Aşk-ı Memnu Kanal D

Ayy ne ktü bir bölümdü,sinir oldum.
Bihtere önceleri acıyordum ara ara ama artık iğrenmeye başladım.
Ne hale geldi yaa.

bende bihtere aciyordum
ama dün yine cok fena gicik kaptim.
behlülün odasina gidip sirnasiyor ya sanki cok cekiciymis,behlül onu tutup hemen yataga atacakmis gibi
bi havalar.
allahim nasil sinir oldum ya alsanaalsanasmile

baristilar sonra köske döndüler
köske geldiklerinde behlülün eski sevgilisi bekliyormus orda
onca sok oldu herkes sonra kiz iste ben durumu acikliga kavusturmak icin geldim dedi
benimde sevgilim var,behlül hep senden bahsetti bana falan diye anlatti nihale
bu arada tabi bihter gicik gicik birseyler söyledi ortayi kizistirmak icin

sedef kalkti gitti, bihter adnani dolduruyodu acele karar verdiler,inandirici degil falan diye
bunlarida nihalin kardesi duydu oda salondaydi
oda patladi
sus artik konusma onlar birbirini seviyor evlenicekler diye
babasina anlatmaya calisti ben duygum firdevsle bihter beni evden yollamak istiyorlar diye
adanan bey susturdu,kizdi cocuga baya
oda cikti gitti, sonra onun yüzünden tartisma cikti diye pisman oldu ve özür diledi bihterden
ama cok soguk davrandi

matmazel besirin ölcegini anladi adnan beye söyledi
sonra besirin yanina gitti ikiside raporlarini göster diye
o ara besir fenalasti yigildi kaldi
hastahaneye kaldirdilar

doktorlar adnan beya fazla vaktimiz yok herseye hazirlikli olun dedi

firdevs hanim katjaji tokatladi sen sedefin eve geldigini neden bana haber vermiyosun,beceriksizsin falan diye agir konustu

bihter yabancilar polisini arayip katjaji sikayet etti calisma izni yok diye
gece kapiye polisler geldi
katja gördü bunu hemen behlülün odasina kostu
size bisey anlatmam gerekiyor dedi ve firdevs hanimla bihterin bu sedef olayini planladigini anlatti
o ara bihterde behlülün odasindaydi zaten,saklanmisti
hepsini duydu bihter yani

behlül bihtere pis pis güldü orda bitti

bihterden gicik kapiyordum ama dun aksam bardagi tasiran son damlaydi sanirim benim icin bir insan bu kadar yuzsuz,piskin olamaz ya.kadinda hic kadinlik gururu yok ya ayaklar altina aldi kendini resmen surunu ya behlul beni alsin yataga atsin diye ya.

bastan beri diyorum behlul suclu ama en buyuk suc bihterde hep boyle davrandi.ben cekici,alimli,istedigimi elde eden,kimse beni red edemez diye dusunen bir yaratik diyorum.artik kadinligi kalmadi zaten kepazenin hic acimiyorum kendi yapti herseyi,bosa dememisler ALDATAN ALDANIRMIS diye oh oldu bihtere.

nihalede helal olsun valla behlul gibi bir adami muma cevirdi aferin kiza,sedefde cok iyi yapti eve gelerek bihter kudurdu neredeyse kizi yiyecekti.

bulente cok acidim herseyi soyledi sonra gitti sinsiden oozur diledi.bihterin bakislari cok pisti o sahnede sanki bulenti yapistirmamak icin zor tuttu kendini,her yerden kuyrugu sIkIsti ama yinede killanmiyor bu bihter ne kadar salakmis ya.

adnandan nefret ediyorum cocuklarina bagiriyor bu aptal pislik bihter icin salak adnan ya

firdevs hanimin suyu kayniyor ruyasinda zor gorur artik cetoyu,katyada gitti kime soyluyor ednan beye soyleseydin ya.

besir hastanede can cekisiyor firdevs hanim hastalik bulasicimi diyor ya.utanmadan suslenip gece gezmesine cikiyor,bihterde sunnet dugunlerinde takilan susler gibi birsey atmis omzuna oturmus.sanki dugunu bekliyor zavalli magdur kadin kimse kalamdi artik yaninda zavallisin bihtercik zavalli.

en akilli peyker cok iyi yapti cok guzel lafi koydu yakinda bihterin saltanati son bulacak.peyker herseyi biliyor artik puzzllari yerlestirdi kafasinda.

gelecek bolumde cemile payliyor bihteri ohhh icimin yaglari eriyor.nihatta ednana resti cekiyor sanki cok guzel artik sona geliyor dizi

bihter ne zaman cekecek acaba beyaz bayragi bittin artik bihter bittin.

keske behlul yedigi kapa pislemeden once bir dusunseydi,bihterle adnan bey evlendiginde hilmi onalla konusmaya gittiginde,hilmi onal onu uyarmisti.melih bey takimina dikkat edin diye hilmi hep gercekleri dedi ama kimse o adami dinlemedi.

behlule aciyorum artik gercekten pisman hemde cok keske hic bu moku yemeseydide gercekten nihalle mutlu bir evlilikleri olsaydi .malesef olamayacak.is isten coktan gecti.

behlul uzerine bir bardak soguk su icsin,nihalde cok guzellesti son zamanlar dun aksam cok guzeldi.

ay bi cak yapmadiklari kaldi diyor zavalli bulom benim

katyada salak iste o anda evde bir behlul vardi ona anlatti.ama bihter nasil morardi sanki bogazina patates sokmuslar hahhaaaaaa ay cok guldum ya

tiiiiiiiiiiiiiiiiii izledim şimdi gördüm fragmanı amannn bu hafta yine karışacak ortalık cemile çekip aldımı anahtarı elinden bihterin göremedim orasını ama katya bence bildiklerini anlatıcak peykere yatakta boştu öldümü acaba beşir?

Peykerin lafı ne güzeldi öyle annesi ile kardeşi bir çamur havuzu yaptılar başkaları için ama düşünemediler kendilerinin o havuza düşeceklerini.Her yaptıkları ters tepmeye başladı.Şimdi Gücünü Adnandan alıyorsun o olmayınca neyapacaksın dediya Bihter bu lafı bir düşünse iyi olacaktı ama kadında kafa yok aklı fikri ya Behlülde yada başkalarını hor görme peşinde.Bihterin sonu belli Ben Bihterin değilde Firdevs hanımın sonunu merak ediyorum. Çetin onunla gene evlenirmi acaba büyük ihtimalle Adnan onu evden kovacak yada o aklını kullanıp kovulmadan kaçacak.

Eğer beşir bu hafta ölürse çok sinir olurum gerçekten de.

Hayır romana sadık kalacaklarını söylemişlerdi senaristler,eğer değiştirdilerse öfkelenirim harbiden...

Madem romandan alıntı ve romandan uyarlama bir film o zaman adam akıllı yapsınlar doğrusunu.

bu diziyi izlerken her bölüm sinir oluyorum olanlara ama dün gerçekden yeter artık bu dizi bitmeli!!!
dedim...
bihter gibi bir karakter varmıdır gerçekde bilemem ama vardır mutlaka...akıllara zarar olduğunu
kanıtladı bir kez daha...bir kez daha nefret ettim böyle bir kişilikden..
bir kadın bu kadar mı gurursuz olur pişkin ve ikiyüzlü olur...
adnanı kedi gibi idare ettiği çocukları hakkında yalan söylediğinde ve behlüle sırnaşdığında
tiksindim resmen...
olan gene bülente oldu ama neyseki gözlerini açmaya başladı çocuklar geçde olsa..
firdevsde ayrı bir sinir beşir can çekişirken arkadaşlarıyla konuşmaları ayrı bir alemdi.
peyker gene olgunluğu ve zerafetiyle hak ettikleri cevabı verdi ....:lepi:
nihatta gözünü açıyor neyseki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…