• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

yaa bihter kendini vurduğunda şak diye bitmesin orda dizi. mesel abi kaçyıl sonrasından göstersinler adnanla nihali.
yalnız nihali zor bi oyunculuk bekliyor. düşünsenize sevfiği adam babasının karısıyla aldatıyor. kız kendine mi üzülsün babasına mı yoksa beşirin ölümünemi .rolünü yapar belki ama o ağlama sesiyle nasıl yapacak merak ediyorum doğrusu

olan zavalli nihale bi de ednana olcak. saf olmak onun elinde degil ki babasinin kizi iste..
su fettan kadin da ceksin vursun kendini bi rahat etsin herkes. seneryoyu degistirsinler zaten kitaptan eser yok, halid ziya usakligilin kemikleri sizliyordur..
behlulle nihal mutlu olsunlar, nihalin bir sucu yok, yazik

ya kusura bakma da ne saçma bir yaklaşım. romana uymadılar diyorsu nerde uymadılar ?romana uymaya kalksalar şak otur şak kalk dizi biter. 3 bölümü geçmez.tabiki araya başka bişeyler girecekki ben senaristleri başarılı buluyorum.
ne saçmalamışsın ya halid ziya uşaklıgilin kemikleri sızlamışsın demişsin . bu diziden önce alıp okumuşmuydun kitabı acaba çok merka ettim.

Ekşi sözlükte yazarlardan biri "Beşir'i canlandıran oyuncuya ne iş yapıyorsun diye sorsalar çok ünlü bir TV dizisinde öksürüyorum diyecek artık" diye yazmış.
Koptum be :roflol:

yaa bihter kendini vurduğunda şak diye bitmesin orda dizi. mesel abi kaçyıl sonrasından göstersinler adnanla nihali.
yalnız nihali zor bi oyunculuk bekliyor. düşünsenize sevfiği adam babasının karısıyla aldatıyor. kız kendine mi üzülsün babasına mı yoksa beşirin ölümünemi .rolünü yapar belki ama o ağlama sesiyle nasıl yapacak merak ediyorum doğrusu

ayy bende aynen birkaç yıl sonrasını gösterilmesini istiyorum ama büyük ihtimalle çok uzun süre sonrası olmasa da yeni hayatlarına başlamalarını, ve hizmetlilern eve geri dönmesini gösterecekler. En çokta kızı intihar edince Fidevs hanımın ne duruma düşeceğini merak ediyorum. Bu durum ortaya çıkınca sefgilisi de istemez onu artık evlenecek olsalardı baştan evlenirlerdi demekki evlenmice o adam.. O adamla Hilmi'nin eşi evlensin bence çok yakışırlar ama Hilmi aslında iyi bir adam. Söyledii herşeyde halıydı Melih bey takımıyla ilgili tabii kendi gelini hariç.. Kızın bu olanlardan haberi bile yok zavallım ama hizmetçi ona gidiyor ne alakaysa.. İnşallah bu durumda onun evliliği sarsılmaz olaylar ortaya çıkınca o kız ne halde olacak acaba..

73. Bölüm Özet

Bihter çaresizliğin pençesinde

Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırıyor. Kendisine kurulan tuzağı öğrenen Behlül, Bihter’in hâlâ vazgeçmediğini anlar ve onu hayatından tamamen çıkardığını ispatlamak için harekete geçer. Bihter, Behlül’e bir kez daha yenilmenin acısını yaşamaktadır. Ziyagil Köşkü’nden kaçan Katya, polisleri de atlatarak, Peyker’lere sığınır. Sorularının cevabının Katya’da olduğunu bilen Nihat, eline geçen fırsatı değerlendirecektir. Katya’yı köşkten göndermek için tercih edilen yol Matmazel’in dikkatinden kaçmaz. Evinde kaçak işçi çalıştıran biri konumuna düşen Adnan Bey’in de bu olayla ilgili şüpheleri vardır. Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırır. Firdevs Hanım’la Behlül’ün yüzleşmesiyse karşılıklı birer meydan okumaya dönüşür. Bihter’le Matmazel arasında esen soğuk rüzgarlar, Matmazel’in sessizliğini bozmasıyla şiddetlenir. Bihter, Matmazel karşısında da geri adım atarken; gerçekleri ortaya çıkaracak çember giderek daralmaya başlamıştır. Planları ters tepen Firdevs Hanım köşkteki krizi nasıl çözeceğini düşünürken, Beşir’in yasak ilişkinin şahidi olduğunu öğrenir. Beşir ise, ölümü halinde sırrını emanet edeceği kişiyi açıklayarak geleceğin yönünü değiştirecektir.

ayy bende aynen birkaç yıl sonrasını gösterilmesini istiyorum ama büyük ihtimalle çok uzun süre sonrası olmasa da yeni hayatlarına başlamalarını, ve hizmetlilern eve geri dönmesini gösterecekler. En çokta kızı intihar edince Fidevs hanımın ne duruma düşeceğini merak ediyorum. Bu durum ortaya çıkınca sefgilisi de istemez onu artık evlenecek olsalardı baştan evlenirlerdi demekki evlenmice o adam.. O adamla Hilmi'nin eşi evlensin bence çok yakışırlar ama Hilmi aslında iyi bir adam. Söyledii herşeyde halıydı Melih bey takımıyla ilgili tabii kendi gelini hariç.. Kızın bu olanlardan haberi bile yok zavallım ama hizmetçi ona gidiyor ne alakaysa.. ınşallah bu durumda onun evliliği sarsılmaz olaylar ortaya çıkınca o kız ne halde olacak acaba..

evet firdevs hanım evlenmicekmiş
magazinde izlemiştim kendisi dedi-tatlicadiarzu-

73. Bölüm Özet

Bihter çaresizliğin pençesinde

Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırıyor. Kendisine kurulan tuzağı öğrenen Behlül, Bihter’in hâlâ vazgeçmediğini anlar ve onu hayatından tamamen çıkardığını ispatlamak için harekete geçer. Bihter, Behlül’e bir kez daha yenilmenin acısını yaşamaktadır. Ziyagil Köşkü’nden kaçan Katya, polisleri de atlatarak, Peyker’lere sığınır. Sorularının cevabının Katya’da olduğunu bilen Nihat, eline geçen fırsatı değerlendirecektir. Katya’yı köşkten göndermek için tercih edilen yol Matmazel’in dikkatinden kaçmaz. Evinde kaçak işçi çalıştıran biri konumuna düşen Adnan Bey’in de bu olayla ilgili şüpheleri vardır. Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırır. Firdevs Hanım’la Behlül’ün yüzleşmesiyse karşılıklı birer meydan okumaya dönüşür. Bihter’le Matmazel arasında esen soğuk rüzgarlar, Matmazel’in sessizliğini bozmasıyla şiddetlenir. Bihter, Matmazel karşısında da geri adım atarken; gerçekleri ortaya çıkaracak çember giderek daralmaya başlamıştır. Planları ters tepen Firdevs Hanım köşkteki krizi nasıl çözeceğini düşünürken, Beşir’in yasak ilişkinin şahidi olduğunu öğrenir. Beşir ise, ölümü halinde sırrını emanet edeceği kişiyi açıklayarak geleceğin yönünü değiştirecektir.

tüyolar doğru değilmiş demekki busefer süprizzzzz iyi oldu açıkcası, tekrar başa sarsaydı kabak tadı verirdi kanımca

arkadaşlar beşir ölecek bence bu modernleşmiş hali dizinin adnan cd den öğrenecek bence

Ekşi sözlükte yazarlardan biri "Beşir'i canlandıran oyuncuya ne iş yapıyorsun diye sorsalar çok ünlü bir TV dizisinde öksürüyorum diyecek artık" diye yazmış.
Koptum be :roflol:
:roflol::roflol::roflol:sözler tam kopmalıkmış..köh köh köh..bişey değil ,bize kadar geliyo tıksırıkları..

evet firdevs hanım evlenmicekmiş
magazinde izlemiştim kendisi dedi-tatlicadiarzu-

Aaaa..:1shok:neden acaba?tühh..mafoldumben Çeto öğrenip vazmı geçecek..sositososito
Peki hediye edilen tek taş noolcak?firdoş iade eder mi ki?fisfisfis

adnan kadar aşk delisi bir adam görmedim oğlu bihterle annesinin konustuğunu söylediği halde ne oğlunu dinledi nede kızını.genç bayanla evlenen erkekler böyle oluyo galiba sinir oluyorum adnana bihterin ne halt olduğunu öğrendiğindeki suratını çok merak ediyorum.bu bölüm süper olacak

cok heycanli olcek persembe günü besirin ölmesine üzüldüm sessiz sedasis ayrilyior aralarindan.ama o cd yi kimseye vermedi kasaya koydu simdide öldükden sonra madmazele verdi anahtarlari acaba nicin verdi?cünki nihalin mutlu olmasini istiyordu o sadece ortaya cikarsa mutlu olamaz ki.madmazele kesin bir mektub birakmisdir takip et behlülle bihteri eger aralarinda hala birsey varsa cd yi ver adnan beye diye öyle olmasi gerek yoksa olmaz ki baska türlü.

beşir sadece öksürmüyor.. ağaçların çalıların arkasından, pencere altlarından duvar diplerinden heryerden çıkıp o koca koca gözlerini ayırıp dikizliyor aynı zamanda :)

ya nine öle diyonuz öcü gibi falan değil.bence çok çekici biri.ayrıca ordan burdan çıkıyor diyonuz ama dizideki en önemli sırlı olayı o biliyo.cemilede çok hoş ayrıca.facebook ta hayranları bilem olmuş...

bihter sonunda matmazelin eline dusuyor super ya

matmazelle az ugrasmadi pislik gorsun gununu

besire cok uzuluyorum keske olmeseydi

behlul insallah gitmeden su firdevse ve pihtere haddini bildirir.

sonrada ne yaparsa yapsin yeterki iki yilan yok olsun evden hersey onlarin yuzunden oldu.

beşirde az değil ha evirip çevirip bihtrin kasetini izliyokaydirigubbakcemile3
matmazelede çok kızıyorm gözü hep ednan beyde.yahu kadın zamanında git evlen ne sen herkese karışıyosn.onca zaman çocuklarla kalmş bi resmiyet içinde halaalsanaalsanasmile
aa nihal çok ayıp ama,çocuklar yapmaynn:roflol:
hep aynı sözler
cemile desen kıskancın teki
ben peykere acıyorm zavallı nihatla çok eziliyolar :olmaz:
hele bihter iice saçmaladı
nihal filmin başından beridir çok saçmalıyo bu rolü bi başkası oynayabilirdi hihoyyyt

ya kusura bakma da ne saçma bir yaklaşım. romana uymadılar diyorsu nerde uymadılar ?romana uymaya kalksalar şak otur şak kalk dizi biter. 3 bölümü geçmez.tabiki araya başka bişeyler girecekki ben senaristleri başarılı buluyorum.
ne saçmalamışsın ya halid ziya uşaklıgilin kemikleri sızlamışsın demişsin . bu diziden önce alıp okumuşmuydun kitabı acaba çok merka ettim.

ben kitaba uymadilar demedim, abarttilar sadece. kemikleri sizliyordur dedim, sizlamis demedim. sen daha okudugunu anlamadan bana sacmalamissin diyemezsin. sen basarili buluyorsun diye herkes basarili bulacak degil. ben de basarili bulmuyorum. sanat boyle icra edilmez. kadro cok iyi, kitap da super ama daha farkli olabilirdi. reytingler tyavana vursun diye boyle yapiyorlar. ayrica bu sadece benim fikrim degil, turk dizileri uzerine yapilan bir arastirmada da benim gibi dusunen insanlar cok olmus..
diziye bakinca halid ziyanin seks budalasi sapik biri oldugunu sanirsin. daha masumca anlatilabilirdi bu ask. ayrica herkesin fikri kendine, ben boyle dusunuyorum, sacma olup olmadigina sen karar veremezsin. :kahve:

Back
X