• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

internette romanın özetleri var ben orda bakmıştım.ordada aynı arkadaşımızın dediği gibi bitiyordu.
behlülle bihterin konuşmasını duyan nihal hastalanıyor üzüntüsünden konuşamıyor.yataklara düşen nihalin haline dayanamayan beşir herşeyi adnana anlatıyor.bihter sizlere ömür,behlül kaçar olarak yazılmıştı.senoryaya uygun giderse bu şekildede bitebilir yada bihter aşk acısına dayanamayıp herşeyi adnana itiraf eder.

mato flaşbek yaparaktan ,adnanın evlenme fikrini ona anlatması anını hatırladı ..
o neyin nesiydi yaa..
bi ara koptum orada ,anlayamadım..
hala hüzünlenip duruyo mu yoksa, kaptırdım adnanı diye..

oyuncuların hepsi süper kalite gerçekten. dimi yani bu kadar gerçek oynamasalar biz ne diye saf adnan,yılık nihal,geberesice bihter deriz birbirmize girer kavga ederiz dimi..

bihter gerçekten anasının kızı bende sanırım bi yorumda okumuştum 1 yıl sora bihter bülentlede kırıştıracak felan valla yapar ansının kızı

Kızlar bu dizi gerçekten olay, çok kaliteli bir dizi, bazı eşler izin vermiyor bu diziyi seyretmeye ama çok çok kaliteli bir dizi, oyuncular çok iyi rol yapıyor, hele bihter tam anlamıyla mükemmel bir oyuncu. Son bölümlerdeki delirmiş gibi yapmaları falan tam bir gerçek gibi. Zaten izleyici ekrana bağlayanda bu bence, bu kadar insan gerçek gibi algılayıp yorum yapıp karakterlere bir küfür etmediğimiz kaldı yani.

evet gerçekten bihter çok iyi oyuncu kadrosu da güçlü şimdiye kadarki bütün diz,leri ses getirdi ayrıca diziyi fazla uuzatmadan bitirmeleri de çok yerinde yaprak dökümü gibi uzatmıyorlar

Kim biride diyordu burda yine, düğün gecesi bihter aşk acısına dayanamayıp nihale herşeyi itiraf ediyor ve düğün gecesi bihter kendini öldürüyor.

daha öncede yazmıştım buraya, firdo bi söyleşide bihterin acısından evlenmeyecek acı çekerek hayatını sürdürecek demişti.

Bence herşey ortaya çıkınca Çeto Firdevsi almaz :hulya:

Kim biride diyordu burda yine, düğün gecesi bihter aşk acısına dayanamayıp nihale herşeyi itiraf ediyor ve düğün gecesi bihter kendini öldürüyor.
ay sorma binkere anlattım surda diziyi,kitabı millet tutturmuş bihter kıskaçlıktan öldürecek diye.
hala öle diyolar deli oluyorum yaa.
açın kitabın özetini okuyon

Senaristle filmin finalinde romana sadık kalacaklarını değiştirme yapmayacaklarını söylemişlerdi bir kanalda.

Değiştirme olmazsa nihalle behlül evlenmiyor herkes herşeyi öğreniyor ,bihter de intihar ediyor.

Back
X