Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık bihter bülentlemi kırıştıracakmış yani, saçmalık bu kadar da değil.
ya o bihterle ilgili espriler yapılıyor ya sürekli.bana daver bihter yada behlül kaçar bihter kaşar tarzı espriler facede dolanıyor.
buı da onun gibi bişey
safın biride inanmış işte
Senaristle filmin finalinde romana sadık kalacaklarını değiştirme yapmayacaklarını söylemişlerdi bir kanalda.
Değiştirme olmazsa nihalle behlül evlenmiyor herkes herşeyi öğreniyor ,bihter de intihar ediyor.
ay dede ha süper ya valla ne kaynatıyos ha gelip burayı okusalar keşkene
bihter intihar edip kurtuluyo peki adnan behlülü napıyo
Firdo niye kendini garantiye almıyor bihterin işi sakat ama hala kendini ağırdan satma derdinde.
Ay dede alacak onu merak etme sen sempatiksalakcinni
Firdo niye kendini garantiye almıyor bihterin işi sakat ama hala kendini ağırdan satma derdinde.
firdevsi oynayan oyuncu adını unuttum,evlenmeyeceğini söylemiş
bence bihterin yaptıkları ortaya çıkınca adam onu istemiycek
bu arada bihterin kıyafeti çok komikti görevli kartı ziyaretçi kartı gibi kolye takmş,düz kesim elbise giymiş tam hemşirelere benzemiş
finale kaç bölüm kaldı?
Firdo gençken güzellik yarışmasında 1. seçilmiş.
aynı şeyi bende yazdım .aslında o cin kadının bunu düşünmesi lazım ama sanırım firdoda sürünecek çetin almayacak onu oyüzden evlendirmiyolar. ama haftayada firdo sürpriz bi nikahla çıkarsa fragmanlar da hiç ama hiç şaşırmam.ona bişey olmaz. başta firdonun sürünmesi lazım . sevmiyorum o kadını.
nihalin küçüklüğünden gençliğinden faydalanıp sürekli elinde çevirdi kzıcağızı. matmazele geldiğinden beri kötü.
halbuki matma onu intaihardan kurtarmıştı