• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

ohaoldumsmilebeşircik ölüyo haftaya yatak boş cemile bihterin eline anatar veriyo bihter kosa koşa odasına gidiyo tutuştu paçaları tabii katya cadısı peykerin evinde haftaya çok heycanlı

ah ah ben senaristlerin yerind eolcaktimki yada behlul olacaktiki bu durumu oyle bir 360 derece cevirirdimki bihterle firdevs kalpten giderlerdi.

katya dedi ya behlule bunlar oyun cevirdi diye iste sana piyango behlul.....

behlul bu olayi kanitlar nasilsa katya var. adnana dese amca bunlar bize boyle plan yapmislar.nihalle beni ayirmak istiyorlar biricik kizinin ve biricik yegeninin mutlulugunu istemiyorlar dese iyice yaglasa baglasa adnani.

amcacigim sana aylardir soylemek istedigim birsey var ama icimde tutmaktan samar oglanina dondum dese,

bihter bu eve geldiginden beri bana sulaniyor,asiliyor,bakislariyla yiyor beni dese.....
defalarca odama ve hatta bekar evime gelip bana tacizde bulundu dese......

beni sevdigini ve burdan beraber kacalim dedigini solese,
ama ben seni ve nihali dusundugum icin hep tersledim bihteri hatta onu tehdit ettim ama bir turlu uslandiramadim bu azgin kadini desee.....

hilmi onal bunlari ortaya cikardigindada kendini sucsuz gostermek icin ona buna saldirdi bihter,bende hilmi onal konusmasin kimseye bunu bildigini anlatmasin diye o namuslu adama yumruk attim dese.

evet amcacigim hilmi onalin soyledigi seylerin bir kismi tamamen dogru dese bihter zivanadan cikti artik ytehditlerim ve uyarilarim sokmuyor bu ise bir el at dese......

adnan ne der acaba bence 100 de 100 kanar safim... ben neden daha once bunu goremedim dusunemedim diye kahrolur hahaaaaaa

hadi behlul goruyum seni calistir saksiyi....

evlen hem nihalle mutlu ol hemde amcanin mirasini citir citir ye hemde bihteri sutlaohaoldumsmile

hala behlüle kızanlar varmı aranızda çok merak edıorum...pislik yaa bihterle anası ..ayy ne çirkef insanlr..ben romana sadık kalmalarını istemım ben ..nihal bellül evlensin...

Parnak kaldırıyorum :delphin:

Al bihteri vur behlüle ikisi de aynı ... :delphin:

Bu işi ikisi beraber yaptılar.Behlül başlattı şimdi de kuyruk sallaya sallaya kaçıyor ...

Bihter ölecekse behlülün de defolup gitmesi lazım ki romanda öyle oluyormuş eğer senaristler değiştirmedilerse tabi.

Nihalle Adnan da eski hayatlarına devam ediyorlarmış :1rolleyes:

ılk bölümleri yayınlanıyor gündüzleri tekrar izliyorum bölümleri aslında ilk adıım atan Bihter'in kafasıın çelen Behlül.. Daha hasta olduğunda Bihter çay yaptığında oluyor herşey.. Ve hatırlarsınız neler neler diyerek Behlül çekiyor kendine Bihteri ama Bihter sürekli kaçıyor.. Sonra da işler sarpa sarınca kıvırıyor Nihal bir oyuncaktı aslında ama sonra aşık oldu bu gerçeği değiştirmez en başta onu aşklarını gizlemek için kullandılar.. Şimdi baktığımzda Bihter'den daha çok nefret ediyoruz ama Behlül'de en az onun kadar suçlu. Bihter'den hiç olmazsa Nihal'i kırmamasını beklerdim onun ne suç var ama herşey ortay çıktı artık biraraya gelemezler olan Nihal'e ve babasına olacak ancak dün akşam çok büyük zevkle izledim Nihalle barışmalarını, Bihterin yüzünün halini.. Hele katyanın tokatlanması sahnesi süperdi haketmişti ama Peyker'in evine gidiyor nasıl polislerden kaçıyor orasını anlamadım ve maalesef Beşir ölüyor ama arkasında sırrını bırakarak bankadaki kasada.. Cemile ile Bihter birbirine giriyor yine..

Yeni fragmandan bi halt anlamadım habire koşup duruyorlar,
sesli olanı çıksınn sositososito

Behlül herzaman istekliydi zaten bihtere karşı...

Bu inkar edilemez.

En sonki bölümde katya gelmeseydi behlül bihtere asla karşı koyamazdı mutlaka öpüşürlerdi :delphin:

vereliniortak katılıyorum sonuna kadar behlül ne yaparsa yapsın kendisini temize çekemez.nihali sevdi diye bu günahı işlemediği anlamına gelmez.siz bihteri bi kenara bırakında behlülün kadınlara nasıl davrandığına,nasıl aşağıladığına takılın bence.behlülün savunulacak bi tarafı yok.bihter bi ölse zil takıp oynayacaksınız,öyle kendinizi kaptırmışsınız.ha ayrıca bihterin nihali kıskanması normal bence hiç bi kadın sevdiği bi adamın kollarında başka bi kadını görmek istemez.behlülü iyice masum ve kutsal yaptınız yani.:1closedeyes:

vereliniortak katılıyorum sonuna kadar behlül ne yaparsa yapsın kendisini temize çekemez.nihali sevdi diye bu günahı işlemediği anlamına gelmez.siz bihteri bi kenara bırakında behlülün kadınlara nasıl davrandığına,nasıl aşağıladığına takılın bence.behlülün savunulacak bi tarafı yok.bihter bi ölse zil takıp oynayacaksınız,öyle kendinizi kaptırmışsınız.ha ayrıca bihterin nihali kıskanması normal bence hiç bi kadın sevdiği bi adamın kollarında başka bi kadını görmek istemez.behlülü iyice masum ve kutsal yaptınız yani.:1closedeyes:

Kim savunuyor ki behlülü :delphin:

Savunulcak bi tarafı mı kaldı...Sapık işte bariz ortada.

Ben hala inanmıyorum nihali sevdiğine ya neyse.

Keşke bihterden önce behlül geberip gitse ne var sanki :delphin:

herzamanki gibi katılıyorum düşüncene LOCAmmkaydirigubbakcemile5

Kim savunuyor ki behlülü :delphin:

Savunulcak bi tarafı mı kaldı...Sapık işte bariz ortada.

Ben hala inanmıyorum nihali sevdiğine ya neyse.

Keşke bihterden önce behlül geberip gitse ne var sanki :delphin:

bencede bencedeeekaydirigubbakcemile5

evet,bihterden önce,behlül adisi geberiversin bi zahmet:oklava:

mavicim hala behlülü savunanlar var.kadın kadına nasıl bu kadar kin ve nefret duyar anlayamıyorum.behlülün sapıklıkları görmezden geliniyor.sütten çıkma ak kaşık yaptılar.:delphin:

ya o nihal yok mu dövesim var.bence biliyo behlülün sevmediğini üstüne gidiyo:mymeka: oy behlül senin şeyin kopsn e mii şakkıdı
nihat daha hoş bence :asigim:

mavicim hala behlülü savunanlar var.kadın kadına nasıl bu kadar kin ve nefret duyar anlayamıyorum.behlülün sapıklıkları görmezden geliniyor.sütten çıkma ak kaşık yaptılar.:delphin:

Bihter mezaraysa
Behlül komaya :delphin:

ya o nihal yok mu dövesim var.bence biliyo behlülün sevmediğini üstüne gidiyo:mymeka: oy behlül senin şeyin kopsn e mii şakkıdı
nihat daha hoş bence :asigim:

Behlülü hiç sevmiyom hiç alsanaalsanasmile

nihalinde sevdiği yok behlülü küçüklükten beri tanıyo takıntı olmuş behlül onda etkileşim olmuş işte.

Bihter mezaraysa
Behlül komaya :delphin:

Behlülü hiç sevmiyom hiç alsanaalsanasmile

bende hiç sevmiyom behlülü ayy herkesle beraber :bbo:
nihalinde sevdiği yok behlülü küçüklükten beri tanıyo takıntı olmuş behlül onda etkileşim olmuş işte.
bende öyle düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
Behlülü abiye kuzuya devredelim 1 ay onun yanında sözel işkenceye tabii tutulsun diyenler parnak kaldırsın sempatiksalakcinni

abiye kuzu kim kaydirigubbakcemile2

Back
X