• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

nefesim kesildi..dumur oldumm.....
inanamıyorum..
lütfewn birisi bana bu görüntünün rüya olduğunu söylesin....
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK oldum....bahçede öpüşüyorlar hatta sevişiyorlar bunlar yaavvvvv.
delikafaduldendelikafaduldenyasakkelimeşakkıdı:kahve:

Katyaya para vermiştir hilmi, ülkesine dönüp geçinmesi için, mahkemeden sonrada gönderirler zaten.
Bence adnan yine inanmıycak, hilminin iftirsa sanacak, katyaya yalan söylüyor diyecek.

nefesim kesildi..dumur oldumm.....
inanamıyorum..
lütfewn birisi bana bu görüntünün rüya olduğunu söylesin....
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK oldum....bahçede öpüşüyorlar hatta sevişiyorlar bunlar yaavvvvv.
delikafaduldendelikafaduldenyasakkelimeşakkıdı:kahve:

merhaba ya akşam uyuya kalmışım kızlar kaçırmışım sonunu hele bir ısaca anlatsanız ya he olarmı rica etsemm

mekan yetmedi bu seferde ormanda fik fik yapıollar..
koskocaaa yalıya sıgamadılar..

bihterin kıyaffeti turuncu fragrmanın hiç bir kresinde o bluz yok..

behlülde eşfmanlı bihterde makyajsız..

sabah koşusunda bunlar ormanlık bir yere gidip hallediceriyorlar iştek...

bhter gri bluzu ile beşirin yanına gidiyor ,hastane bahçesinde ,adnanın adamı takip ediyor ve adnana bihter beşiri görmeye gitti diyor...

katyanın yürüyüşü güvenini gördün mü sen heleeee

heheheh :) yastık koymamışlar bu sefer :)

şaka bi yana... kitaba uyuyorlarmış...kitabı okuyan sonu da biliyor demek ...

bihter 2-3 hafta sonra intihar ediyormuş , zaten bu sezon da finalmiş

tum memnununcular burda galıba,ama ben artık bu bıhtreı paralarım yıne öpuyo cocugu yaalsanaalsanasmile mercumekı fırına verdıler bellikiaklinialirimsmile

behlül yapti yine yapicagini hani bitmis bitmisdi,ama bihterin lafina geldi benden ask dileneceksin demisdi bence finali romana uyulmayacak cok farkli seyler olcak sanirim

dün akşam pihter neydi öyle ya saçmasapan kendini seksi zannetiği kıyafetleri ve
fenalık getiren o lüle saçlarıyla çemkirdi hem üç buçuk korkudan hem de
akıllanmadan millete kafa tutuyor alsanaalsanasmile
ona kafa tutulacağı bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:hulya:
cemilede pihterin parasız ve küçük versiyonu...ne kadar sinir bir tip oda küçük pihter ...
herşeye burnunu sokmuyor mu ..ama pihterin elinden anahtarı kapışı güzeldi.
çetinde de ednanın jenerasyonundan olduğu belli zengin ve saf..
matmazel de hak edilenleri söyledi anlayan anlamışdır denileni..ama ne kadar sabır varmış
kadında patladı nihayet ama kozlar ve anahtar onu eline geçti nihayetkaydirigubbakcemile4
ama oda kanımca beşir gibi susmaya devam eder ednanın mutluluğu içinakannehir
behlülde gıcık ..artık öğrensinler yedikleri haltları ...

o fragman ne akannehir
ikiside iğrençliklerini bir kez daha kanıtlıycak...dizi bitmeden senaristler sevişme sahneleriyle
bomba patlatma peşinde bence...gerçekdir bu sahne pehlül gibi zayıf ve aciz biri pihtere gene
yenik düşecek...
artık hilmide eline çabuk tutsa iyi olur..
ve tabi matmazelde susmasa daha iyi olur

Back
X