bence adnanla nihal öğrenmiyecek matmazel konuyu örtpas edecek
Neden yapsınki böyle bişeyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonlara bakamadım.nihallerin evi adnan aldı onlarada kimin üstüne aldı acaba?bide sonu nasıl bitti.?
Açıkçası firdonun sonunu hiç merak etmiorum, sadece bihter, nihal ve adnanı merak ediyorum, ilk öğrendikleri anı ve sonraki yıllarda neler olacağını, inşallah yıllar sonraki hallerinide çekerler.
kzılar ben çözdüm galiba olayı
malum bildiğimiz üzere nihal behlül le bihterin konuşmasını duyacak.
yataklara düşecek.
beşir burda herşeyi anlatacak bizldiğimiz.üzere
bu arada beşirin vasiyeti o kasa ben öldükten sonra açılacak dedi
ama bizim herzamanki saf adnanınımız beşire inanmayacak. yalan söylüyorsun nihali sevdiğin içindiyecek .
bunun üzerine bence matmazel cd yi adnannın gözüne gözüne sokacak
bana öyle geliyor yoksa bu anahtar matmazel olayı bu kadar üstünde durulmazdı
bende çok istiyorum bunu bihter kendini vurunca şak diye bitmesin.1975 deki çekimde gösteriyorlardı yıllar sonra baba kızı
nihali büyük bitravma bekliyor aslında adnanıda .babası kıznamı kızı babasınamı yoksa kendilerinemi gururlarının alt üst olmasınamı neye üzüleceğini şaşırır insan
Nihalin üzerine aldı, sonu kasanın anahtarını matmazele verdi orda bitti.
Nihal ve Behlül ne komikti öyle yaa
- ayy burayı senin çalışma odan yapalım Behlüüüül
- çok mutluyum Behlüllll
- birlikte yaşlanıcaz dimmi aşkımmm
öff gına geldi
bende çok istiyorum bunu bihter kendini vurunca şak diye bitmesin.1975 deki çekimde gösteriyorlardı yıllar sonra baba kızı
nihali büyük bitravma bekliyor aslında adnanıda .babası kıznamı kızı babasınamı yoksa kendilerinemi gururlarının alt üst olmasınamı neye üzüleceğini şaşırır insan
Romanı okuyan varmı kızlar ben okumadım ama burdan bir arkadaş yazmıştı.
Nihal bir şekilde öğreniyor ve üzüntüsünden yataklara düşüyor, adnan kızının bu haline çok üzülüp kahrolunca beşir dayanamayıp adnana anlatıyor hereyi.