• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

O kadar zenginler Nihalle Behlülün oturacağı eve bak,

Resmen köhne duvarlarında boyadan eser yok tarih olmuş bi ev,:umursamaz:

Oraya masraf edip para dökeceğine git sıfır bi yalı al oturt kızını de mi,

Hem bunlar düğüne bi ay kaldı diyo,

O evin işi altı ayda zor biter bee,

Bihterin taktığı o 'takı' denilen şey gerçekten çok aptalcaydı...
:olmaz:

Son düzenleme:
şu fragman bir çıksa keşke matmazelin bihteri nasıl devireceğini çok merak ediyorum ben olsam bihter hanım bihter hanım bana itaat ett yoksa seni bitirirm derim o zaman bihter gıcığının suratını çok merak ediyorum

yorumlara koptum valla ay dede demıs bırı ya fırdonun sefkulısune hahahhhahahdelikafadulden:roflol: su fargamn cıksada ızlesek catlıom valla.besırde kedı gıbım cıktı veremedı son canını mor gözlu panda:1rolleyes:ayrıca bhterın kolyesınıede bayıldım,tokmak gıbı bısey parada vermşlerdır ona:smiley-cool:ben matmeselı tutuyom bu dızide ne sabırlı metanetlı kadın beee ben olsam sövmuştum valla sulelesını bhterın bana öle davransa

ben zaten nihatın, salak, sinsi suratını sevememiştim bi türlü..:mymeka:
sağa sola kıvırıp duruyor.kaydirigubbakcemile2.
peykere yazık ,başka kimseye değil..:1no2:
nihat gerçekten çok ayıp ediyor. açıkcası bana hilminin bihter le behlül olayını ortaya çıkarmasıda saçma geliyor. bu taa başından kondurdu bihterle behlül arasında bişey var diye . ya bunu evin dışında olan kim anlayabilirki

muşmula suratlı nihatı oldum olası hiç sevmedim. dönmüş adnan hiçbişeyim olmadı bu şirkette diyor.ulan adam sana daha napsın.
nihatta gebersin.
şu amerikada ikamet meselesini anlamış değilim..:bbo:
hoop,bilmemnerde denizkenarında ev,galeri,ofis..sengözlerimebaksanab
ohhh..ver allahım ver..kaç kuruşla gidilir oralara?:jeyyar:..
sanki anadoludan büyük şehire göçediyor..o bile zorr...
Peki bu amerika işinin sponsoru kim olacak?..:delphin:
nihat ne çok para kazanmış Ziyagil Holdingte öyyyleee:1ninca:
o amerika olayı çok saçmaydı canım. gerçekten böle hayatlar varda bizmi çok uzağız

ben nihalin evini çok beğendim. yeni yalılar yada villalar bana çok sğuk geliyor. bu daha samimi

kızlar benim fikrim bence böle olacak:
bi kere o kasa beşir ölmeden açılmayacak ama nihal herşeyi duyup üzüntüden yataklara düşünce beşir anlatacak bunları biliyoruz.
ama bizim saf demiyimde iyi niyetli adnan beşirede inanmayacak işte o zaman muhtemelen beşir ölecek matmazel adnan ın gözüne sokacakkk

kelimesi kelimesine katiliyorum..bihterin kolyesine bende uyuz oldumbenneyaptımki

dun aksam matmazel lafi iyi koydu bihterin surat zifti patlamis asfalta dondu kaydi kaydi geldi surati.sempatiksalakcinni

firdonunda etekleri tutustu bozguna ugradikca delirdi kari ya

bihter o elbisesi ve o giris karti kolyesiyle timarhaneden kacmislara benziyordu.kiyafeti cok ama cok vasatti toz bezi yaparim ben onu evdesempatiksalakcinni

sabirla bekliyorum bihterin The end olacagi aniaklinialirimsmile

yuzsuz hala behlulun kolundan tutup daha bitmedi aklinialirimsmilediyor abaza kari ne olacak.

Ay matmazel espirimi yapıyor.
Bence asalet her söylenileni sineye çekmek değil.Gerektiği yerde uygun cevapları verebilmektir.

Ama nihalin bihter taklidine katılıyorum bende çok güldüm o bölüme.

Aşk kırıntısı dün akşamki bölümde ne güzel verdi cevabıını Bihterin 'Estağfurullah tarzım değil' diyerek çirkeflik size mahsus demek istedi.. Aslında bazen beni de sıkıyor, Bülent'e hala "aaaa öyle deme ama" demesi felan.. Biraz kötü ol ya birazcık o kadar zor mu? Ne bileyim ben o kadar sabırlı olamam herhalde ondan hoşuma gidiyor... Ben çoktan asılmıştım bihterin saçlarına.. kaydirigubbakcemile3

çok haklısın canım ya. evet nihalin taklidi süperdi.
valla herkes matmazel gibi olsa dünya cennet olurdu. firdevsin oyunlarına rağman hatta nihal bihterden nefret ederken nihali hiç yükseltmedi hiç bizaman bihtere karşı konuşmadı .
nihalle bülente bi kere anneliklerinin eksikliğini hissettirmemeye çalışdı.
firdevsi taklit ettiği bölümü haırlayamadım nasıl taklit etmişti

Bunlar bir baloya gideceklerdi hangisi hatırlamıyorum ben de şimdi.. Nihal hazırlanmıştı, matmazel zaten artık gitmiyor ya istenmediğini anladığı için... Elbise seçimi konusunda bir taklit yaptı ama tam olarak cümleyi hatırlamıyorum:( Hatırlarsam yazarım... CADIARZU

Bunlar bir baloya gideceklerdi hangisi hatırlamıyorum ben de şimdi.. Nihal hazırlanmıştı, matmazel zaten artık gitmiyor ya istenmediğini anladığı için... Elbise seçimi konusunda bir taklit yaptı ama tam olarak cümleyi hatırlamıyorum:( Hatırlarsam yazarım... CADIARZU

bnmde aklma geld ama hatrlayamadm cümleyi (:

o sürmeli gözleriyle süzüp duruyo daha napsn. ednan gel dese uçcak sürmeli sempatiksalakcinni bi doğruyu kendi biliyo giibi.hayır evin hanımı artık bihteer.hala her şey kendi elinde olsn istiyo.evle,çocuklarla ilgili her şeyde burnu içinde. sanki tınan var:1closedeyes:

Anneleri ölürken çocuklarını matmazel'e emanet etti, ilk bölümlerde bunu göstermişlerdi. Ölmüş bir insanın emanetine gözü gibi bakmış bir kadın olarak o çocuklar üstünde hakkı olduğuna inanıyorum.. 2 günlük daha kendi büyümemiş bir kadın haddini bilecek ve saygı gösterecek, bence tabi...
Ayrıca senelerce adnanla aynı evde kalmışlar o zaman atlasa atlardı.. Matmazel bu konuda biraz saf davranmış baksın Nihale istediğini nasıl elde etti.. kaydirigubbakcemile5

Back
X