- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
74. bölümün tyolarını buraya eklediğimde ben bile olmaz artık bu kadar demiştim ama doğruymuş o sayfaya bavo dyorum her dedikleri doğru çıkıyo yaavv
diziporttan,canlıdiziden izleyebilrsin canımm
http://www.dizi-izleyin.com/ask-i-memnu-73bolum-hd-izle burdan izleyebilirsin canim
o fragman ne akannehir
ikiside iğrençliklerini bir kez daha kanıtlıycak...dizi bitmeden senaristler sevişme sahneleriyle
bomba patlatma peşinde bence...gerçekdir bu sahne pehlül gibi zayıf ve aciz biri pihtere gene
yenik düşecek...
artık hilmide eline çabuk tutsa iyi olur..
ve tabi matmazelde susmasa daha iyi olur
O kadar zenginler Nihalle Behlülün oturacağı eve bak,
Resmen köhne duvarlarında boyadan eser yok tarih olmuş bi ev,:umursamaz:
Oraya masraf edip para dökeceğine git sıfır bi yalı al oturt kızını de mi,
Hem bunlar düğüne bi ay kaldı diyo,
O evin işi altı ayda zor biter bee,
Bihterin taktığı o 'takı' denilen şey gerçekten çok aptalcaydı...lmaz:
Aman beşiiiir,ortalığı veleveleye verdiğine değmez..
bi öksürüp tıksırıyor..bütün yalı oraya doluşuyor..
Ormandaki sahne, ya rüya ya hayal, o tip bişey..
Bihter kayışı koparmış,laelaelaelaelaeşizofren görüntüler görüyor olabilir..kafamçokkarıştı
fragmandan 2 hafta önce verilen bir tüyo
Gerçekten bomba bir bölüm olacakk..
Yeni bölümde Hilmi Önal ile ilgili dava başlayacak..Bu dava aileyi çok etkileyecek.
Bu dava sırasında Bihter Adnan la çok kötü kavga edecek.
Sonra odasında ağlarken Behlül dayanamayıp, ona telefon edecek..
Bir sabah yalının korusunda koşan Bihter ve Behlül karşılaşacak..
Birbirlerine yaklaşacaklar ve Behlül Bihter’i çok özlediğini söyleyerek sarılacak,
öpüşecekler.. Sonra Bihter gidince, Behlül ağlayarak koşmaya başlayacak ve Bihter i ne kadar sevdiğini bir kere daha anlayacak....''74.bölümde öpüşme sırasında Behlül bunları söyleyecekmiş:“Seni çok özledim çok çok çok… Her yerde, beynimin heryerinde sen varsın”Bir de ağlarken söyledikleri ve hissettikleri şunlar:“Behlül “Çık içimden Bihter” diye ağlar, ama Bihter’i ne kadarsevdiğini ve vazgeçemediğini bir kere daha anlar....''