• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Eski bölümlerine bakıyorum matmazelle aralarından su sızmıyor çok samimiler.

bilmiyorum da. yüzüne hi hi deyip arkasında çok iş çeviriyor herzamnki hali firdonun.
ayy adnanı tatlı diliyle nasıl evirip çeviriyor.
normal hayatta olsa bu kadını kim olsa çok sever . hoş bakımlı sohbeti güzel tatlı dilli

Valla bu bölümde acayipti.. Ama kısaydı reklamlarda olmasa zaten kısa aslında fragmanda ne gördüysek oydu nerdeyse üstüne fazla bişi yoktu. Beşir ölmüyormuş onu anladık. Cemile ne olursa olsun yine haddini aştı Bihter'in elinden eşyaları alması güzeldi ama ailesini de zor duruma düşürüyor salak.. Kapı dinlemeler felan Bihter bir tek o kızı kovmakta çok haklıydı... Yalnız Bihter'in kırmızı elbisesine taktığı o at nalı gibi kocaman kolye neydi öle ya ne kadar kötü durmuştu yaa... Ama matmazel en sonunda patladı o patlmasa ben patlıcaktım yaa iyi laf soktu.. Aam Adnan'da bu kadar saf olur yaa kadın herkesin içinde ben aşağılanıyorum dedi bağırdı Adnan ne diyosun demedi dei ama yumuşak tavırlarla ama çocukalrı yapsa olay oluyor. Birde ablasına Bihter haklı sinirli olmakta diyor ya yuhh diyorum artık... Nihat'ta çok hain çıktı Adnan ona ne imkanlar verdi o ihanet ediyor babasını haklı çıkarmak için Katya'yı kullanıyor tamam babası haklı oda bunu ortaya çıkarmak istiyor ama Adnan'ın hatrı için bu olaya karışmaması gerekirdi..

bir laf vardır beklemesini bilenin herşey ayağına gelir diye..

Matmazel herşeyin açıklamasını elinde tuttuğunu çok iyi biliyor..

bihtere üzülüyordum bazen ama şimdi bir an önce ölmesini istiyorumalsanaalsanasmile nasıl bağırdı matmazele bana İTAAT EDİNNN!!! ne demek o öyle? sanki köle çalıştırıyor.cemilede ne güzel yaptı ohhhh nihalle behlülün oturamayacaklarıkaydirigubbakcemile3 evlerinide hiç beğenmedimkaydirigubbakcemile3 ednan boşuna masraf yaptıkaydirigubbakcemile3 matmazelin eline süper bir koz geçti bakalım ne olacak fragmanı dörtyüzgözle bekliyorumsempatiksalakcinni bihterin sonu yaklaşıyorrrr tabi behlülünde sonunu inanılmaz merak ediyorumeyvahedigeldismile bu fragmanlarada güven olmaz beşiri resmen öldü gösterdiler adam yine hortlayıverdisırnaşık şey

Valla bu bölümde acayipti.. Ama kısaydı reklamlarda olmasa zaten kısa aslında fragmanda ne gördüysek oydu nerdeyse üstüne fazla bişi yoktu. Beşir ölmüyormuş onu anladık. Cemile ne olursa olsun yine haddini aştı Bihter'in elinden eşyaları alması güzeldi ama ailesini de zor duruma düşürüyor salak.. Kapı dinlemeler felan Bihter bir tek o kızı kovmakta çok haklıydı... Yalnız Bihter'in kırmızı elbisesine taktığı o at nalı gibi kocaman kolye neydi öle ya ne kadar kötü durmuştu yaa... Ama matmazel en sonunda patladı o patlmasa ben patlıcaktım yaa iyi laf soktu.. Aam Adnan'da bu kadar saf olur yaa kadın herkesin içinde ben aşağılanıyorum dedi bağırdı Adnan ne diyosun demedi dei ama yumuşak tavırlarla ama çocukalrı yapsa olay oluyor. Birde ablasına Bihter haklı sinirli olmakta diyor ya yuhh diyorum artık... Nihat'ta çok hain çıktı Adnan ona ne imkanlar verdi o ihanet ediyor babasını haklı çıkarmak için Katya'yı kullanıyor tamam babası haklı oda bunu ortaya çıkarmak istiyor ama Adnan'ın hatrı için bu olaya karışmaması gerekirdi..

:roflol::roflol::roflol::roflol:evet kolyemi banka kartimi kimlik kartimi belli degildi

ben zaten nihatın, salak, sinsi suratını sevememiştim bi türlü..:mymeka:
sağa sola kıvırıp duruyor.kaydirigubbakcemile2.
peykere yazık ,başka kimseye değil..:1no2:

bihtere üzülüyordum bazen ama şimdi bir an önce ölmesini istiyorumalsanaalsanasmile nasıl bağırdı matmazele bana İTAAT EDİNNN!!! ne demek o öyle? sanki köle çalıştırıyor.cemilede ne güzel yaptı ohhhh nihalle behlülün oturamayacaklarıkaydirigubbakcemile3 evlerinide hiç beğenmedimkaydirigubbakcemile3 ednan boşuna masraf yaptıkaydirigubbakcemile3 matmazelin eline süper bir koz geçti bakalım ne olacak fragmanı dörtyüzgözle bekliyorumsempatiksalakcinni bihterin sonu yaklaşıyorrrr tabi behlülünde sonunu inanılmaz merak ediyorumeyvahedigeldismile bu fragmanlarada güven olmaz beşiri resmen öldü gösterdiler adam yine hortlayıverdisırnaşık şey

bu kaçıncı hortlaması beşirin..dizi başından beri..
kafamçokkarıştı

Dizide ne kadar ,rüküş kıyafet-takı varsa, hep Bihterin üstünde..bayanssulusmile
Hay, o iki stil danışmanı, ariel kutusuna düşsünler..:dilcikar:

Gene hain bakışmalarla dolu bir bölüm izledik.Matmazel çok kibar ve sakince lafı koydu.Stratejisi de süper, sanki bu olayla hiç ilgilenmiyormuş, tamamen profesyonel takılıyormuş gibi hareket edip, sakin sakin düğümü çözecek.Bu Beşir'in neden ölmesini bekliyoruz ki kasayı açmak için? Ben matmazelin yerinde olsam sabah ilk iş kasayı açtırırım, CDyi izlerim ve gene aynı sakinlikle olayların gidişatını seyrederim.Firdevs ise 2 bölümdür taktik hatası yapıyor.Laf dalaşına girmeden halletmesi lazım her şeyi.O süper entellektüel,Dolmabahçe sarayı gibi bir evde oturan adamı da elinden kaçırmasın yoksa ana-kız kapı dışarı edilince ortada kalıverirler.
Chucky Hilmi sahalara döndü bu arada, sağ kaşının üzerindeki yara ile işte tam katil bebek Chuckye benzedi şimdi. kaydirigubbakcemile3 Nihat de ne pis bakıyor öyle,vur deyince öldürmüş.Los Angeles semalarında da böyle bakar artık, eminim Amerika sizi bekliyor galeri açın ofis açın diye.:jeyyar: ayrıca Bitterle Peykerin kıyafeti kötüydü bu hafta.

şu amerikada ikamet meselesini anlamış değilim..:bbo:
hoop,bilmemnerde denizkenarında ev,galeri,ofis..sengözlerimebaksanab
ohhh..ver allahım ver..kaç kuruşla gidilir oralara?:jeyyar:..
sanki anadoludan büyük şehire göçediyor..o bile zorr...
Peki bu amerika işinin sponsoru kim olacak?..:delphin:
nihat ne çok para kazanmış Ziyagil Holdingte öyyyleee:1ninca:

şu amerikada ikamet meselesini anlamış değilim..:bbo:
hoop,bilmemnerde denizkenarında ev,galeri,ofis..sengözlerimebaksanab
ohhh..ver allahım ver..kaç kuruşla gidilir oralara?:jeyyar:..
sanki anadoludan büyük şehire göçediyor..o bile zorr...
Peki bu amerika işinin sponsoru kim olacak?..:delphin:
nihat ne çok para kazanmış Ziyagil Holdingte öyyyleee:1ninca:

Amerikada bu işler sadece parayla da olmuyor.Ben Kuzey Amerikadayım, ne zengin Türkler gördüm, getirdiler buralara paraları, iş yapıcas diye, kim ne yapsın senin işini burada, çok yenilikçi bir şey olmayınca.Nihat sonunda burada benzincide çalışır.Olcağı odur yani.

Amerikada bu işler sadece parayla da olmuyor.Ben Kuzey Amerikadayım, ne zengin Türkler gördüm, getirdiler buralara paraları, iş yapıcas diye, kim ne yapsın senin işini burada, çok yenilikçi bir şey olmayınca.Nihat sonunda burada benzincide çalışır.Olcağı odur yani.

yapma yaa bianka..pompacı mı olur diyosun..
ziyagil holding yöneticiliğinden, pompacılığa..
nerdeeen nereye?peyker ne iş yapar orda pekii?babysitter mı?:ecrin_bebek:

yapma yaa bianka..pompacı mı olur diyosun..
ziyagil holding yöneticiliğinden, pompacılığa..
nerdeeen nereye?peyker ne iş yapar orda pekii?babysitter mı?:ecrin_bebek:

Walla ilk aklıma gelen o olmuştu biliyor musunkaydirigubbakcemile3
Sanat galerisi olayına girmek bile istemiyorum, bu arada Behlülün eski sevgilisinin çektiği fotoğrafları çeken binlerce fotoğrafçı var, hele de o yaşta o kızın New Yorkta tutup da sergi açması filan biraz uçmuşlar yani, ama desene herkes uçuk zaten dizide :roflol:

Back
X