• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Ben sonunun (kitaba sadık kalmazlarsa eğer) şöyle olabileceğini düşünüyorum: Kasanın açılması ve nihalle behlülün evliliği aynı zamana denk gelecek ve matmazel bu zaman içinde Nihalle behlülün çoktan birlikte olduklarını öğrenmiş olacak. Bihter de intihar edince, madem nihal mutlu olsun yorgan gitti kavga bitti misali cd'yi kırıp atacak... Ama muhtemelen romana sadık kalacaklardır bu durumda Behlül kaçar... kaydirigubbakcemile4

ben zaten nihatın, salak, sinsi suratını sevememiştim bi türlü..:mymeka:
sağa sola kıvırıp duruyor.kaydirigubbakcemile2.
peykere yazık ,başka kimseye değil..:1no2:

Ben baştan beri sevmedim zaten nihal denen o çocuğu..

Behlülle ev aldılar.Bence evin en büyük odalarından birini nihal için çocuk odası yapsınlar.Nihal hala çocuk ya o bakımdan :delphin: içine de barbi bebekler felan koysunlar onlarla oynar işte arada :delphin:

Anneleri ölürken çocuklarını matmazel'e emanet etti, ilk bölümlerde bunu göstermişlerdi. Ölmüş bir insanın emanetine gözü gibi bakmış bir kadın olarak o çocuklar üstünde hakkı olduğuna inanıyorum.. 2 günlük daha kendi büyümemiş bir kadın haddini bilecek ve saygı gösterecek, bence tabi...
Ayrıca senelerce adnanla aynı evde kalmışlar o zaman atlasa atlardı.. Matmazel bu konuda biraz saf davranmış baksın Nihale istediğini nasıl elde etti.. kaydirigubbakcemile5

o matmazelin beceriksizliği :1closedeyes: ednan bey yüz vermedi bence. nihal elde etmedi,elde edilen oldu. kullanıyolar kızı

dünkü bölüm güzeldi
bihterin kolyesi neydi öyle
kıçına kadar çıkmış elbsekaydirigubbakcemile3
peyker çok tatlı,giyimi de hoş
matmazel dün repliklerini ddğiştirdi nihayet:roflol:
bihteri mosmor etti oh olsn bihterebayanssulusmile

:roflol::roflol::roflol::roflol:evet kolyemi banka kartimi kimlik kartimi belli degildi

ben artık o kadar dikkatli baktım ki ne acaba diye en sonunda bir fil figürü olduğunu görebildim ama evin sehpasının üstü yerine boynuna asmış kaydirigubbakcemile3

İnanmıyorum Behlülle Bihter öpüşüyo...:1shok::1shok::1shok:

Sonrası da var galiba........

katya nasil elini kolunu sallaya sallaya mahkemeye geliyorki polis aramiyormuydu onu,bihterin pesine adam takmiss hilmi onal heralde bide sonu bihterin hayali kesin pek karismiyor ortalik bu bolum

adnan bihteri mi takip ettiriyo ne bilmiyorumkismile iyice içine kurt düştü herhalde
bunun böyle olacağı yazılmıştı zaten ortalık yıkılıyo bunlar hala aşna fişne peşinde :umursamaz:
ee bu katya anlatacak her şeyi mahkemede o zaman nasıl açıklayacak bakalım bihter hanım durumu
ama yabancılar polisi tarafından aranan oturma izni olmayan bi kadın nasıl oluyo da mahkemede şahitlik ediyo ben orasını anlamadım fisfisfis

Back
X