- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihat gerçekten çok ayıp ediyor. açıkcası bana hilminin bihter le behlül olayını ortaya çıkarmasıda saçma geliyor. bu taa başından kondurdu bihterle behlül arasında bişey var diye . ya bunu evin dışında olan kim anlayabilirkiben zaten nihatın, salak, sinsi suratını sevememiştim bi türlü..:mymeka:
sağa sola kıvırıp duruyor.kaydirigubbakcemile2.
peykere yazık ,başka kimseye değil..:1no2:
o amerika olayı çok saçmaydı canım. gerçekten böle hayatlar varda bizmi çok uzağızşu amerikada ikamet meselesini anlamış değilim..:bbo:
hoop,bilmemnerde denizkenarında ev,galeri,ofis..sengözlerimebaksanab
ohhh..ver allahım ver..kaç kuruşla gidilir oralara?:jeyyar:..
sanki anadoludan büyük şehire göçediyor..o bile zorr...
Peki bu amerika işinin sponsoru kim olacak?..
nihat ne çok para kazanmış Ziyagil Holdingte öyyyleee:1ninca:
O kadar zenginler Nihalle Behlülün oturacağı eve bak,
Resmen köhne duvarlarında boyadan eser yok tarih olmuş bi ev,:umursamaz:
Oraya masraf edip para dökeceğine git sıfır bi yalı al oturt kızını de mi,
Hem bunlar düğüne bi ay kaldı diyo,
O evin işi altı ayda zor biter bee,
Bihterin taktığı o 'takı' denilen şey gerçekten çok aptalcaydı...lmaz:
O kadar zenginler Nihalle Behlülün oturacağı eve bak,
Resmen köhne duvarlarında boyadan eser yok tarih olmuş bi ev,:umursamaz:
Oraya masraf edip para dökeceğine git sıfır bi yalı al oturt kızını de mi,
Hem bunlar düğüne bi ay kaldı diyo,
O evin işi altı ayda zor biter bee,
Bihterin taktığı o 'takı' denilen şey gerçekten çok aptalcaydı...lmaz:
ya peki hesap bekirin ustune degilmi matmazel nasil alacak kasadan cd leri???:uhm:
bekir degil kiz besiraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ortak hesap sekerim suloyla gidip sulo alir madam denuse verir
bekir degil kiz besiraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ortak hesap sekerim suloyla gidip sulo alir madam denuse verir
valla denuse varmi yokmu bilmem sulo oyle hitap ediyor madam denuse diyeboshayallersmile
Ay matmazel espirimi yapıyor.
Bence asalet her söylenileni sineye çekmek değil.Gerektiği yerde uygun cevapları verebilmektir.
Ama nihalin bihter taklidine katılıyorum bende çok güldüm o bölüme.
çok haklısın canım ya. evet nihalin taklidi süperdi.
valla herkes matmazel gibi olsa dünya cennet olurdu. firdevsin oyunlarına rağman hatta nihal bihterden nefret ederken nihali hiç yükseltmedi hiç bizaman bihtere karşı konuşmadı .
nihalle bülente bi kere anneliklerinin eksikliğini hissettirmemeye çalışdı.
firdevsi taklit ettiği bölümü haırlayamadım nasıl taklit etmişti
Bunlar bir baloya gideceklerdi hangisi hatırlamıyorum ben de şimdi.. Nihal hazırlanmıştı, matmazel zaten artık gitmiyor ya istenmediğini anladığı için... Elbise seçimi konusunda bir taklit yaptı ama tam olarak cümleyi hatırlamıyorumHatırlarsam yazarım... CADIARZU
o sürmeli gözleriyle süzüp duruyo daha napsn. ednan gel dese uçcak sürmeli sempatiksalakcinni bi doğruyu kendi biliyo giibi.hayır evin hanımı artık bihteer.hala her şey kendi elinde olsn istiyo.evle,çocuklarla ilgili her şeyde burnu içinde. sanki tınan var:1closedeyes: