• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

feysbukta bir arkadaş
nihalin behlülün bihtere yazdığı mesajı okuyup şüpheleneceğini yazmış..
fragman çıksada izlesek gamyoncuiremsu

firdevsi oynayan oyuncu adını unuttum,evlenmeyeceğini söylemiş

bence bihterin yaptıkları ortaya çıkınca adam onu istemiycek

bu arada bihterin kıyafeti çok komikti görevli kartı ziyaretçi kartı gibi kolye takmş,düz kesim elbise giymiş tam hemşirelere benzemiş

finale kaç bölüm kaldı?

Firdo niye kendini garantiye almıyor bihterin işi sakat ama hala kendini ağırdan satma derdinde.

aynı şeyi bende yazdım .aslında o cin kadının bunu düşünmesi lazım ama sanırım firdoda sürünecek çetin almayacak onu oyüzden evlendirmiyolar. ama haftayada firdo sürpriz bi nikahla çıkarsa fragmanlar da hiç ama hiç şaşırmam.ona bişey olmaz. başta firdonun sürünmesi lazım . sevmiyorum o kadını.
nihalin küçüklüğünden gençliğinden faydalanıp sürekli elinde çevirdi kzıcağızı. matmazele geldiğinden beri kötü.
halbuki matma onu intaihardan kurtarmıştı

firdevsi oynayan oyuncu adını unuttum,evlenmeyeceğini söylemiş

bence bihterin yaptıkları ortaya çıkınca adam onu istemiycek

bu arada bihterin kıyafeti çok komikti görevli kartı ziyaretçi kartı gibi kolye takmş,düz kesim elbise giymiş tam hemşirelere benzemiş

finale kaç bölüm kaldı?

Aynını ben dedim valla izlerken.

O kart neydi boynundaki giriş kartı gibi sempatiksalakcinni

aynı şeyi bende yazdım .aslında o cin kadının bunu düşünmesi lazım ama sanırım firdoda sürünecek çetin almayacak onu oyüzden evlendirmiyolar. ama haftayada firdo sürpriz bi nikahla çıkarsa fragmanlar da hiç ama hiç şaşırmam.ona bişey olmaz. başta firdonun sürünmesi lazım . sevmiyorum o kadını.
nihalin küçüklüğünden gençliğinden faydalanıp sürekli elinde çevirdi kzıcağızı. matmazele geldiğinden beri kötü.
halbuki matma onu intaihardan kurtarmıştı

Eski bölümlerine bakıyorum matmazelle aralarından su sızmıyor çok samimiler.

bence firdoş magazincilere böyle diyerek ,hedef şaşırtıyorda olabilir..guclubacismile

Back
X