ailesi’ni temsilen Elif’in ailesini ağırlamak için seferber olur. Öte yandan Nihat’ın annesi Aynur Hanım, kocasının ilişkisi olduğunu düşündüğü kadınla ilgili detayları öğrenir. Peyker o kadının Behlül’ün nişanlısı Elif olduğunu anlayınca Bihter’le paylaşır. Bihter gerçeklerin ortaya çıkması için bir plan yapar.

Oyy oyy oyy ortalık toz duman yanii.
Elif ne demeye köşke yerleşiyoki. Ne onursuz kızmış be. Gel dedim mi gel git dedim mi git. :mymeka:
Behlül neden nihalin denizle görüşmesine bozuluyo ki. sevinmesi lazım esasında olanların farkında çünkü. Ay başlıyosa başlasın şunların aşkı bayılacağıımm yoksam artık. o ona nispet o ona nispet ayyy.... kafamçokkarıştı

Ya bu arada hilmiy'le elif ne ara beraber oldular.
Cilveleşmelerini gördüm de onlar beraber olmadı yaww.
Yani ortada tam anlamıyla bi ilişki yok ki. :1rolleyes:
Yada varda ben mi atladım -tatlicadiarzu-

Back
X